Biar Saja

| arzmohdhaniffa photography | Creative kids shoe



Biar Saja - De' Meises

#Entah angin apa yang telah membuatmu,
tiba-tiba saja membenciku,
Bagaimana lagi ku pahami dirimu,
tak cukupkah pengorbananku.

##dan memang terkadang kamu membingungkan
kelmarin katanya sayang, hari ini hilang.

Biar saja cinta pergi sekali ini,
biar saja nanti pun datang lagi,
Biar saja tanpa rindu sekali ini,
Biar saja sementara sendiri.

repeat #,##

Biar saja cinta pergi sekali ini,
biar saja nanti pun datang lagi,
Biar saja tanpa rindu sekali ini,
Biar saja sementara sendiri.

Perkongsian ini hasil dari berkali-kali dengar lagu ini di dalam kereta. Sekadar berkongsi.
Mungkin ada yang tercari-cari lirik lagu ini.

Jumpa Lagi

{ 36 comments.. read them below or add one }

❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ 6 Mar 2015, 08:47:00
ya..biar saja jika ada yg membenci atau tak sudi ..:)
Inani Hazwani Inani Hazwani 6 Mar 2015, 09:44:00
tak pernah dengar lah pulak :D
Nurul Shahira Nurul Shahira 6 Mar 2015, 10:59:00
Tak pernah dengar, Sha pegi google sekarang! :D
Jari Manis Jari Manis 6 Mar 2015, 14:00:00
cantik ke abe MKL...mata Bee tu dah buta sebelah hihih
Jari Manis Jari Manis 6 Mar 2015, 14:01:00
apa kaitan gambar kasut Bee buta sebelah mata dengan lagu ni...(mood: sengaja carik pasal) hehehe
Jari Manis Jari Manis 6 Mar 2015, 14:02:00
dgr berkali2 dalam kereta...CD rosak ke sampai berkali2 main lagu yg sama eheheh
Jari Manis Jari Manis 6 Mar 2015, 14:03:00
Sha..kalau google tak jupe...g cari dalam You Tiub...kalau I Tiub sampai ke mati x jupe ahahaahah
Jari Manis Jari Manis 6 Mar 2015, 14:05:00
so jgn tunggu lagi..pegi dgr..mesti BEST tu..jika tak takkan si Arz tu dgr berkali2...heee
aRz MoHa aRz MoHa 6 Mar 2015, 19:19:00
cari pasal ni haaha. Buat waktu ni tak boleh nak ke blog JM sebab entry "jangan baca"
Jari Manis Jari Manis 6 Mar 2015, 19:34:00
Nampaknya aRz mematuhi arahan ahaha
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ 7 Mar 2015, 01:42:00
adehhh... lirik straight to the point sungguh... syahdu... :p
aRz MoHa aRz MoHa 7 Mar 2015, 02:47:00
kenapa pula i tube tak jumpa?
aRz MoHa aRz MoHa 7 Mar 2015, 02:53:00
di radio kerap juga diulang ulang
irra yyan irra yyan 7 Mar 2015, 11:09:00
Kak irra xdengar radio,..so rasa mcm xpenah dgr lagu ni
Amy J Amy J 7 Mar 2015, 12:52:00
eh lagu baru. x perasan lak ..
Khir Khalid Khir Khalid 7 Mar 2015, 14:10:00
Puitis... biar saja.. semoga hati sentiasa ceria.. :) :)
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 7 Mar 2015, 15:05:00
'Biar saja'...ada aku kesah!...satu pergi seribu mari...he he he...:)
anajingga anajingga 7 Mar 2015, 15:36:00
amboi jiwang karat lah pulak, kasut cik puteri ke tu aRz hehe :)
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 8 Mar 2015, 00:48:00
ehehehe CT tahu lagu ni.. jarang tau dengar lagu endon.. tapi yang best
memang masuk playlist ehehe..
SalbiahM SalbiahM 11 Mar 2015, 14:03:00
nanti nak dengarlah lagu ni..
Norniwanie Nasarudin Norniwanie Nasarudin 11 Mar 2015, 16:06:00
Kelmarin katanya sayang..harini hilang..huhu..sedihnyaa.. T..T
Farrah MF Farrah MF 15 Mar 2015, 16:07:00
Biar...biar...biar...akak dtg jadi back up singer ni. Back up dancers panggil SS & Sis JM
aRz MoHa aRz MoHa 15 Mar 2015, 16:42:00
tak dapat bayang dua orang yang disebutkan jadi back up dancer...takut jadi backup danger muahaha
aRz MoHa aRz MoHa 15 Mar 2015, 16:42:00
betul bro khir hati kena sentiasa ceria
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 28 Mar 2015, 09:20:00
Kiub ayam knorr jumpa tak JM?
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 28 Mar 2015, 09:22:00
Orang yang buta seni memang tak nampak apa....
* Jawapan carik pasal!
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 28 Mar 2015, 09:24:00
Cikgu Farrah MF... Sila laa latih kami berjoget dan pitching biar sampai ke laut!

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih