Wordless Wednesday #47 | Tersenyum Di Dalam Air...Mesti Tengok

Merakam Gambar atau Selfie Di Dalam Air Menggunakan SJcam

nota : Semua gambar ini adalah hasil snapshot dari video yang dirakam menggunakan SJCam. Action Camera khas untuk mereka yang gilakan selfie atau mengambil gambar lain dari yang lain. Terima kasih kepada pemilik SJcam yang di'rampas' untuk menghasilkan semua gambar ini.

selfie dalam air, sjcam, kualiti gambar sjcam, action cam, taman rimba pulau pinang,
Selfie
selfie, gambar dalam air, taman rimba pulau pinang, arzmoha, underwater selfie,
Ayie
selfie, taman rimba pulau pinang, underwater, kualiti gambar sjcam,
Zaini

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Popo

crazy selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Zakir | Senyum ka Stress ni

tidur dalam air, selfie, taman rimba pulau pinang, taman rimba teluk bahang, apa yang menarik di pulau pinang, kualiti gambar sj cam,
Letih berenang tidur jap

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Wefie | Zakir Hadi

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Ingat Orang Belakang :p

lemas dalam air, selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Oksigen Habis

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Overexposure

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Kedebusssssshh

selfie, taman rimba pulau pinang, selfie dalam air, underwater selfie, kualiti gambar sjcam,
Jumpa Lagi

{ 20 comments.. read them below or add one }

Suriaamanda Suriaamanda 20 Jan 2016, 15:12:00
boleh erk amik gambo cenggini..kalau akak dah blup..blup..blup dah tu..
Etuza Etuza Etuza Etuza 20 Jan 2016, 16:28:00
Asalam aRz menarik kelihatannya ya...
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jan 2016, 21:18:00
practice makes perfect kak suria....hehe
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jan 2016, 21:23:00
pertama kali selfie dalam air cikgu etuza...teruja sangat hehe
Fieza Sani Fieza Sani 21 Jan 2016, 11:43:00
alaaa..huntung reti berenang..jelezzz..
Asha Lya Asha Lya 21 Jan 2016, 14:50:00
Klau lya da lemas da ambik gmbr dlm air hihi
Nor Marshaliza Shaidan Nor Marshaliza Shaidan 21 Jan 2016, 22:37:00
respek la amik gambar lam air...terbaikkk

follow here
Zie Has Zie Has 22 Jan 2016, 12:06:00
cantik juga gambar walaupun dalam air :)
Nor Azimah Nor Azimah 23 Jan 2016, 16:10:00
Wow, enjoy sakan nampaknya tu, dulu kami sekeluarga suk gi mandibsg, tapi sekarang tidak lagi, ohhh..ha ha, ayat.
Sebab takut byk sgt kes kencing tikus skrg ni
Dunia Zumal Dunia Zumal 24 Jan 2016, 06:31:00
Zumal ada sjcam pun tak mampu selfie dalam air sebab tak tahu berenang dan menyelam. Hehe ^-^
Zie Has Zie Has 25 Jan 2016, 20:26:00
selfie jangan sampai lemas yer :)
Jari Manis Jari Manis 1 Feb 2016, 16:01:00
SJCAM not suitable for me sbb x suka selfie!!! ;p

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih