Blog Terbaik Oktober

Blog Terbaik Oktober 2015

Haaa....Blog terbaik Oktober. Disebabkan maslah yang berlaku pada widget top komentator yang tidak berfungsi. aRz gunakan widget yang di promosikan di Blog Kak Farah Widget Top Komentator Berfungsi.
Tapi widget ni lain sikit...jadi kena tolak tambah darab bahagi....akhirnya baru dapat siapkan Top Komentor Oktober 2015. Tetapi mengambil sedikit idea dari Sentiasa Panas dengan menukarkan dari Teman baik kepada Blog Terbaik Oktober...Jom tengok

blog terbaik oktober 2015, blogger oktober,
Blog Terbaik Oktober  2015

Khairin Anies - aniesandyou.blogspot.my
Anajingga - www.anajingga.com
Siti Yang Menaip - sitiyangmenaip.blogspot.my
Siti Nurzafirah - miamorzafirah.blogspot.com
Farrah Famf - famf-tower.blogspot.my


Terima Kasih .

Jumpa Lagi

{ 37 comments.. read them below or add one }

Jueliza Jamani Jueliza Jamani 12 Nov 2015, 17:08:00
rajin betul.. tak sempat nak komen..
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 12 Nov 2015, 17:28:00
Sibuk sikit sejak akhir2 ni, sebab tu tak tersenarai..:(
Jari Manis Jari Manis 12 Nov 2015, 17:43:00
pesal nama Jari Manis x muncul dalam list tu...ni yang nak nanges ni huhuhuh
Murni Alysa Murni Alysa 12 Nov 2015, 18:43:00
wah untungya jd blog terbaik..dpt cekelat x??
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 12 Nov 2015, 19:37:00
baiknya Arz.. selalu menghargai pengunjung dan pengomen tegar di blog... :)
Mummy Julia Mummy Julia 12 Nov 2015, 20:08:00
Awat nama mummy tak dak.. huaaaa Sedih!..hehehehe Apa2 pun tahniah buat semua... :D
anajingga anajingga 12 Nov 2015, 22:36:00
huhu masih tersenarai :) tq arz
aRz MoHa aRz MoHa 13 Nov 2015, 00:06:00
Fuyoo avatar dramatic uniq
aRz MoHa aRz MoHa 13 Nov 2015, 09:55:00
itulah ramai yang sudi juga mengomen disini
aRz MoHa aRz MoHa 13 Nov 2015, 09:57:00
jari manis sibuk bulan lepas
aRz MoHa aRz MoHa 13 Nov 2015, 09:58:00
sebab dapat buat 10 tertinggi saja
Nurul Shahira Nurul Shahira 13 Nov 2015, 09:58:00
Tahniah semua. Rajin betul :)
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 13 Nov 2015, 12:41:00
Berapa kali kira tu baru betul... ! telus tak ni? hik2
Syok Syok 13 Nov 2015, 16:00:00
tahniah pd pengomen setia arzmoha[dot]com...
Nur Khairul Azizi Mohamad Nur Khairul Azizi Mohamad 13 Nov 2015, 22:38:00
Wah untung yang tersenarai tu....Ada pengomen tegar rupanya....Tahniah!
Jangan lupa singgah blog MYiDEAKiNi yer Contest Review Lynk.my 2015
zarul farhana zarul farhana 13 Nov 2015, 23:42:00
ai arz....
saya dh kembali... hihi
zarul farhana zarul farhana 13 Nov 2015, 23:42:00
ai arz....
saya dh kembali... hihi
umi alya umi alya 14 Nov 2015, 09:22:00
Tahniah kepada semua..

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cikgu etuza di tangga ke2, erkkkkkkkkkkkk naper JM xder dlm senarai, widget rosak ke tu aRz?
el el 14 Nov 2015, 09:35:00
alaaaaa blog kita terbaik pun okbai
Etuza Etuza Etuza Etuza 14 Nov 2015, 11:28:00
Asalam aRz..terima kasih banyak2 ya...sabgat hargai..alfatihah untuk emak tu..
Mizz Aiza Mizz Aiza 15 Nov 2015, 11:59:00
tahniah kepada semua yang rajin komen.. ;)
Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli 18 Nov 2015, 12:52:00
Alahai... x berjaya tersenarai.. huhuhu..
Tahniah pada semua yang tersenarai ye..
Jari Manis Jari Manis 19 Nov 2015, 23:27:00
This month pun sibuk x sempat kejar
Jari Manis Jari Manis 19 Nov 2015, 23:28:00
ehem ehem ehem...bulan ni JM slow sikit
Cik Mimie Cik Mimie 23 Nov 2015, 15:22:00
Tak pernah tersangkut lagi dalam blog terbaik Bro Arz..heee

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih