Terima Kasih Scdha Sein

Terima Kasih Blogger Scdha Sein

Terima kasih buat sahabat blogger Scdha Sein yang baru tempohari kembali dari Xian. Walaupun tak sempat baca habis lagi mengenai entri Xian..tetapi tanda ingatan dari Singapore bersama tandatangan telah selamat sampai. Untuk pengetahuan semua Scdha Sein atau ringkasnya SS juga mempunyai berkebolehan mengambil gambar yang cantik dan selalu diiisi di dalam blog miliknya untuk menjamu mata-mata anda semua. Tak rugi berkenalan dengna Travel Blogger Scdha Sein. Jom kita buat kunjungan istimewa ke


scdha sein photo, hadiah dari blogger, best ka jadi blogger,
Terima Kasih Scdha Sein

Terima kasih daun keladi,
Moga sentiasa dimurahkan rezeki,

Jumpa Lagi
Previous
Next Post »

40 comments

Click here for comments
14 Jan 2016, 08:30:00 ×

SS ni geng si JARI MANIS hehe

Reply
avatar
husna zahidi
admin
14 Jan 2016, 11:06:00 ×

hehehe syok bila berkawan org yg suka travel nih.. sesikit mesti akan terkena tempias dari hasil lawatan diorg.. jadi kalau tak dapat pergi, dapat kumpul kenangan atau simbol dari sana pon dah kira syiok dah..:D

Reply
avatar
14 Jan 2016, 14:02:00 ×

Beruntung arzmoha dapat hadiah..:)

Reply
avatar
Bunda_nora
admin
14 Jan 2016, 21:10:00 ×

Untunglah...rezeki...Alhamdulillah..

Reply
avatar
14 Jan 2016, 23:16:00 ×

kak SS tak bg kat Sally pun...hahahha

Reply
avatar
15 Jan 2016, 10:35:00 ×

bestnya dapat hadiah

Reply
avatar
15 Jan 2016, 10:35:00 ×

untungla dapat hadiah

Reply
avatar
15 Jan 2016, 18:18:00 ×

salam Alhamdulillah dapat jugak .

Reply
avatar
anamizu
admin
15 Jan 2016, 22:51:00 ×

SS mmg pemurah orgnye. 'nama org' = bukan nama sebenar pon dia pndai create tiap kali dia p travel hehehe

Reply
avatar
hainom OKje
admin
16 Jan 2016, 00:32:00 ×

Dah pergi dah blog dia tadi. Dia tgh sakit tu Arz

Reply
avatar
Dunia Zumal
admin
16 Jan 2016, 01:36:00 ×

Belum berkenalan lagi dengan SS

Reply
avatar
16 Jan 2016, 20:42:00 ×

Terima kasih juga aRz... Insyallah... Ada rezeki nanti SS beri lagi...

Reply
avatar
16 Jan 2016, 20:42:00 ×

Anda pasti? He He He..

Reply
avatar
16 Jan 2016, 20:43:00 ×

Insyallah... Rezeki yang ada boleh dikongsi...

Reply
avatar
16 Jan 2016, 20:44:00 ×

Lepak kat Pondok Buruks SS.. Insyallah ada.. ha ha ha...

Reply
avatar
17 Jan 2016, 01:13:00 ×

dapat ole2 tuu hehe

Reply
avatar
umi alya
admin
17 Jan 2016, 07:33:00 ×

Bertuahnya awak aRz..

akak juga belum berkenalan dengan SS..

Reply
avatar
Farrah MF
admin
17 Jan 2016, 13:48:00 ×

Dengar tu Sally,..jaminan SS tuh :)

Reply
avatar
Farrah MF
admin
17 Jan 2016, 13:55:00 ×

Akak setuju dgn Ana. Watak2 ciptaan SS kelakau!

Reply
avatar
Farrah MF
admin
17 Jan 2016, 13:56:00 ×

Tahniah, Arz. Dapat kiriman ingatan drpd SS :)

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
17 Jan 2016, 18:11:00 ×

terima kasih kak farah

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
17 Jan 2016, 18:19:00 ×

umi alya kena kenal dengan SS

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
17 Jan 2016, 18:25:00 ×

best tuh dapat jaminan

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
17 Jan 2016, 18:26:00 ×

memang seronok.. :)

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
17 Jan 2016, 18:26:00 ×

alhamdulillah rezeki

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
17 Jan 2016, 18:46:00 ×

haha sakit perut bila baca entri SS

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
17 Jan 2016, 18:47:00 ×

sama-sama kita doakan agar cepat sembuh k

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
17 Jan 2016, 18:53:00 ×

jom kenal dengan SS zumal

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
17 Jan 2016, 18:53:00 ×

alhamdulillah....

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
17 Jan 2016, 18:54:00 ×

alhamdulillah betul bunda

Reply
avatar
anajingga
admin
17 Jan 2016, 22:40:00 ×

hamboi dapat juga tuuu :) ok seri dah kan SS :)

Reply
avatar
lyana ishak
admin
18 Jan 2016, 02:57:00 ×

jalan2 kat sini .. ^_^ untong lahh dapat cenderahati oversea =P

Reply
avatar
Mizz Aiza
admin
18 Jan 2016, 08:11:00 ×

Alhamdulillah.. Tahniah dapat hadiah.. ;)

Reply
avatar
Jari Manis
admin
1 Feb 2016, 16:19:00 ×

SS memang pemurah!!! rugi kalau x kenal SS

Reply
avatar

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih ConversionConversion EmoticonEmoticon