Wordless Wednesday #47 | Tersenyum Di Dalam Air...Mesti Tengok

Merakam Gambar atau Selfie Di Dalam Air Menggunakan SJcam

nota : Semua gambar ini adalah hasil snapshot dari video yang dirakam menggunakan SJCam. Action Camera khas untuk mereka yang gilakan selfie atau mengambil gambar lain dari yang lain. Terima kasih kepada pemilik SJcam yang di'rampas' untuk menghasilkan semua gambar ini.

selfie dalam air, sjcam, kualiti gambar sjcam, action cam, taman rimba pulau pinang,
Selfie
selfie, gambar dalam air, taman rimba pulau pinang, arzmoha, underwater selfie,
Ayie
selfie, taman rimba pulau pinang, underwater, kualiti gambar sjcam,
Zaini

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Popo

crazy selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Zakir | Senyum ka Stress ni

tidur dalam air, selfie, taman rimba pulau pinang, taman rimba teluk bahang, apa yang menarik di pulau pinang, kualiti gambar sj cam,
Letih berenang tidur jap

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Wefie | Zakir Hadi

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Ingat Orang Belakang :p

lemas dalam air, selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Oksigen Habis

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Overexposure

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Kedebusssssshh

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Jumpa Lagi
Previous
Next Post »

20 comments

Click here for comments
Suriaamanda
admin
20 Jan 2016, 15:12:00 ×

boleh erk amik gambo cenggini..kalau akak dah blup..blup..blup dah tu..

Reply
avatar
20 Jan 2016, 16:10:00 ×

tahan nafas..1,2,3...

Reply
avatar
Etuza Etuza
admin
20 Jan 2016, 16:28:00 ×

Asalam aRz menarik kelihatannya ya...

Reply
avatar
anajingga
admin
20 Jan 2016, 20:36:00 ×

terbaiklah arz :)

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
20 Jan 2016, 21:18:00 ×

practice makes perfect kak suria....hehe

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
20 Jan 2016, 21:19:00 ×

kedebushhhhhhhh hehe

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
20 Jan 2016, 21:22:00 ×

terima kasih kak ana

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
20 Jan 2016, 21:23:00 ×

pertama kali selfie dalam air cikgu etuza...teruja sangat hehe

Reply
avatar
Fieza Sani
admin
21 Jan 2016, 11:43:00 ×

alaaa..huntung reti berenang..jelezzz..

Reply
avatar
Asha Lya
admin
21 Jan 2016, 14:50:00 ×

Klau lya da lemas da ambik gmbr dlm air hihi

Reply
avatar
21 Jan 2016, 22:37:00 ×

respek la amik gambar lam air...terbaikkk

follow here

Reply
avatar
Zie Has
admin
22 Jan 2016, 12:06:00 ×

cantik juga gambar walaupun dalam air :)

Reply
avatar
22 Jan 2016, 21:28:00 ×

wowwww terbaik la...

Reply
avatar
Nor Azimah
admin
23 Jan 2016, 16:10:00 ×

Wow, enjoy sakan nampaknya tu, dulu kami sekeluarga suk gi mandibsg, tapi sekarang tidak lagi, ohhh..ha ha, ayat.
Sebab takut byk sgt kes kencing tikus skrg ni

Reply
avatar
Dunia Zumal
admin
24 Jan 2016, 06:31:00 ×

Zumal ada sjcam pun tak mampu selfie dalam air sebab tak tahu berenang dan menyelam. Hehe ^-^

Reply
avatar
Zie Has
admin
25 Jan 2016, 20:26:00 ×

selfie jangan sampai lemas yer :)

Reply
avatar
Jari Manis
admin
1 Feb 2016, 16:01:00 ×

SJCAM not suitable for me sbb x suka selfie!!! ;p

Reply
avatar

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih ConversionConversion EmoticonEmoticon