Wordless Wednesday #18 | Ikan Semilang

fishing, pancing, ikan semilang, ikan besar, jelutong expressway
Ikan Semilang, tangkapan pertama terbesar

Rindu Wordless Wednesday aRz MoHa??? Cerita susulan entri selepas ini. Sabar ya.

{ 22 comments.. read them below or add one }

zarul farhana zarul farhana 7 Jan 2015, 17:58:00
wow besarnya ikan..macam ikan keli dah...
Kakcik Seroja Kakcik Seroja 7 Jan 2015, 18:08:00
Kakcik selalu sebut 'sembilang'... :)
Ana Jingga Ana Jingga 7 Jan 2015, 19:20:00
besaqnya, kalau kak ana buat asam pedas je sedap ni :)
Etuza Etuza 7 Jan 2015, 22:21:00
pertandingan memancing ke ..aRz..wah...rajin ya
Tunsha Ayunie Tunsha Ayunie 7 Jan 2015, 23:07:00
ikan sembilang !!!!
Ya Allah... kalau buat kari, part kepala tu laa Sha ratah sampai takde isi... mihmih
arzmoha arzmoha 8 Jan 2015, 02:21:00
memang agak besar. Tapi rasanya besar lagi kalau Keli Afrika
arzmoha arzmoha 8 Jan 2015, 02:26:00
sebelum ini pernah ada pertikaian antara saya dan ofismate mengenai sebutan sembilang atau semilang. tetapi selepas ofismate saya terangkan dengan beberpaa bukti sama saja samada semilang atau sembilang
arzmoha arzmoha 8 Jan 2015, 02:37:00
first time saya tahu ikan ni boleh dimasak asam pedas. Sebelum ni makan dimasak kari saja
arzmoha arzmoha 8 Jan 2015, 02:40:00
bukan pertandingan Cikgu Etuza tapi hobi yang lama ditinggal mati
arzmoha arzmoha 8 Jan 2015, 02:42:00
yaka? bab kepala ikan saya tak berapa pandai makan....
niesalhaq niesalhaq 8 Jan 2015, 14:05:00
Mak aihh. Besarnya. Takut nak pegang. Grrr
Khir Khalid Khir Khalid 9 Jan 2015, 14:51:00
Pehh besawww tuu.. Terbaiklah.. :) :)
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 11 Jan 2015, 04:46:00
Awal-awal lagi dah baca next entry.
Hehe
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 Jan 2015, 08:53:00
masak kari dengan asam pedas?? first time dengar.. selalu masak lemak cili padi je..tak pun goreng berlada..huhu..
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 Jan 2015, 08:54:00
sama macam member anis.. pandai makan kepala..anis xpandai..hahah..
Jari Manis Jari Manis 11 Jan 2015, 09:17:00
ikan semilang sebesar lengan tu...rasa x selera nk mkn sbb besar sgt heee..masak apa sedap ikang nih
Nina Mads Nina Mads 25 Jan 2015, 22:30:00
nampak mcm ikan keli versi besaq.. hehehe
Unknown Unknown 30 Jan 2015, 13:23:00
BESARLAH.... IKAN SEMBILANG/SEMILANG...(BONDE PANGGIL SEMBILANG)
BESTNYA MEMANCING... BONDE PON SUKA MEMANCING... MAKLUMLAH BELAKANG RUMAH KAT KG SUNGAI

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih