Lirik Lagu Hati-Hati Amira Othman OST Sha Dan Shah

Lirik Lagu Hati-Hati Amira Othman OST Sha dan Shah

Atas permintaan Puan Isteri minta masukkan lirik lagu Hati-hati nyanyian Amira Othman OST drama Sha dan Shah. Katanya lagu ni best....korang dah dengar ka? Kalau ikutkan malas pula nak letak lirik ni hahaa (jahat tak) tapi bila godek-godek rupanya lagu ini ada sentuhan Faizul Sany.

lirik lagu hati-hati OST sha dan shah, lagu ost drama sha dan shah, amira othman,
Hati-hati | Amira Othman

Lirik lagu Hati-hati OST Sha dan Shah

Ada dua jalan cerita
Duka atau bahagia
Mahu pilih yang mana
Hati masih bertanya
Lekas, aku mahu menjawabnya

Jaga kau hati-hati
Takut ia dicuri
Kelak nanti kau kan patah hati
Mungkin akan terjadi
Tapi masih tak pasti
Harap engkau mengerti

Lihat pada indah bulan bintang
Namun hilang bila tiba siang
Dan kerna itu ku rasa bimbang
Untukmu cintaku

Angin membuaikan rasa rindu
Tapi tak seperti yang selalu
Dan kali ini ku biar berlalu rasaku
Jadi kau hati-hati

Dalam cerita ada rahsia
Rahsia engkau, aku dan dia
Masih aku tertanya apa pengakhirannya
Lekas aku mahu menjawabnya

Jaga kau hati-hati
Takut ia dicuri
Kelak nanti kau kan patah hati
Mungkin akan terjadi
Tapi masih tak pasti
Harap engkau mengerti

Lihat pada indah bulan bintang
Namun hilang bila tiba siang
Dan kerna itu ku rasa bimbang
Untukmu cintaku

Angin membuaikan rasa rindu
Tapi tak seperti yang selalu
Dan kali ini ku biar berlalu rasaku
Jadi kau hati-hati

Wahai merpati dua sejoli
Jangan kau terlupa
Ikutkan hati engkau kan mati
ikutkan rasa kau binasa

Lihat pada indah bulan bintang
Namun hilang bila tiba siang
Dan kerna itu ku rasa bimbang
Untukmu cintaku

Angin membuaikan rasa rindu
Tapi tak seperti yang selalu
Dan kali ini ku biar berlalu rasaku
Jadi kau hati-hati

{ 34 comments.. read them below or add one }

PeRdU cINta PeRdU cINta 9 Jan 2016, 12:03:00
Lagunya santai...hihi...suka dengar..
Pha Is Pha Is 10 Jan 2016, 20:07:00
xpernah dengar lagi lagu dia.. sbb dah lama x follow perkembangan cerita2 drama melayu kat malaysia ni.. terlalu cliche.. hehehe
aRz MoHa aRz MoHa 10 Jan 2016, 20:24:00
drama tak sempat juga nak tengok cuma lagu ni tetiba tertarik perhatian...mula cari di youtube...
Mia Liana Mia Liana 11 Jan 2016, 07:47:00
sweet sangat lagu ni...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit 11 Jan 2016, 09:22:00
Hmmm.... mendayu-dayu patutlah cikpuan suka mendengarnya:)
Liriknya pun boleh tahan juga.
Sobri Yaacob Sobri Yaacob 11 Jan 2016, 14:00:00
trus dgr kat youtebe.. boleh tahan layan gak lagu ni :P
Ija Rased Ija Rased 12 Jan 2016, 09:40:00
best best...sweet aje liriknya
Mummy Julia Mummy Julia 12 Jan 2016, 09:57:00
Lagu best..citer pun best.. Mummy suka!
Zie Has Zie Has 15 Jan 2016, 11:13:00
simple jer lirik tapi lagu best :)
AnonymousAnonymous 15 Jan 2016, 11:16:00
Best n sedap lagu nie..saya nk nyanyi lagu nie pada kelab kebudayaan saya...
hainom OKje hainom OKje 16 Jan 2016, 00:40:00
Tetiba jadi lupa camne lagu dia Arz....Mak mmg tak layan pun cite ni....tengok sesekali jer
Bisnis Borneo Bisnis Borneo 16 Jan 2016, 13:00:00
best bro tnks saya suka lagu ini terbaik lah lagu online
Bisnis Borneo Bisnis Borneo 16 Jan 2016, 13:01:00
saya suka lagu ini terbaik lah bro http://www.bisnisborneo.com/
Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol 17 Jan 2016, 01:15:00
hari2 dengar lagu nie... penyanyi dia pun kiut jeee hehe
Mizz Aiza Mizz Aiza 18 Jan 2016, 08:28:00
Suka juga dengar lagu ni juga..
aRz MoHa aRz MoHa 1 Feb 2016, 23:30:00
saya pun tak terlayan drama ni...kalau sempat tengok....tapi sampai ke sudah tak tengok hihi
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 2 Feb 2016, 16:13:00
Suka dengar lagu ni, selain catcy liriknya juga ada unsur nasihat
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2016, 10:19:00
aa...ada unsur nasihat...best lagu ni
Azhan Azhan 14 Sep 2016, 16:00:00
best sgt sweet je lagu ni

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih