Sabtu Yang Ceria | Keberanian vs Ketakutan

Keberanian vs Ketakutan

Salam. semoga semuanya sihat selalu. Gunakan waktu cuti ini sebaiknya. Lapangkan masa bersama anak-anak, keluarga, jiran mahupun komuniti. 

Sabtu, ceria, keberanian, ketakutan, gambar cantik, arzmoha, Penang Blogger, Blogger utara,
Sabtu Yang Ceria

{ 21 comments.. read them below or add one }

Amy J Amy J 2 May 2015, 16:32:00
eh, pendek je harini.. hehehhee.. setuju setuju.... kita kena overcome our fear, kalau x sampai bila2 kita x berani...

rasa macam ada yang lain dekat blog abang Arz ni.. pe eh
sayidah napisah sayidah napisah 2 May 2015, 20:52:00
rasa muda sbb abg arz kan 19 tahun hehehe
shamiera osment shamiera osment 3 May 2015, 17:12:00
ye ye kena buat2 berani..br boleh hidup lebih bermakna..
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah 3 May 2015, 19:11:00
hidup tak bermakna klu penakut, heheh
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 3 May 2015, 20:35:00
Salam ceria buat semua yang berani menghadapi ketakutan..:)
Farrah MF Farrah MF 4 May 2015, 13:06:00
Setuju. Keberanian akan muncul dari dalam diri apabila kita berjaya mendepani ketakutan :)
Aku Penghibur Aku Penghibur 4 May 2015, 14:07:00
yeah jom lawan ketakukan ^_^
anamizu anamizu 9 May 2015, 10:20:00
byk jugak benda yg ana dok takut ni. hnssss hnsss *kembang-kembang hidong* =P
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 9 May 2015, 11:21:00
Jom sama kita tangani rasa takut..
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 9 May 2015, 11:33:00
Jom sama kita tangani rasa takut..
aRz MoHa aRz MoHa 9 May 2015, 20:58:00
jom achik terima kasih sudi singgah
aRz MoHa aRz MoHa 9 May 2015, 20:59:00
sokong 200% ni tajuk drama tv ka?
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 21 May 2015, 11:28:00
mindset tu yg perlu diperbetulkan... kalau selalu fikir takut smpi ke sudah jd penakut.. ;-)
kak gojes kak gojes 25 Jul 2015, 12:18:00
kena berdepan dgn tkut dulu baru la boleh berani ya arz

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih