Apa Nak Taip

Salam. Semua sihat? Ada nak kongsi sesuatu dengan saya tak?
Sebenarnya saya rasa macam blur. Dah "click create new post"
Tapi tetiba tangan kaku tak tahu nak taip apa.

Nanti kalau ada idea saya publish entry terbaru.

Jumpa Lagi

pssstt : sebenarnya fikiran saya kusut nak menghadapi next tournament badminton yang dianjurkan oleh pejabat saya. Kusut dalam mengaturkan pemain. Perlawanan kali ini memerlukan 1 single 2 double. Kategori pemain dalam setiap kumpulan terdiri dari yang kerap bermain, selalu bermain dan kurang bermain.
Apa Nak Taip

{ 43 comments.. read them below or add one }

Maria Firdz Maria Firdz 11 Dec 2014, 12:17:00
Hehe... Relax2 dan bykkan mmbaca supaya tak alami idea hilang menulis entry... Hehe
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 Dec 2014, 13:35:00
adehh same plak dengan anis.. dah banyak kali tekan create post lepas tu cancel dulu pi jalan2 blog org lepas tu pi balik create post.. dari pagi sampai skrg xtau nak tulis ape.. huhu...
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 Dec 2014, 13:37:00
owhh ade tournament... gud luck!!! :)
zarulfarhana zarulfarhana 11 Dec 2014, 14:37:00
oo kena urus tournament ka..
semoga cepat selesai la ya
zarulfarhana zarulfarhana 11 Dec 2014, 14:37:00
oo kena urus tournament ka..
semoga cepat selesai la ya
Etuza Etuza Etuza Etuza 11 Dec 2014, 15:17:00
Almahdulillah sihat baru balik dari jabatan Kesihatan Haiwan..anak kucing kami saja minta suntikan agar terus sihat. Harap tak lucu ya bro aRz.Ada tak sampai sijil penghargaan..tak apa lah jika tak sampai ya..apapun minta khabarkan sekurang2 beritahu di ulasan...kalau ada salah minta maaf ya
mama amir mama amir 11 Dec 2014, 15:33:00
saya pon sama, kadang2 post gambar jer...kes tak tau nak up apa...hihi
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 Dec 2014, 17:54:00
Hehe biasa laa tu ...akk pon biasa kena camni mula2 ok jer nak menaip pastu blur tak tau nak taip apa dah huhuhu..
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 Dec 2014, 17:55:00
Arz..ok takde WV kat sini sbb Arz tak guna yg POPUP WINDOW..kebanyakan yg guna PW jer jd gtu..
anajingga anajingga 11 Dec 2014, 18:31:00
best of luck dalam tournament badminnton aRz, kak ana pun dari awal disember ni idea makin susut je nak update entri..:)
Jari Manis Jari Manis 11 Dec 2014, 23:23:00
sbg penulis blog kekadang akan ada masa no idea so perlu 'silent' seketika
Jari Manis Jari Manis 11 Dec 2014, 23:23:00
Good luck for your tournament aRz
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 12 Dec 2014, 01:38:00
hahahhaa entri paling simple..... take ur time bro arz...
zarulfarhana zarulfarhana 12 Dec 2014, 09:05:00
kira ada 3 group dh... kerap bersama, selqlu bermain, jarang bermain badminton... mcm soklan questionnaire saya dok buat ja...
Farrah MF Farrah MF 12 Dec 2014, 13:06:00
Tak pa,..nanti adalah idea mencurah-curah nak tulis.
All the best utkl tournament tu.
Selamat mengatur strategi :)
Hikayat Seorang Budak Hikayat Seorang Budak 12 Dec 2014, 16:08:00
post la gambar pun takpe :)
biasa la tu kadang2 akan jd blur tiba2. hehe
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 16:22:00
terima kasih atas cadangan KSB saya akan ambil sebagai tips yang baik
aRz MoHa aRz MoHa 12 Dec 2014, 16:23:00
huhu setiap kumpulan mesti ada ketiga-tiga kategori pemainini. Jadi semua kumpulan sam-sama kuat. Hanya strategi meletakkan pemain saja akan mendapat sedikit kelebihan
mama 3farhanah mama 3farhanah 13 Dec 2014, 08:40:00
pernah jugak jadi macam tu.
alih-alih terus berblogwalking melawat kawan-kawan blogger
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2014, 13:00:00
semacam itulah Dr Singa. kusut hehe
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2014, 13:00:00
semacam itulah Dr Singa. kusut hehe
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2014, 13:05:00
terima kasih kak maria sebab nasihatkan saya supaya banyak membaca.
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2014, 13:09:00
jadi macam ni memang habislah, jammed
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2014, 13:11:00
tournament kali ini penuh debaran
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2014, 13:13:00
bukan urus tapi menyertai. perlawanan seterusnya hari rabu
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2014, 13:19:00
dah sampai cikgu etuz. terima kasih :)
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2014, 13:30:00
lepas ni kena up gambar la yer
aRz MoHa aRz MoHa 13 Dec 2014, 13:33:00
susah bilaberhadapan dengan mood macam ni
Azrin Rahim Azrin Rahim 13 Dec 2014, 16:15:00
hehe.. kalo ayie nak elakkan mcm nie biasa kalo ad idea terus bt dan simpn dlm drft..
so, klo dah xad idea, kuarkan je yg d simpn dlm draft
❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ 13 Dec 2014, 17:36:00
akak pun biasa jugak mcm ni..so akaktak buat apa2 entri...kdg2 bw ja..kdg2 langsung tak on blog hehe
Amanina Mads Amanina Mads 14 Dec 2014, 23:49:00
selalu jd mcm ni.. idea kering lepas bukak blog. bestnya tournament badminton
Nao Mei Nao Mei 16 Dec 2014, 11:14:00
Perkara biasa bagi cik akak nie..hihi .
Kalau tak de up entri sehari tu bermakna cik akak tak de idea nak menulis..tak pun terlampau sibuk
zarulfarhana zarulfarhana 18 Dec 2014, 17:55:00
ooo ya ka... semoga group arz berjaya ya...
zarulfarhana zarulfarhana 18 Dec 2014, 17:55:00
ooo ya ka... semoga group arz berjaya ya...
zarulfarhana zarulfarhana 18 Dec 2014, 18:00:00
dulu sejak saya sambung stdy kurang la berblog ni... bila buka nk aktif balik.. tapi xda idea lagsung nak tulis.. smpai la akhir sem ni saya tetapkan wajib aktif balik.. awai2 memang xda idea.. tapi tetap nak post something jugak..
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 21 Dec 2014, 12:00:00
Samalah,Arz.
Saya banyak sangat buat draft jalan-jalan ritu..tapi draft gambar je.
Nak taip cerita tu dah maleh pulak rasenye.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 21 Dec 2014, 12:01:00
Dah lama ceritanya..
Siap lupa pulak..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih