Baby Shark Dance Lagu Kanak-Kanak

Baby Shark Dance Lagu Kanak-Kanak

Baby Shark Doo Doo Doo Doo Doo tiba-tiba Cik Puteri menyanyi lagu ini. Tertanya-tanya lagu apa pula. Kanak-kanak memang mudah tertarik dengan lagu. Bila buat sedikit carian rupanya lagu Baby Shark Dance. Tengok video lagu ini memang comel patut kanak-kanak suka. Pernah dengar tak lagu kanak-kanak Baby Shark Dance ni? 
baby shark dance, lagu kanak-kanak, baby shark dance lagu kanak-kanak, aktiviti bersama anak hari cuti, baby shark doo doo doo doo doo, kisah anak blogger,
Baby Shark Dance

5 hari cuti boleh diisi dengan bermacam aktiviti bersama keluarga atau anak-anak. Cuti sempena Hari Kemerdekaan, Hari Raya Aidil Adha, Sabtu Ahad serta Cuti Sempena Sukan Sea 2017. Antara aktiviti layan Cik Puteri tengok Youtube. Nampak macam mudah tetapi youtube juga perlu dipantau. Kalau dapat elakkan sebaiknya elak. Paling tidak pantau apa yang ditonton.

Sambil tonton youtube terjumpa lagu kanak-kanak Baby Shark Dance. Menarik rupanya. Patut kanak-kanak macam Cik Puteri suka. Dah tengok bersama kenalah ikut cara tarian Baby Shark Dance ni...layan jela...Sekurang-kurang ada juga masa untuk diisi bersama. Tergelak-gelak juga kami berdua...hehe

Selain lagu dan video yang menarik ia macam aktiviti riadah juga lah. Ada gerakan yang menarik. Dapat juga keluar peluh kalau buat betul-betul...ah layannnn

Macam mana dah tengok?

Lirik lagu Baby Shark Dance


Baby Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Baby Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Baby Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Baby Shark!

Mommy Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Mommy Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Mommy Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Mommy Shark!

Daddy Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Daddy Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Daddy Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Daddy Shark!

Grandma Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Grandma Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Grandma Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Grandma Shark!

Grandpa Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Grandpa Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Grandpa Shark,
Doo Doo Doo Doo Doo,
Grandpa Shark!

Let's Go Hunt
Doo Doo Doo Doo Doo,
Let's Go Hunt
Doo Doo Doo Doo Doo,
Let's Go Hunt!
Doo Doo Doo Doo Doo,
Let's Go Hunt!

Run Away
Doo Doo Doo Doo Doo,
Run Away
Doo Doo Doo Doo Doo,
Run Away
Doo Doo Doo Doo Doo,
Run Away!

Safe At Last
Doo Doo Doo Doo Doo,
Safe At Last
Doo Doo Doo Doo Doo,
Safe At Last
Doo Doo Doo Doo Doo,
Safe At Last!

It's The End
Doo Doo Doo Doo Doo,
It's The End
Doo Doo Doo Doo Doo,
It's The End
Doo Doo Doo Doo Doo,
It's The End

boleh tonton di sini juga >> https://goo.gl/MpMpMR
Sampai sini dulu jumpa lagi. Terima Kasih kerana sudi membaca Baby Shark Dance Lagu Kanak-Kanak

{ 21 comments.. read them below or add one }

Nurul Syahirah Nurul Syahirah 1 Sep 2017, 23:10:00
bukan kanak-kanak je suka.. Nurul pun suka tengok jugak.. hehehe :D
Noor Maizan Noor Maizan 2 Sep 2017, 00:09:00
Hahahaha tak larat dengar dah sebab anak buah suka...Selain lagu fingers family, humpty dumpty , shark ni punnnn la depa duk repeat2. haha
C i k R e n e x C i k R e n e x 2 Sep 2017, 12:12:00
Tahu lagu ni pun sbb lyn IG lara,dia pun tgh syok dengar lagu ni. Kita yg dengar pun bleh hfl dah. Hehe
Nor Azimah Nor Azimah 2 Sep 2017, 12:30:00
Tgh meletop2 rasanya di kalangan bebdak kecik ni, mmg best lagunya
Mazniza Mustapa Mazniza Mustapa 2 Sep 2017, 12:44:00
Selamat tengahari & salam aidil adha

Lagu baru untuk anak anak ya tuan arz moha
Mimi Azirah Mimi Azirah 2 Sep 2017, 18:01:00
Akak first time dengar pasal lagu baby shatk doo doo nih
PeRdU cINta PeRdU cINta 2 Sep 2017, 19:26:00
Pasti Cik Puteri riang.Sama2 nyanyi dengan ayahnya..kat kampung tengok anak buah pun tengah kemaruk..atoknya jadi mangsa suruh joget-joget..tak joget nanti nangis kata atok tak sayang...adus...
nadhie wueen nadhie wueen 2 Sep 2017, 19:57:00
Comel. memang kesukaan budak-budak ni. cam anak buah saye. hehe
Mia Liana Mia Liana 3 Sep 2017, 06:16:00
haahahah.. cute dan comel... memang budak-budak suka....
SalbiahM SalbiahM 3 Sep 2017, 12:54:00
salam aidiladha Arz n keluarga..
aRzMoHa aRzMoHa 4 Sep 2017, 15:06:00
kan...menarik...kanak-kanak suka mak ayah pakcik makcik gembira hehe
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 5 Sep 2017, 23:16:00
comel taaaapi dengar banyak kali pening kepala rasanya bahaha..
Septian Dwi Cahyo Septian Dwi Cahyo 6 Sep 2017, 12:07:00
bagus nih lagunya buat anak-anak, aku juga suka dengerinnya
Jia Rizaira Jia Rizaira 10 Sep 2017, 23:37:00
Oh lagu kanak2 ke...puas dok memikir lagu ni yg dok viral orang buat parody.
azhani azhar azhani azhar 13 Sep 2017, 14:38:00
memang comel sangat lagunya..
jalan jalan jalan jalan 16 Sep 2017, 21:14:00
memang lucu dan comel nian ada di youtube ya nak download
Suzlin Azreena Nordin Suzlin Azreena Nordin 20 Sep 2017, 22:30:00
anak mak tak minat sangat. diorang suka tengok video unboxing jajan kinder bueno yg dpt mainan tu 😂😂😂
Cik Puan Ena Cik Puan Ena 23 Sep 2017, 22:33:00
mmg comel..lirik simple..anak pon siap tiru gaya dia dance tu..comel.
dear anies dear anies 27 Sep 2017, 12:02:00
lagu lama tp skrg br viral...ye laa dulu2 x de youtube ;-)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih