Terlioq Pasta and Sandwich | Gerai Makanan Pasta dan Sandwich Menarik Di Pulau Pinang

Terlioq Pasta and Sandwich | Gerai Makanan Pasta dan Sandwich Yang Menarik di Pulau Pinang

Tidak kira pagi petang atau malam ramai akan tercari-cari tempat makanan yang 'best' menarik dan sedap samada di pulau pinang atau negeri lain. Sekadar berkongsi dengan pembaca blog arzmoha.com tentang keunikan menu yang ada di Terlioq Pasta and Sandwich atau lebih popular dengan #terlioqBaqHg. Sudah tentu gerai Terlioq ini menyediakan Pasta dan Sandwich serta menu lain.

tempat makan menarik dan best di penang, terlioq pasta and sandwich, western food sedap, taco, pasta, jalan-jalan cari makan penang, pasta penang, makan best di penang,
Terlioq Pasta and Sandwiches | Kompleks Penjaja Desiran Tanjung

Apa Yang Menarik dan Best Di Terlioq Pasta and Sandwiches?

Bila cerita pada kawan atau keluarga kedai makan Terlioq Pasta and Sandwiches ni best dan menarik di tambah dengan menu yang sedap selalunya akan ditanya semula. 

Apa Yang 'Best' dan Menarik?

Khasnya buat mereka yang meminati 'western food' atau makanan selain daripada nasi. Terlioq Pasta and Sandwiches adalah bakal menjadi tempat makan menarik yang akan sentiasa dikunjungi. Tetapi kalau setiap masa cari nasi boleh juga mencuba mana tahu kena dengan selera. Di Terlioq P&S menyediakan makanan yang sihat, tiada MSG, tiada perasa dan pewarna tiruan dan memang kena dengan tagline Eat Healthy Live Healthy

tempat makan menarik dan best di penang, tempat sarapan pagi best di penang, breakfast set, sarapan pagi sedap, terlioq pasta and sandwich, western food sedap, taco, pasta, jalan-jalan cari makan penang, pasta penang, makan best di penang,
Queen's Breakfast Set 
Queen's Breakfast Set | Di mana roti diisi dengan mushroom sup dan juga telur separa masak dihidang bersama Salad dan juga yogurt. Memang lain dari yang lain.

tempat makan menarik dan best di penang, taco penang, quesadillas taco penang, quesadillas, terlioq pasta and sandwich, western food sedap, taco, pasta, jalan-jalan cari makan penang, pasta penang, makan best di penang,
Quesadillas
Quesadillas | Menu ini antara pertama kali rasa sepanjang hidup. Yang juga antara taco iaitu sejenis makanan yang popular di Mexico. Kalau perasan taco ini makanan yang popular dalam filem 'Turbo' yang bercerita mengenai siput babi yang mempunyai sangat laju selepas mendapat kelebihan. Quesadillas ini pula diisi dengan ayam yang dimasak dengan rempah dan perisa tertentu, cheese dan juga sayuran sihat. Perasan tak menu lain dari yang lain disediakan di Terlioq Pasta and Sandwiches ni.

Lokasi Terlioq Pasta and Sandwiches

Sekiranya anda tertanya-tanya di mana lokasi Terlioq Pasta and Sandwich untuk dimasukkan ke dalam senarai destinasi tempat makan best dan menarik di penang ianya terletak di Kompleks Penjaja Desiran Tanjung, Tanjung Tokong. Boleh rujuk peta Google di bawah.


Sedikit info : Di Kompleks Penjaja Desiran Tanjung juga terdapat beberapa gerai makanan yang menarik seperti Roti Bakar Kacang Pool dan juga lain lain. Jadi tiada masalah kalau kawan atau keluarga inginkan menu lain.

tempat makan menarik dan best di penang, makan best di penang, terlioq pasta and sandwich, western food sedap, taco, pasta, jalan-jalan cari makan penang, pasta penang, makan best di penang,
Beef Meatball Mac and Cheese

tempat makan menarik dan best di penang, terlioq pasta and sandwich, western food sedap, taco, pasta, jalan-jalan cari makan penang, pasta penang, makan best di penang,
Chicken Mac & Cheese

tempat makan menarik dan best di penang, terlioq pasta and sandwich, western food sedap, taco, pasta, jalan-jalan cari makan penang, pasta penang, makan best di penang,
Pasta

tempat makan menarik dan best di penang, sandwich sedap di penang, sandwich, gerai jual sandwich, terlioq pasta and sandwich, western food sedap, taco, pasta, jalan-jalan cari makan penang, pasta penang, makan best di penang,
California Club Sandwich


Waktu Perniagaan Terlioq Pasta and Sandwich : Buka Setiap Hari

Isnin hingga Khamis : 11 pagi - 9 malam

Jumaat                     : 11 pagi - 1 petang, 3 petang - 9 malam

Sabtu - Ahad           : 8.30 pagi - 9 malam ( sarapan mula dihidangkan seawal 8.30 pagi - 11.30 pagi hanya                                  pada hujung minggu sahaja)

Ikuti perkembangan menu dan sekiranya perniagaan ditutup akan diumumkan di 


terlioq pasta and sandwich, terlioq baq hang, gerai pasta dan sandwich sedap di penang, tempat makan menarik dan best di penang, kompleks penjaja desiran tanjung penang, sarapan pagi sedap di penang,
TerlioqBaqHG

Terima kasih kerana sudi membaca Terlioq Pasta Sandwiches Gerai makanan Pasta dan Sandwich menarik di Pulau Pinang.

{ 20 comments.. read them below or add one }

Lea Azleeya Lea Azleeya 10 Feb 2017, 08:24:00
Semua menarik makanan yg ada... Terlioq baq hang..!! Haha
aRz MoHa aRz MoHa 10 Feb 2017, 21:18:00
bukan saja menarik tapi sedap...memang terlioq
Ainniah Zulkefli Ainniah Zulkefli 10 Feb 2017, 22:13:00
wah sedap2nya makanan yang ada. banyak western kan. family sy ni peminat western foods. bolehla pergi nanti. insyaa Allah.
Cik Itah Cik Itah 10 Feb 2017, 23:49:00
da lama tak makan pasta ni terliur pulak hehehe
hainom OKje hainom OKje 11 Feb 2017, 00:49:00
Benda benda gini remaja sukalah Arz...Hakak yg dah tak berapa nak remaja ni, bolehlah layan sekali sekala
aRz MoHa aRz MoHa 11 Feb 2017, 09:14:00
datanglah cuba...gerenti tak mengecewakan
aRz MoHa aRz MoHa 11 Feb 2017, 09:20:00
kena cuba dulu...ini lain dari yang lain
aRz MoHa aRz MoHa 11 Feb 2017, 09:25:00
kena datang penang makan pasta di terlioq ni hehe
husna zahidi husna zahidi 11 Feb 2017, 11:28:00
style! presentation western dya letop gila..
Dunia Zumal Dunia Zumal 11 Feb 2017, 11:33:00
Memang sgt2 terlioq dah ni ^_^
aRz MoHa aRz MoHa 11 Feb 2017, 12:15:00
itulah presentation pun menarik...tak sampai hati nak makan...hehehe tapi dah habis la
aRz MoHa aRz MoHa 11 Feb 2017, 12:16:00
nanti mai sini kita pi pekena atau bawa #gadisberbajubiru heheh
CikLa Shahril CikLa Shahril 11 Feb 2017, 12:53:00
adoiii... mmg x tahan kalau tgk yg ada cheese ni... sdapnya... terlioq lah pulak.... uwaaa....
Scha Nazri Scha Nazri 11 Feb 2017, 23:22:00
HAISHH! SCHA PUN DAH TERLIUQQQ NIII!
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 13 Feb 2017, 13:50:00
tu dia.. semua nmpk sdp abg long

awatlaaahhh kat sana
meh buka cawangan kat perak niii
dear anies dear anies 13 Feb 2017, 14:40:00
makkk aiiii sedapnyaaaaaaaaaaaa saya lapoooooo
mama 3farhanah mama 3farhanah 14 Feb 2017, 21:28:00
Tengok saja pun dah terliuq baq hang. Memang Penang syurga makanan
Seorang Syed Seorang Syed 15 Feb 2017, 21:04:00
Ni memang betul2 terlioqqq ni! terutama meatball dia tu fuhhh.
Nour Adieb Nour Adieb 18 Feb 2017, 18:14:00
alaaa, x tfikir pun nak pi sini dulu 😭

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih