Penghargaan Khas Buatmu Sakiti Hatiku

thank you, terima kasih, Wedding, couple, love, gambar cantik, photography,
| arzmohdhaniffa photography | Terima Kasih Buat Segalanya

Salam. Isnin. Selamat bekerja.
Jangan malas. Sebaliknya bekerja dengan penuh keyakinan dan semangat. Teruskan berusaha.
Jangan kenal erti mengalah.

Entri hari ini tajuk macam pasrah. Ala-ala sakit hati tapi still buat wajah comel dan ucapkan terima kasih.
Kenapa pula ni? Jom sambung baca. Sediakan tisu...

Alexa rank

Sejak dua menjak ni alexa buat hati jadi sayu. Mana tidaknya tak dapat nak check rank Malaysia. Tahulah aRz bukan rajin up entri selalu. Tetapi janganlah macam ni. Alexa kenapa buat aRz macam ni. muahaha
Bukan mengeluh tetapi sengaja nak berkongsi mana tahu ada kesilapan ketika mengubah coding atau kawan-kawan ada penyelesaiannya. Bila check rank alexa rasa arggghhh sakitnya hati. 
Kenapa Alexa? 

Kenapaaaaaaa?

Terima Kasih juga buat kawan-kawan yang sentiasa tinggalkan komen lebih dari satu yang mana ianya sebagai penyumbang kepada bounce rate yang rendah. TERIMA KASIH

Alexa, rank, arzmoha, march, 2015, blogger, malaysia best blogger,
Alexa 29 March 2015

Jumpa Lagi.

{ 26 comments.. read them below or add one }

Kakcik Nur Kakcik Nur 30 Mar 2015, 07:42:00
Salam Isnin dan semoga sejahtera selalu buatmu... :)
Jari Manis Jari Manis 30 Mar 2015, 07:42:00
sis JM dah lama sakit hati :-) tapi biarlah kalau x de dalam ranking msia pun janji ramai teman setia..itu sudah mencukupi
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 30 Mar 2015, 08:26:00
Assalammualaikum... arzmoha,

mselim3 punya ranking alexa nie pun turun jugak... tapi dalam range 100-200 K..

mselim3

pls: susah nak jaga.. ranking alexa ..
Normi Nieza Normi Nieza 30 Mar 2015, 09:21:00
cik nor dah lama xcheck..:)
adk dayah adk dayah 30 Mar 2015, 09:42:00
dayah ingatkan sapa la yang sakiti hati abg arz =,='
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 30 Mar 2015, 09:56:00
hehehehheee... ain pun ingatkan siapa dan kenapa la sakit hati sangat.... rupa-rupanya..... laaaaaa.... :p
SalbiahM SalbiahM 30 Mar 2015, 12:19:00
ouch!sakitnya tu di ranking Alexa..huhuhu.salam hari Isnin Arz..
Farrah MF Farrah MF 30 Mar 2015, 20:23:00
Akak memang tak pernah check. Dulu excited gak, tapi salah coding ke apa tah kesnya,..malas nak fikir. Buat tak peduli je :)
cikpinz cikpinz 30 Mar 2015, 21:42:00
Anggap iti sebagai cabaran dalam blogging Arz..
miminadam miminadam 30 Mar 2015, 22:12:00
Hahaha. Ni 1 lagi kena belajar slow slow. Haiyaaa ! Ingatkan apa citer sedih abg arz. Huhu
aRz MoHa aRz MoHa 30 Mar 2015, 23:19:00
Betul CP saya terima dan akan harungi sebaiknya
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 31 Mar 2015, 18:56:00
Malas nak check Alexa rank.
Sebab mmg sakitnya tuh di.sini..
(sila nyanyi ye :)
Nurul Shahira Nurul Shahira 1 Apr 2015, 09:55:00
Sha tak pernah daftar alexa pun. Hehe. Rasanya kalau daftar pun, tak ade rank dalam malaysia agaknye, hikshiks ^^
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 1 Apr 2015, 18:15:00
Antara faktor utama alexa rank kita turun dengan mendadak ialah sharing yang kita lakukan dilaman sosial dan; sama ada kita terlebih share atau kita tiba-tiba berhenti hampir sepenuhnya. Blogwalking juga antara faktor utama naik turun alexa rank terutama diblog yang memasang widget alexa.
aRz MoHa aRz MoHa 1 Apr 2015, 20:50:00
tetapi problem utama sekarang rank malaysia tiada data
Anizz Annisa Anizz Annisa 2 Apr 2015, 01:13:00
ini lagi sedih pedih mencucuk tangkai hati..alexa oh alexa..huhuhu
aRz MoHa aRz MoHa 2 Apr 2015, 21:41:00
terima kasih kak cik nur...semoga sejahtera juga buat kak cik
aRz MoHa aRz MoHa 2 Apr 2015, 21:49:00
hehe semua suka lagu ni yer
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 3 Apr 2015, 19:39:00
Bunda dah lama sesangat tak cek pun...
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 5 Apr 2015, 16:27:00
SS nak cek pon SS tak reti... Acaner? Ajarin!
Jari Manis Jari Manis 5 Apr 2015, 16:55:00
semudah ABC je SS...x stress like GST heee

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih