Lirik Lagu Hati-Hati Amira Othman OST Sha Dan Shah

Lirik Lagu Hati-Hati Amira Othman OST Sha dan Shah

Atas permintaan Puan Isteri minta masukkan lirik lagu Hati-hati nyanyian Amira Othman OST drama Sha dan Shah. Katanya lagu ni best....korang dah dengar ka? Kalau ikutkan malas pula nak letak lirik ni hahaa (jahat tak) tapi bila godek-godek rupanya lagu ini ada sentuhan Faizul Sany.

lirik lagu hati-hati OST sha dan shah, lagu ost drama sha dan shah, amira othman,
Hati-hati | Amira Othman

Lirik lagu Hati-hati OST Sha dan Shah

Ada dua jalan cerita
Duka atau bahagia
Mahu pilih yang mana
Hati masih bertanya
Lekas, aku mahu menjawabnya

Jaga kau hati-hati
Takut ia dicuri
Kelak nanti kau kan patah hati
Mungkin akan terjadi
Tapi masih tak pasti
Harap engkau mengerti

Lihat pada indah bulan bintang
Namun hilang bila tiba siang
Dan kerna itu ku rasa bimbang
Untukmu cintaku

Angin membuaikan rasa rindu
Tapi tak seperti yang selalu
Dan kali ini ku biar berlalu rasaku
Jadi kau hati-hati

Dalam cerita ada rahsia
Rahsia engkau, aku dan dia
Masih aku tertanya apa pengakhirannya
Lekas aku mahu menjawabnya

Jaga kau hati-hati
Takut ia dicuri
Kelak nanti kau kan patah hati
Mungkin akan terjadi
Tapi masih tak pasti
Harap engkau mengerti

Lihat pada indah bulan bintang
Namun hilang bila tiba siang
Dan kerna itu ku rasa bimbang
Untukmu cintaku

Angin membuaikan rasa rindu
Tapi tak seperti yang selalu
Dan kali ini ku biar berlalu rasaku
Jadi kau hati-hati

Wahai merpati dua sejoli
Jangan kau terlupa
Ikutkan hati engkau kan mati
ikutkan rasa kau binasa

Lihat pada indah bulan bintang
Namun hilang bila tiba siang
Dan kerna itu ku rasa bimbang
Untukmu cintaku

Angin membuaikan rasa rindu
Tapi tak seperti yang selalu
Dan kali ini ku biar berlalu rasaku
Jadi kau hati-hati

Previous
Next Post »

34 comments

Click here for comments
syira yaya
admin
9 Jan 2016, 09:48:00 ×

Lagu ni best sgt!

Reply
avatar
PeRdU cINta
admin
9 Jan 2016, 12:03:00 ×

Lagunya santai...hihi...suka dengar..

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
9 Jan 2016, 18:32:00 ×

rileks saja lagu ni

Reply
avatar
Pha Is
admin
10 Jan 2016, 20:07:00 ×

xpernah dengar lagi lagu dia.. sbb dah lama x follow perkembangan cerita2 drama melayu kat malaysia ni.. terlalu cliche.. hehehe

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
10 Jan 2016, 20:24:00 ×

drama tak sempat juga nak tengok cuma lagu ni tetiba tertarik perhatian...mula cari di youtube...

Reply
avatar
Dunia Zumal
admin
11 Jan 2016, 06:24:00 ×

Wah, best lagu nie ^-^

Reply
avatar
Mia Liana
admin
11 Jan 2016, 07:47:00 ×

sweet sangat lagu ni...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

Reply
avatar
11 Jan 2016, 09:22:00 ×

Hmmm.... mendayu-dayu patutlah cikpuan suka mendengarnya:)
Liriknya pun boleh tahan juga.

Reply
avatar
11 Jan 2016, 10:10:00 ×

Best lagu ni. Hehe !

Reply
avatar
Sobri Yaacob
admin
11 Jan 2016, 14:00:00 ×

trus dgr kat youtebe.. boleh tahan layan gak lagu ni :P

Reply
avatar
Ija Rased
admin
12 Jan 2016, 09:40:00 ×

best best...sweet aje liriknya

Reply
avatar
Mummy Julia
admin
12 Jan 2016, 09:57:00 ×

Lagu best..citer pun best.. Mummy suka!

Reply
avatar
Farahain ZFA
admin
12 Jan 2016, 23:13:00 ×

hai singgah sini :)

Reply
avatar
Zie Has
admin
15 Jan 2016, 11:13:00 ×

simple jer lirik tapi lagu best :)

Reply
avatar
Anonymous
admin
15 Jan 2016, 11:16:00 ×

Best n sedap lagu nie..saya nk nyanyi lagu nie pada kelab kebudayaan saya...

Reply
avatar
hainom OKje
admin
16 Jan 2016, 00:40:00 ×

Tetiba jadi lupa camne lagu dia Arz....Mak mmg tak layan pun cite ni....tengok sesekali jer

Reply
avatar
16 Jan 2016, 13:00:00 ×

best bro tnks saya suka lagu ini terbaik lah lagu online

Reply
avatar
16 Jan 2016, 13:01:00 ×

saya suka lagu ini terbaik lah bro http://www.bisnisborneo.com/

Reply
avatar
17 Jan 2016, 01:15:00 ×

hari2 dengar lagu nie... penyanyi dia pun kiut jeee hehe

Reply
avatar
Mizz Aiza
admin
18 Jan 2016, 08:28:00 ×

Suka juga dengar lagu ni juga..

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
18 Jan 2016, 13:16:00 ×

suka drama dia juga tak?

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 23:30:00 ×

saya pun tak terlayan drama ni...kalau sempat tengok....tapi sampai ke sudah tak tengok hihi

Reply
avatar
2 Feb 2016, 16:13:00 ×

Suka dengar lagu ni, selain catcy liriknya juga ada unsur nasihat

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
3 Feb 2016, 10:19:00 ×

aa...ada unsur nasihat...best lagu ni

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
3 Feb 2016, 10:22:00 ×

jom dengar hehe

Reply
avatar
18 Mar 2016, 13:53:00 ×

memang best lagu ni #_#

Reply
avatar
Azhan
admin
14 Sep 2016, 16:00:00 ×

best sgt sweet je lagu ni

Reply
avatar

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih ConversionConversion EmoticonEmoticon