Harap Bersabar

Menaiktaraf, header, harap bersabar,
Harap Bersabar : Kerja-kerja menaiktaraf Header Blog sedang dilakukan

Salam Pertama sekali memohon maaf jika header blog nampak agak semak.
Masih dalam proses mereka Header baru. Insyaallah mengambil masa perlahan-lahan supaya dapat satu header blog yang saya rasa selesa dan menceritakan tetang blog aRz.

Terima kasih tidak terhingga buat yang masih sudi ke sini dan juga yang meninggalkan komen.
Cuba juga mencari kaler lain tapi rasa macam selesa pula dengan colour yang sediada.
Bagaimana pula dengan anda yang sentiasa ke blog ini? Rasa selesa tak?

#SayaBukanEncikSotong

Jumpa Lagi

{ 27 comments.. read them below or add one }

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 5 Mar 2015, 12:21:00
ha ha ha, saya bukan encik sotong tu win
salmiah awang salmiah awang 5 Mar 2015, 12:42:00
hehe,saya pun clear nampak status saya bukan encik sotong
anajingga anajingga 5 Mar 2015, 12:49:00
ok,kami tunggu dengan penuh kesabaran... ;)
ewento marcello ewento marcello 5 Mar 2015, 13:11:00
yay.....mst lbh cantik blog ni lps ni
❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ 5 Mar 2015, 13:14:00
tak mengapa...amik la masa utk memperbaiki apa2 yg dirasakan perlu..
Fadzi Razak Fadzi Razak 5 Mar 2015, 13:22:00
Saya bukan encik sotong :D
Nurul Shahira Nurul Shahira 5 Mar 2015, 13:55:00
Pink tak semestinya sotong. Haish. Kuat pengaruh tv ni, ekekeke ^^
Najib Ariyan Najib Ariyan 5 Mar 2015, 14:13:00
takper... pilih yang terbaik...
Norniwanie Nasarudin Norniwanie Nasarudin 5 Mar 2015, 16:04:00
cantikknya pink..i like...hehehh..
cikpinz cikpinz 5 Mar 2015, 20:56:00
Pilih slow2 baru dapat yang terbaik..
Zaidalifah Hussin Zaidalifah Hussin 6 Mar 2015, 02:45:00
Under control lagi Arz...

Trade mark :... Saya Bkn Encik Sotong funnylah...
Sue Sopian Sue Sopian 6 Mar 2015, 10:58:00
i like pink.. eh! hahahaha..
"#SayaBukanEncikSotong" itu win!
Jari Manis Jari Manis 6 Mar 2015, 14:09:00
bukan Incik Sotong?....alaaa saje tak nk ngaku kan
Jari Manis Jari Manis 6 Mar 2015, 14:10:00
alaaaaaaaaaaaaaaa..PINK is my colour...tukar lah colour lain eheheheeh
Jari Manis Jari Manis 6 Mar 2015, 14:11:00
Sha : En Sotong warna purple!!!
Jari Manis Jari Manis 7 Mar 2015, 07:12:00
buat ape? buat KECOH ke hihihhi
Amy J Amy J 7 Mar 2015, 12:53:00
saya bukan encik sotong? hahahhaah. xpe, buat je slow2.... yang header atas tu dah tetap ke? ke still under construction?
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 8 Mar 2015, 00:49:00
ehehehe Arz sama samalah kita under construction ya..
selamat mereka header baru =D
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 28 Mar 2015, 09:26:00
* Buat2 tak nampak komen ni...
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 28 Mar 2015, 09:27:00
* Nanges2 tengok soalan ni....
* Meraung2 tengok jawapan...
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 28 Mar 2015, 09:28:00
Siti Yang Menaip jadi Siti Yang Merepair... He He He....

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih