Wordless Wednesday #18 | Ikan Semilang

fishing, pancing, ikan semilang, ikan besar, jelutong expressway
Ikan Semilang, tangkapan pertama terbesar

Rindu Wordless Wednesday aRz MoHa??? Cerita susulan entri selepas ini. Sabar ya.

{ 22 comments.. read them below or add one }

zarul farhana zarul farhana 7 Jan 2015, 17:58:00
wow besarnya ikan..macam ikan keli dah...
Kakcik Nur Kakcik Nur 7 Jan 2015, 18:08:00
Kakcik selalu sebut 'sembilang'... :)
anajingga anajingga 7 Jan 2015, 19:20:00
besaqnya, kalau kak ana buat asam pedas je sedap ni :)
Etuza Etuza Etuza Etuza 7 Jan 2015, 22:21:00
pertandingan memancing ke ..aRz..wah...rajin ya
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 7 Jan 2015, 23:07:00
ikan sembilang !!!!
Ya Allah... kalau buat kari, part kepala tu laa Sha ratah sampai takde isi... mihmih
aRz MoHa aRz MoHa 8 Jan 2015, 02:21:00
memang agak besar. Tapi rasanya besar lagi kalau Keli Afrika
aRz MoHa aRz MoHa 8 Jan 2015, 02:26:00
sebelum ini pernah ada pertikaian antara saya dan ofismate mengenai sebutan sembilang atau semilang. tetapi selepas ofismate saya terangkan dengan beberpaa bukti sama saja samada semilang atau sembilang
aRz MoHa aRz MoHa 8 Jan 2015, 02:37:00
first time saya tahu ikan ni boleh dimasak asam pedas. Sebelum ni makan dimasak kari saja
aRz MoHa aRz MoHa 8 Jan 2015, 02:40:00
bukan pertandingan Cikgu Etuza tapi hobi yang lama ditinggal mati
aRz MoHa aRz MoHa 8 Jan 2015, 02:42:00
yaka? bab kepala ikan saya tak berapa pandai makan....
Katnyss Deen Katnyss Deen 8 Jan 2015, 14:05:00
Mak aihh. Besarnya. Takut nak pegang. Grrr
Khir Khalid Khir Khalid 9 Jan 2015, 14:51:00
Pehh besawww tuu.. Terbaiklah.. :) :)
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 11 Jan 2015, 04:46:00
Awal-awal lagi dah baca next entry.
Hehe
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 Jan 2015, 08:53:00
masak kari dengan asam pedas?? first time dengar.. selalu masak lemak cili padi je..tak pun goreng berlada..huhu..
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 Jan 2015, 08:54:00
sama macam member anis.. pandai makan kepala..anis xpandai..hahah..
Jari Manis Jari Manis 11 Jan 2015, 09:17:00
ikan semilang sebesar lengan tu...rasa x selera nk mkn sbb besar sgt heee..masak apa sedap ikang nih
Amanina Mads Amanina Mads 25 Jan 2015, 22:30:00
nampak mcm ikan keli versi besaq.. hehehe
Zaidalifah Hussin Zaidalifah Hussin 30 Jan 2015, 13:23:00
BESARLAH.... IKAN SEMBILANG/SEMILANG...(BONDE PANGGIL SEMBILANG)
BESTNYA MEMANCING... BONDE PON SUKA MEMANCING... MAKLUMLAH BELAKANG RUMAH KAT KG SUNGAI

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih