Fridge Magnet Dari Jari Manis Dr Shikin

fridge magnet, blogger, arzmoha, gambar cantik,
Fridge Magnet dari Dr Shikin
Salam. Dunia blogging memang best. Lagi best kerana mengenali rakan maya yang tidak pernah bertemu tetapi rasa macam rapat sangat. 
Baik itu baru intro. Sengaja menguji kebolehan mengarang semasa UPSR. Dapat pula guru bahasa melayu yang suka beri kerja sekolah time cuti sekolah. hehe (pening ka apa malam ni)

Rasanya sis JM dan Dr Shikin dah pos lama hadiah ni. Cuma saya ja jarang check peti surat serajin Zarul Farhana dan Nani. hehe

Perhatikan dua-dua FM ni. Yang diatas dari Dr shikin dan yang dibawah dari sis JM. Terima kasih tidak terhingga buat kedua kakak-kakak saya ni. You're awesome. 

blogger, Jari manis, gambar cantik, fridge magnet
Fridge Magnet Thailand dari Sis Jari Manis

Kali ni sis JM tak lupa untuk letakkan nama siap bagi ucapan lagi. Hangpa semua nak hadiah macam ni juga? rajin-rajinlah menge'bom' blog orang lain.

Cuba boom blog ini
Jari Hantu Manis Travel
Life Is Beautiful - Dr Shikin

p/s: Terima kasih buat semua yang rajin tinggalkan komen dan sudi membaca entri-entri saya yang biasa-biasa saja ni. tidak sehebat the vocket

Jumpa lagi



{ 68 comments.. read them below or add one }

TunSha Ayunie TunSha Ayunie 15 Feb 2015, 00:57:00
Cantik...
Teringin nak fridge magnet ni... cuma takde rezeki lagi... tahniah bro arz...
zarul farhana zarul farhana 15 Feb 2015, 01:00:00
amboi...ada nama saya.. hihi...
posmen dtg rumah saya dia tak letak dlm peti surat... kena by hand ja... sbb mesti ada org kat rumah dah...
zarul farhana zarul farhana 15 Feb 2015, 01:02:00
tahniah.... rezeki2 tu dpt hadiah fm... tambah koleksi lagi
zaidalifah zaidalifah 15 Feb 2015, 03:40:00
Tahniah Arz...

Bertambah koleksi
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 15 Feb 2015, 06:53:00
Sama-sama Arz.
Owh ye, lupa nak buat FM baru. Yang dalam simpanan semua dah habis :)
Seronok mengepos sampai x perasan stock dah habis.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 15 Feb 2015, 06:55:00
Alamak Arz, saya tertinggal di anak tangga ke 12.
Nampaknya dah semput mengejar ZF, K.JM & yang lain2.
Jari Manis Jari Manis 15 Feb 2015, 09:28:00
Bila baca tajuk entri senyum sendiri dari jari manis Dr Shikin bukan dari Jari Manis dan Dr Shikin heeee
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 15 Feb 2015, 09:36:00
Tahniah arz...nanti nak mintak jugak fm ngan jm..hahahaha
Jari Manis Jari Manis 15 Feb 2015, 09:54:00
Ahaksss kak Lya, jgn lupa emailkan alamat ye. Nanti klau JM travel lagi boleh pos utk kak Lya satu :-)
Jari Manis Jari Manis 15 Feb 2015, 09:59:00
Alhamdulillah dh selamat sampai, itu je yg mampu sis JM beri sbg penghargaan ye aRZ
Cetusan Minda Cetusan Minda 15 Feb 2015, 13:18:00
mmg best bila berkwn di alam maya ni . tak perlu nak tgk reaksi muka . hanya ketulusan dr hati ... tahniah ya .
aswa leyla aswa leyla 15 Feb 2015, 14:40:00
uuuu. hadiah dari thailand ~~~
Jari Manis Jari Manis 15 Feb 2015, 14:44:00
Dh lama rasanya sis J M x singgah d blog aswa kan :-)
Anizz Annisa Anizz Annisa 15 Feb 2015, 16:43:00
Hahah... Ade2 je idea kak JM nie taw..hahah
Anizz Annisa Anizz Annisa 15 Feb 2015, 16:45:00
Tahniahhh.. Anis pon dpt dari kak JM tp i love pattaya..hahha..mcm name nasi goreng..huhu
anajingga anajingga 15 Feb 2015, 16:55:00
jelesnya aRz dapat FM hehe... :) memang seronok bila dapat hadiah dari rakan-rakan blogger ni kan :)
Scdha Sein Scdha Sein 15 Feb 2015, 17:18:00
Jari manis Dr Shikin yang bagi... Ha Ha Ha...
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 15 Feb 2015, 20:49:00
Wah ~ nanti dah banyak boleh beli peti ais baru.. hik2
Mek Onie Mek Onie 16 Feb 2015, 00:52:00
2 tahun lepas selalu dapat macam ni dari blogger,sekarang je tak,nangis la camni T_T
aRz MoHa aRz MoHa 16 Feb 2015, 00:56:00
insyaallah nanti ada rezeki tunsha. Keep BW
Norniwanie Nasarudin Norniwanie Nasarudin 16 Feb 2015, 09:51:00
tahniah...kak JM, nak jugakkk...hehehhh
mama 3farhanah mama 3farhanah 16 Feb 2015, 20:46:00
Tahniah arz.
Boleh bukak kedai kraftangan dah ni.
aRz MoHa aRz MoHa 17 Feb 2015, 02:01:00
alhamdulillah memang rezeki
aRz MoHa aRz MoHa 17 Feb 2015, 02:03:00
macam mana Dr Shikin buat?
aRz MoHa aRz MoHa 17 Feb 2015, 02:07:00
kejar pelan pelan DrShikin. jangan lupa check nadi ya
aRz MoHa aRz MoHa 17 Feb 2015, 02:10:00
haha ini antara tips buat tajuk entry oleh HH tak boleh ada perkataan apa ntah contoh ' dan' 'atau'. hahaha adabetulnya juga
aRz MoHa aRz MoHa 17 Feb 2015, 02:14:00
alhamdulillah sama sama Sis JM Terima kasih ya
aRz MoHa aRz MoHa 17 Feb 2015, 02:32:00
nasi goreng pattaya pun sedap
aRz MoHa aRz MoHa 17 Feb 2015, 02:34:00
jangan jeles jeles kak ana. rajin tinggalkan komen pasti akan menghasilkan sesuatu
aRz MoHa aRz MoHa 17 Feb 2015, 02:42:00
hahaha kena cari peti ais lebih besar ya
aRz MoHa aRz MoHa 17 Feb 2015, 03:31:00
sekarang mek onie dapat hadiah dari produk kan?
aRz MoHa aRz MoHa 17 Feb 2015, 04:01:00
hahaha ingat nak buka muzium
Hikayat Seorang Budak Hikayat Seorang Budak 17 Feb 2015, 10:31:00
tahniah. sy pun merasa fm dr kedua kakak2 tu. dorang memang terbaik :)
Anizz Annisa Anizz Annisa 17 Feb 2015, 16:19:00
woww muzium... bile launch?nak mai ni..:P hahah
Amanina Mads Amanina Mads 17 Feb 2015, 16:52:00
Tahniah arz.. makin bertambah koleksi
Jari Manis Jari Manis 17 Feb 2015, 17:42:00
dah jadi maksud lain hikss
Jari Manis Jari Manis 17 Feb 2015, 17:43:00
Siti punya dah sampai belum?
Jari Manis Jari Manis 17 Feb 2015, 17:44:00
Wanie..tunggu bulan 5 nanti....wanie masuk list ke tak ye :-)
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 17 Feb 2015, 21:22:00
Alaa...senang ja, Arz.
Ada dalam entri.
Kat search box type 'fridge magnet' mesti jumpa. Kalau arz buat mesti lebih cantik.
Saya cuci je gmbar n lekatkan pada magnet rubber sheets.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 17 Feb 2015, 21:23:00
Dah tachy
- Nadi laju melebihi paras normal.
- Cara sebut: te-ki.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 17 Feb 2015, 21:24:00
Sessi Perkenalan antara SS & Arz Moha.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 17 Feb 2015, 21:25:00
Arz ni rajin berguru dengan otai, Bro HH.
Saya lama x singgah blog Bro HH sebab x sempat.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 17 Feb 2015, 21:27:00
Sebenarnya saya pun kompius awal-awal tu. Ingat Arz typo.
zarul farhana zarul farhana 18 Feb 2015, 12:46:00
rumah kampung..kdg2 posmen tak letak dlam peti..panggil ja
Farrah MF Farrah MF 18 Feb 2015, 15:39:00
Apa yang sis JM post utk akak pun dah sampai...tapi belum sempat buat entri lagi :)
Farrah MF Farrah MF 18 Feb 2015, 15:41:00
betul. akak pun setuju dengan CM :)
Farrah MF Farrah MF 18 Feb 2015, 15:44:00
Kat area rumah akak pulak, kalau yang menghantar surat tu posmen jr, tak digunanya letter box. Main lempar atas tangga atau masuk pagar.
Dunia Zumal Dunia Zumal 19 Feb 2015, 13:29:00
Tahniah yer aRz … cute fridge magnet tu ^-^
luna paris luna paris 22 Feb 2015, 13:28:00
wah... tahniah... mesti tido lene lepada dapat gift ni... hehhee =D
sayidah napisah sayidah napisah 26 Feb 2015, 00:45:00
fridge magnet dr shikin pun dah sampai kat saya :D
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 8 Mar 2015, 01:04:00
hehehe semua memang kakak2 yang pemurah =)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih