Sabtu Yang Ceria | Keberanian vs Ketakutan

Keberanian vs Ketakutan

Salam. semoga semuanya sihat selalu. Gunakan waktu cuti ini sebaiknya. Lapangkan masa bersama anak-anak, keluarga, jiran mahupun komuniti. 

Sabtu, ceria, keberanian, ketakutan, gambar cantik, arzmoha, Penang Blogger, Blogger utara,
Sabtu Yang Ceria

Comments

  1. eh, pendek je harini.. hehehhee.. setuju setuju.... kita kena overcome our fear, kalau x sampai bila2 kita x berani...

    rasa macam ada yang lain dekat blog abang Arz ni.. pe eh

    ReplyDelete
  2. ye ye kena buat2 berani..br boleh hidup lebih bermakna..

    ReplyDelete
  3. hidup tak bermakna klu penakut, heheh

    ReplyDelete
  4. Salam ceria buat semua yang berani menghadapi ketakutan..:)

    ReplyDelete
  5. Setuju. Keberanian akan muncul dari dalam diri apabila kita berjaya mendepani ketakutan :)

    ReplyDelete
  6. byk jugak benda yg ana dok takut ni. hnssss hnsss *kembang-kembang hidong* =P

    ReplyDelete
  7. Jom sama kita tangani rasa takut..

    ReplyDelete
  8. Jom sama kita tangani rasa takut..

    ReplyDelete
  9. mindset tu yg perlu diperbetulkan... kalau selalu fikir takut smpi ke sudah jd penakut.. ;-)

    ReplyDelete
  10. kena berdepan dgn tkut dulu baru la boleh berani ya arz

    ReplyDelete

Post a Comment

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih