Terima Kasih Scdha Sein

Terima Kasih Blogger Scdha Sein

Terima kasih buat sahabat blogger Scdha Sein yang baru tempohari kembali dari Xian. Walaupun tak sempat baca habis lagi mengenai entri Xian..tetapi tanda ingatan dari Singapore bersama tandatangan telah selamat sampai. Untuk pengetahuan semua Scdha Sein atau ringkasnya SS juga mempunyai berkebolehan mengambil gambar yang cantik dan selalu diiisi di dalam blog miliknya untuk menjamu mata-mata anda semua. Tak rugi berkenalan dengna Travel Blogger Scdha Sein. Jom kita buat kunjungan istimewa ke


scdha sein photo, hadiah dari blogger, best ka jadi blogger,
Terima Kasih Scdha Sein

Terima kasih daun keladi,
Moga sentiasa dimurahkan rezeki,

Jumpa Lagi

{ 40 comments.. read them below or add one }

❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ 14 Jan 2016, 08:30:00
SS ni geng si JARI MANIS hehe
husna zahidi husna zahidi 14 Jan 2016, 11:06:00
hehehe syok bila berkawan org yg suka travel nih.. sesikit mesti akan terkena tempias dari hasil lawatan diorg.. jadi kalau tak dapat pergi, dapat kumpul kenangan atau simbol dari sana pon dah kira syiok dah..:D
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 14 Jan 2016, 14:02:00
Beruntung arzmoha dapat hadiah..:)
Bunda_nora Bunda_nora 14 Jan 2016, 21:10:00
Untunglah...rezeki...Alhamdulillah..
Sally Samsaiman Sally Samsaiman 14 Jan 2016, 23:16:00
kak SS tak bg kat Sally pun...hahahha
anamizu anamizu 15 Jan 2016, 22:51:00
SS mmg pemurah orgnye. 'nama org' = bukan nama sebenar pon dia pndai create tiap kali dia p travel hehehe
hainom OKje hainom OKje 16 Jan 2016, 00:32:00
Dah pergi dah blog dia tadi. Dia tgh sakit tu Arz
Dunia Zumal Dunia Zumal 16 Jan 2016, 01:36:00
Belum berkenalan lagi dengan SS
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 16 Jan 2016, 20:42:00
Terima kasih juga aRz... Insyallah... Ada rezeki nanti SS beri lagi...
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 16 Jan 2016, 20:43:00
Insyallah... Rezeki yang ada boleh dikongsi...
Scdha Sein (SS) Scdha Sein (SS) 16 Jan 2016, 20:44:00
Lepak kat Pondok Buruks SS.. Insyallah ada.. ha ha ha...
umi alya umi alya 17 Jan 2016, 07:33:00
Bertuahnya awak aRz..

akak juga belum berkenalan dengan SS..
Farrah MF Farrah MF 17 Jan 2016, 13:48:00
Dengar tu Sally,..jaminan SS tuh :)
Farrah MF Farrah MF 17 Jan 2016, 13:55:00
Akak setuju dgn Ana. Watak2 ciptaan SS kelakau!
Farrah MF Farrah MF 17 Jan 2016, 13:56:00
Tahniah, Arz. Dapat kiriman ingatan drpd SS :)
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jan 2016, 18:19:00
umi alya kena kenal dengan SS
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jan 2016, 18:46:00
haha sakit perut bila baca entri SS
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jan 2016, 18:47:00
sama-sama kita doakan agar cepat sembuh k
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jan 2016, 18:53:00
jom kenal dengan SS zumal
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jan 2016, 18:54:00
alhamdulillah betul bunda
anajingga anajingga 17 Jan 2016, 22:40:00
hamboi dapat juga tuuu :) ok seri dah kan SS :)
lyana ishak lyana ishak 18 Jan 2016, 02:57:00
jalan2 kat sini .. ^_^ untong lahh dapat cenderahati oversea =P
Mizz Aiza Mizz Aiza 18 Jan 2016, 08:11:00
Alhamdulillah.. Tahniah dapat hadiah.. ;)
Jari Manis Jari Manis 1 Feb 2016, 16:19:00
SS memang pemurah!!! rugi kalau x kenal SS

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih