Teman Setia Disember 2014

arzmoha, blog terbaik, gambar cantik, rakan setia, bloglist
Teman setia Disember 2014

Salam. Selamat Tahun Baru 2015. Tahun 2014 ditutupi dengan kisah sedih.
Diuji dengan bermacam-macam ujian dan dugaan. Semoga dengan ujian/musibah/dugaan yang dihadapi memberi kita ruang di hati untuk muhasabah kembali dosa-dosa kita adakalanya terlampau mencari dunia sehingga LUPA akhirat. Mungkin juga akhirat yang kita cari mengharapkan pengiktirafan dunia. 


Tahun baru telah pun kita jejaki, tetapi buat Umat Islam kita sudah 2 bulan kita lalui. Sebelum itu nak bertanya, dari mana asal tahun baru masihi ini? yang kita sambut dengan penuh kesoronokan, dengan bunga apinya, dengan konsertnya? Insyaallah jika ada yang nak tahu nanti saya ceritakan.

Entri kali ini dah terpanjang sepatutnya untuk berTERIMA KASIH pada teman setia disember saya. Dalam masa terdekat saya akan update bloglist no2 khas buat yang meninggalkan 15 komen minimum untuk setiap bulan.

terima kasih.
p/s: terima kasih cikgu etuza sebab review blog saya. rasanya dah 2 kali di review.

Jumpa Lagi

{ 36 comments.. read them below or add one }

Ipah Kholipah Ipah Kholipah 2 Jan 2015, 12:39:00
happy new year semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya amiiin
Jari Manis Jari Manis 2 Jan 2015, 13:02:00
mereka yang tersenarai mmg rajin tinggalkan komen di blog...mereka tidak terkecuali byk tinggalkan di blog sis JM...thanks to them..tanpa mereka rakan blogger yg rajin singgah dan tinggalkan komen..blog akan kurang berseri then mereka patut di hargai
Jari Manis Jari Manis 2 Jan 2015, 13:03:00
ehh..jap..nak teropong..sis JM termasuk dalam list tak?
Farrah MF Farrah MF 2 Jan 2015, 13:37:00
Happy 2015, aRz. Moga tahun ini lebih hebat dan bermakna buat kita.
Mudah2an, perkara2 buruk yang berlaku pada tahun lepas dapat dijadikan iktibar untuk kita jadi lebih baik.
umi alya umi alya 2 Jan 2015, 14:05:00
Nampak gayanya akak belum tersenarai di dalam list teman mesra, xper, nnt kita pulun abis2an..

Selamat tahun baru 2015 aRz..
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 2 Jan 2015, 14:14:00
Kecik sangat image nya, Arz.
Mata dah rabun x berapa nampak :)
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 2 Jan 2015, 14:15:00
Betul. Pelbagai ujian yang kita semua rakyat Malaysia lalui sepanjang 2014.
Ujian yang hebat juga buat diri saya tahun 2014.
irra yyan irra yyan 2 Jan 2015, 14:29:00
hi arz! Lama xjengah blog sifoo
Anizz Annisa Anizz Annisa 2 Jan 2015, 15:52:00
boleh la cerita kan.. pengetahuan juga.. :) semoga lembaran tahun 2015 ini lebih baik..aminn..
aRz MoHa aRz MoHa 2 Jan 2015, 21:17:00
kecik Sgt ka Dr shikin. Work lepas no Saya perbesarkan sikit. tapi Dr shikin masih boleh zoom jika menggunakan tab @ smartphone
Diana Rashid Diana Rashid 2 Jan 2015, 21:35:00
tahniah semua yang masuk senarai..memang rajin2 diaorang nih..

selamat tahun baru..
aRz MoHa aRz MoHa 2 Jan 2015, 22:00:00
hair mommy irra..sibuk skrg lama take singgah sini
aRz MoHa aRz MoHa 2 Jan 2015, 22:01:00
selamat tahun baru masihi Diana rashid
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 2 Jan 2015, 22:22:00
Hehe..sorry.
Lepas zoom dah nampak.
Tadi rupenye hp hang xdapat zoom.
Etuza Etuza Etuza Etuza 3 Jan 2015, 00:08:00
Asalam aRz..tersenarai lagi Etuza ya. Ok kita komen untuk kebaikan kita tegur juga untuk kebaikan..ada komen di blog maknannya blog itu hidup komunikasi dua hala ada jalinan ukuhuwa persaudaraan sesama insan..tahniah terbaik
Etuza Etuza Etuza Etuza 3 Jan 2015, 00:09:00
terima kasih ada backlink blog Etuza ..teriima kasih
ros_reeza ros_reeza 3 Jan 2015, 01:08:00
tahniah buat semua yang tersenarai :)
Etuza Etuza Etuza Etuza 3 Jan 2015, 11:10:00
http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html sempena maulidur rasul sila klik ni ya...kita imarahkan maulidur rasul..
Cik Pinz Cik Pinz 3 Jan 2015, 11:15:00
Salam Maulidur Rasul dan Salam tahun baharu arz..
aRz MoHa aRz MoHa 5 Jan 2015, 07:21:00
bila baca balik komen saya kat atas tu banyak kesilapan typing. ini gara guna tab. suka-suka ja dia tukar apa yang saya taip. huhu

takpa lepas ni saya besarkan skit. ingatkan tulisan kecik nampak comel haha
aRz MoHa aRz MoHa 5 Jan 2015, 07:22:00
Sis JM konfirm masuk. takyah teropong
aRz MoHa aRz MoHa 5 Jan 2015, 07:48:00
Salam Maulidur Rasul dan selamat tahun baru Cik Pinz
aRz MoHa aRz MoHa 5 Jan 2015, 07:52:00
insyaallah saya kunjung nanti
Amanina Mads Amanina Mads 5 Jan 2015, 12:07:00
Tahniah buat semua pengomen :)
Khir Khalid Khir Khalid 5 Jan 2015, 20:13:00
Tahniah kpd semua yg tersenarai.. Salam tahun baru 2015. Semoga 2015 ini membawa lebih kejayaan dari tahun2 sebelumnya... aamiin.. :)
zarul farhana zarul farhana 5 Jan 2015, 22:54:00
akak pon sama..suka singgah jugak kn...
zarul farhana zarul farhana 5 Jan 2015, 22:56:00
selamat tahun baru... lambat dtg menyinggah...
tahniah pada semua
Farrah MF Farrah MF 6 Jan 2015, 01:34:00
Bukan main lg sis JM nak pakai teropong,.. ;)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 7 Jan 2015, 16:53:00
Tahniah buat semua yang rajin singgah dan komen kat blog ni ..Alamak Kak Lya punya belum buat lagi la sebab sibuk sangat huhuhu...........
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 7 Jan 2015, 16:54:00
Kak Lya tak tersenarai huhuhu..Alamak sibuk sangat sampaikan lupa nak terjah blog Arz.. Ok utk 2015 InsyaAllah akan usaha terjah sini jugak ..
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 11 Jan 2015, 04:49:00
Tulah nyampah kan? Saya kalau type kat tab pun jadi camtu. La ni saya pakai hp je.
Jari Manis Jari Manis 11 Jan 2015, 09:44:00
Zarul dan Farrah : biasalah bila dh agak berumur ni mata agak kelabu heeee
Jari Manis Jari Manis 11 Jan 2015, 09:46:00
ha'a...ada pengakuan di situ ehehe tapi tak sehebat si Zarul tu....kenal tak sama ZarulFarhana tu :-)
Amy J Amy J 11 Jan 2015, 20:39:00
tahniah pada yang tersenarai ^^

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih