Aman Burger Astaka Bukit Gedung | Menu Semalam

Aman Burger, astaka bukit gedung, western food, hidangan sedap
Burger Ayam Double Cheese
Salam. Semalam makan apa? Dinner time.
Semalam tetiba rasa nak makan western food. Rasa nak makan chicken chop atau "fish and chip".
Malangnya di Astaka Bukit Gedung tak jumpa pula gerai Western Food. Tapi ada dua gerai burger yang memang best. Satu Ask Me Burger dan satu lagi Aman Burger.
Boleh dikatakan di kedua gerai ni menawarkan burger dengan harga yang agak murah.
Walaubagaimanapun kedua gerai ini mengekalkan bentuk burger yang sama. Tiada kaler hijau tiada kaler hitam.
Nak cerita panjang sangat takut ramai yang jemu membaca apa yang saya tulis :)

Jadi saya jamu gambar ja. Gambar dari Phone Blackberry saya yang selalu kena kutukan.
:)

Aman Burger, astaka bukit gedung, western food, hidangan sedap
Burger Ayam Double Cheese - tinggal 3
Aman Burger, astaka bukit gedung, western food, hidangan sedap
Burger Ayam Double Cheese - tinggal 2
Aman Burger, astaka bukit gedung, western food, hidangan sedap
Burger Ayam Double Cheese - tinggal 1
Aman Burger, astaka bukit gedung, western food, hidangan sedap
Burger Ayam Double Cheese - tinggal timun 
Jumpa Lagi

Selamat Hari Raya Aidil Adha. Offline lagi 2 3 hari. :)

{ 30 comments.. read them below or add one }

Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid 3 Oct 2014, 11:21:00
amboiii... yang last tu tinggalkan timun je.... ni mesti sedap ni...
khaty aiman khaty aiman 3 Oct 2014, 11:45:00
yum..yum..yum..terlioq haih..
BW di sini..
Mohd Billy Mohd Billy 3 Oct 2014, 11:47:00
salam jumaat..
gua pon tlioq dah ni..hmmmmm nampak sodap
Amy J Amy J 3 Oct 2014, 13:57:00
hahaha... saje je bagi orang kempunan XP

unik gila nama tempat dia. ask me burger? hahaha.... normal lagi menarik. kalau hijau or hitam macam menakutkan je.
lia lia 3 Oct 2014, 14:22:00
ha3 akak mmg x pandai mkn berger dgn pisau&garpu... mmg stok melayu, pakai tgn jer he3
Anizz Annisa Anizz Annisa 3 Oct 2014, 14:38:00
tengok gambar je dah rase terliur.. nape tinggalkan timun... xmakan timun ke??hihi... oke je gambar tu..huhu
Ipah Kholipah Ipah Kholipah 3 Oct 2014, 17:12:00
euuuuuuum enak kayanya mas :)
Jari Manis Jari Manis 3 Oct 2014, 17:18:00
Burger!!! dah lama x mkn burger. Petang ni ada pasar malam nk singgah beli burger lah :-)
titan titan 3 Oct 2014, 23:34:00
frst time jumpa orang letak sos atas macam tu. hoho
Scha Nazri Scha Nazri 3 Oct 2014, 23:38:00
Hahhaha. Sbaar je baca entryyy niii
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 4 Oct 2014, 01:38:00
gigih snap one by one ye bro arz.... nampak best beger tu...
acik watie acik watie 5 Oct 2014, 18:46:00
Apa pasal tinggalkan timun saja?

Acik ada Tag awak di GA ni :
http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html
aRz MoHa aRz MoHa 7 Oct 2014, 10:16:00
hehehe. kalau ikut makan ja timun. tapi dah kenyang
aRz MoHa aRz MoHa 7 Oct 2014, 10:18:00
singgah la ke pulau pinang untuk rasa sendiri
aRz MoHa aRz MoHa 7 Oct 2014, 10:43:00
creative nama dia kan? maybe tuan dia nama azmi...
aRz MoHa aRz MoHa 7 Oct 2014, 10:47:00
yaka kak lia. Saya dulu pon tak reti. lama-lama boleh la
aRz MoHa aRz MoHa 7 Oct 2014, 10:48:00
dah makan burger belum akak JM?
aRz MoHa aRz MoHa 7 Oct 2014, 10:49:00
sudah kebiasaab di penang kalau beli dan makan. cuma bungkus saja tak letak sos begini
aRz MoHa aRz MoHa 7 Oct 2014, 10:50:00
hehehe selamat menjamu selera
aRz MoHa aRz MoHa 7 Oct 2014, 10:51:00
saja. seronok seronok. kalau buat video lagi best
aRz MoHa aRz MoHa 7 Oct 2014, 10:52:00
hehehe. saja.
terima kasih sebab tag saya
Etuza Etuza Etuza Etuza 11 Oct 2014, 07:29:00
hahahaha..adui semua kena ngap ya..dah kosong..sapu bersih..sedap tu aRz..alhamdulillah nikmat kan makanan yang allah beri...
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 11 Oct 2014, 07:52:00
Saya pun suka burger ayam cheese.
Kalau double cheese ni lagi mengancam.
aRz MoHa aRz MoHa 11 Oct 2014, 10:04:00
alhamdulillah betul nikmat....
aRz MoHa aRz MoHa 11 Oct 2014, 10:05:00
oo sama erk. itu belum daging double....tapi kalau itu takut tak habis nak makan
muhammad nizam muhammad nizam 13 Jun 2015, 22:49:00
Ngeri tengah2 malam tengok ni... laporr
Eny Abdullah Eny Abdullah 16 Jun 2015, 12:39:00
pernah dulu rasa burger bakar sedap kat City Stadium rasanya... sampai sekrang x leh lupa sedapnyaaa

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih