Dia Mai Pulak Dah

pageview, blog, traffic source, arzmoha, gambar cantik
Dia mai dah

Salam. Esok dah mula kerja kan? Hujung tahun pasti memenatkan semua pihak.
Dalam aktiviti blogwalking ke blog-blog rakan-rakan tetiba terbuka dashboard. Terkejut pageview hari ni dah cecah 2k. "Biaq Betui" rupa-rupanya dah pernah terjadi sebelum ni Apa Semua Ini.

Saja nak berkongsi.

Jumpa Lagi

{ 59 comments.. read them below or add one }

Sentiasa Panas Sentiasa Panas 7 Dec 2014, 18:46:00
Ramai pembaca dari Israel..apa yang diorang cari ye?
Azrin Rahim Azrin Rahim 7 Dec 2014, 19:23:00
ad berita menarik diorng terbaca tu
Etuza Etuza Etuza Etuza 7 Dec 2014, 19:41:00
Asalam aRz..tak apa, kita bersenjatakan kekuasanNya ..dalam berblog ingat ya selalulah berdoa kepada Allah kerana niat utama berblog bukan nak cari Musuh ya. Kita berdakwa juga..
Etuza Etuza Etuza Etuza 7 Dec 2014, 19:41:00
ada translation dah tentu banyak memarik diorang baca.
Etuza Etuza Etuza Etuza 7 Dec 2014, 19:42:00
tourism Malaysian..hehe tu lah yang diorang nak tengok Malaysia yang indah. Usah risau ya..
zarulfarhana zarulfarhana 7 Dec 2014, 22:23:00
wow byk tue...

ehh kenapa israel byk plak..
Anizz Annisa Anizz Annisa 8 Dec 2014, 09:22:00
jadi lagi?? ape la yg dieorang nak dari blog arz.. ade bnde menarik kot.. xpon pasal fotografi..huhu
Sham Sham 8 Dec 2014, 11:55:00
salam perkenalan...

apa pulak yang dorang cari tu ek...

btw i folow u bro...
Jari Manis Jari Manis 8 Dec 2014, 13:50:00
Ya Ampun..apa yg dorang carik kat blog ni eh...pelik!!!
Jari Manis Jari Manis 8 Dec 2014, 14:48:00
Cikgu Etuza...harap2 dirang x de niat yg x elok kan..maybe org msia yg stay kat sana tapi ada ke...
ctfand ctfand 8 Dec 2014, 17:04:00
wahh..dasat... ke robot tu..?
Scha Nazri Scha Nazri 8 Dec 2014, 21:24:00
scha pun pernah dpt mcm ni. sampai 3k. haha
aRz MoHa aRz MoHa 9 Dec 2014, 10:25:00
Saya rasa robot ja.
Sebelum ni pun dah pernah kena. dan otai-otai pun cakap benda yang sama
Siti Aisya Ibrahim Siti Aisya Ibrahim 9 Dec 2014, 15:03:00
scary giler... tibe2 naik bnyk cmtuh
Etuza Etuza Etuza Etuza 9 Dec 2014, 17:11:00
http://madey09.blogspot.com/2014/12/tukar-ke-embedded-ruang-komen-blog-anda.html sila ke laman Etuza ya
anajingga anajingga 9 Dec 2014, 19:00:00
ramainya depa2 ni singgah ke sini... cari apa lah agaknya ye :)
aswa leyla aswa leyla 9 Dec 2014, 20:12:00
wauuuu . 2k. mcm nak jdi cam tu ? share la sikit
aRz MoHa aRz MoHa 9 Dec 2014, 21:24:00
ini keja robot aswa ieyla....tak boleh nak share apa-apa
Etuza Etuza Etuza Etuza 9 Dec 2014, 21:53:00
As'salam aRz blog anda telah etuza review ya..tahniah pilihan yang ke lima..
Eshamz Halim Eshamz Halim 10 Dec 2014, 07:28:00
Apakah semua ini?... ahahahahaha.... ni mesti ada entri yang menarik pasal israel ni...tu yg melonjak naik tuuu..... :D
Norhana Marsom Norhana Marsom 10 Dec 2014, 07:55:00
Arz Moha, saya pernah dapat macam ni, audience dari israel juga. Tapi masa tu saya baru tukar template blog guna lasantha, then saya decide tukar template lain lepas tu hilang dah audience dari situ. Tapi tak tahulah blog awak macam mana. Harap-harapnya takde lagi dah depa mai, menyeramkan, menggigil kepala lutut ni haa..huhu

Ibu Hana
Julia Johari Julia Johari 10 Dec 2014, 08:50:00
PV 2k...perghhh...cuba cek UV...yg penting blog pink putih ni menarik la....i follow
aRz MoHa aRz MoHa 10 Dec 2014, 10:56:00
Dunia blog memang pelik - Hasrul Hassan King of SEO
aRz MoHa aRz MoHa 10 Dec 2014, 11:01:00
ni keja robot aja kot.
Sebab dalam satu masa terus 2k....memang pelik kan?
tak ada apa-apa tu
aRz MoHa aRz MoHa 10 Dec 2014, 11:03:00
terima kasih saya pun dah follow
hainom OKje hainom OKje 10 Dec 2014, 14:42:00
Salam singgah sini Arz....datang dr blog Etuza....
Tahniah yeh pengunjung cecah 2k
Amanda Suria Amanda Suria 10 Dec 2014, 14:43:00
alamak..apa plak pembaca dari Israel tu cari,....
Diari Ibu Zarith Diari Ibu Zarith 10 Dec 2014, 16:33:00
wow! Israel tuu.. Zarith follow ye =)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 10 Dec 2014, 17:25:00
Alamak diaorg cari apa tuuuuuuuuu
aRz MoHa aRz MoHa 10 Dec 2014, 22:24:00
hehe itulah kak suria.saya pun tak tahu
Dr Singa Dr Singa 11 Dec 2014, 11:51:00
nak cari fotografer kah mereka itu?
:)
Maria Firdz Maria Firdz 11 Dec 2014, 12:18:00
Wah... Diorg skodeng blog awk... Apa yg dicari agaknya..
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 Dec 2014, 17:57:00
Hehe jgn takut ..kita bukan buat salah pon takkan la dia dtg nk kacau blog kita huhuhu
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 12 Dec 2014, 01:51:00
hehe... ramai peminat Israel suka blog bro arz ni.... hewhew
zarulfarhana zarulfarhana 12 Dec 2014, 09:07:00
hujung tahun setengah org makin bz..kdg2 ada yg relax ja..
Farrah MF Farrah MF 12 Dec 2014, 13:09:00
Amik tu,..sekali datang rombongan 2K! Akak pun ada terbaca beberapa blogger lain yang terima kunjungan ribu-riban dari Israel begini.
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 15:24:00
diorang main main serbu ja ni akak...huhu
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 15:26:00
betul. mungkin ikut department
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 12 Dec 2014, 16:24:00
Salam singgah...wow banyaknyer...peminatlah tu..
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 20:05:00
ark....janganlah macam tu. tak pasal-pasal kena banned blog ni nanti
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 20:07:00
jauhnya mereka mencari Dr Singa.

terima kasih sudi singgah blog saya. Cantik gambar-gambar yang Dr Singa ambil
mama 3farhanah mama 3farhanah 13 Dec 2014, 08:41:00
wahhh, banyak tu
ramai peminat datang baca
Farrah MF Farrah MF 14 Dec 2014, 12:43:00
main serbu-serbu tak harm kita tak pelah kan...
Nao Mei Nao Mei 16 Dec 2014, 11:16:00
Hihi...tulah .macam view datang kan...hihi
zarulfarhana zarulfarhana 18 Dec 2014, 17:50:00
maybe kalau seorang guru rasanya hujung tahun akan relax kot... sebab tiada proses pembelajaran...
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 21 Dec 2014, 12:02:00
Arz, jadi lagi ke?
Dulu pun pageviews banyak lebihkurang camni, kan?
Harap xde pape masalah di kemudian hari.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 21 Dec 2014, 12:04:00
Ada entri yang berkaitan depa ka?
Rasa mcm xde kan?

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih