Hadapi Dengan Senyuman | Awi Rafael


Salam. Adakala kita diuji. Adakala kita diberi kelebihan.
Tatkala diberi kelebihan BERSYUKURLAH dan tatkala diuji BERSABARLAH.

Selamat berhujung minggu MALAYSIA.

Jumpa Lagi.
Hadapi Dengan Senyuman | Awi Rafael

{ 22 comments.. read them below or add one }

Etuza Etuza Etuza Etuza 14 Dec 2014, 07:49:00
betul wajib bersyukur pada segala kelebihan yang ada..
umi alya umi alya 14 Dec 2014, 08:30:00
Terima kasih aRz di atas entri ini, amat terkesan rasa di hati..
Jari Manis Jari Manis 14 Dec 2014, 11:03:00
ye..hadapi dengan tenang kerana kita hidup du dunia hanya sementara dan ada pengakhiran nya..selagi HIDUP pasti ada ujian dari Allah..menguji kesabaran dan keimanan HAMBA nya..hanya HAMBA yg TAAT akan memahami....ehh...cakap cam bagus sgt kan sis M ni ehehe....sekali sekalo
mama amir mama amir 14 Dec 2014, 11:13:00
Selamat berhujung minggu...Alhamdulillah, hadapi segalanya dengan penuh pengharapan kepadaNya...^_^
Farrah MF Farrah MF 14 Dec 2014, 12:35:00
Bila kita tempuh sesuatu dgn senyuman, semuanya akan jadi lebih ringan,..lebih mudah :)
Akak lebih suka version yang Awi nyanyi ni berbanding Dewa 19.
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 14 Dec 2014, 12:51:00
Terima kasih entri ini...selamat berhujung minggu...
Amanina Mads Amanina Mads 14 Dec 2014, 22:11:00
selamat berhujung minggu.. syukur dgn nikmat yg ada. baru dgr lagu ni :)
menjawab pertanyaan arz di entri.. nina kerja kt mattel prai dan org pulau tp stay mainland.
aRz MoHa aRz MoHa 15 Dec 2014, 02:42:00
owh mattel. orng pulau rupany
aRz MoHa aRz MoHa 15 Dec 2014, 02:47:00
betul kak farrah. bila ada seseorang yang marah dengan kita, kita hadapi dengan senyuman pastinya keadaan akan bertambah baik

saya pun minat versi awi
Maria Firdz Maria Firdz 15 Dec 2014, 16:22:00
Nice entry...renungabn bermkna...
Nao Mei Nao Mei 16 Dec 2014, 11:08:00
Senyum..tak perlu kata apa2..
Hikayat Seorang Budak Hikayat Seorang Budak 16 Dec 2014, 15:58:00
suka lirik lagu hadapi dengan senyuman. selalu dengar versi dewa 19 :)
Anizz Annisa Anizz Annisa 18 Dec 2014, 14:17:00
senyumlah kerana ia pengubat duka kita.. :)
Farrah MF Farrah MF 18 Dec 2014, 15:45:00
Akak tengok dia perform masa rancangan Mania kat astro dulu. Masa tulah tahu tu lagu Dewa :)
hainom OKje hainom OKje 19 Dec 2014, 10:27:00
Sejak dia buat lagu untuk Aman AF 2014, Okje suka lagu dia Arz....sedap!
Selamat berhujung minggu Arz
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 21 Dec 2014, 11:40:00
Kat phone, x boleh buka video.
Thanx atas perkongsian arz.

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih