Kreatifnya Ibubapa Ini Mengambil Gambar Anaknya

Idea Mengambil Gambar Bayi Tanpa Sebarang Manipulasi

Idea mengambil gambar bayi tanpa sebarang manipulasi ini dikongsikan oleh pasangan jurufoto dan juga blogger dari Polland ini, Ania Waluda dan Michal Zawer di blog milik mereka ktosnaprzyczepke. Perkongsian ini juga membuktikan dalam merakamkan gambar anak mereka Emilia ini tidak memerlukan 'props' yang pelik untuk kelihatan menarik dan kreatif. Merasa kagum dengan kreativiti mereka membuatkan aRz ingin berkongsi bersama pembaca blog ini. Mungkin ada diantara kita mencari idea dalam merakamkan detik indah bersama anak-anak.

gamabr kreatif newborn, posing menarik newborn, gambar tanpa manipulasi, gambar menarik, gambar cantik,
Ania Waluda and Michal Zawer photo | berdiri atas tangan dan terapung

Ania Waluda and Michal Zawer photo | baby berdiri

gambar cantik bapa dan anak, gambar pose newborn, gambar menarik anak dan bapa,
Ania Waluda and Michal Zawer photo | Keduanya terapung

gambar kreatif newborn, gambar menarik abah dan anak, gambar menarik,
Ania Waluda and Michal Zawer photo 

daddy daughter, bapa dan anak, abah dan anak, gambar menarik newborn, kreatif,
Ania Waluda and Michal Zawer photo | baby dan kerusi

Kedua pasangan ini juga tidak menggunakan sebarang teknik manipulasi ketika 'editing'.Sebaliknya menggunakan "optical illusion" untuk menjadikan gambar begitu menarik dan kreatif. Mungkin boleh dijadikan idea untuk anda dan bayi kesayangan anda merakamkan saat bersama serta dibukukan untuk kenangan dimasa hadapan.

Selain dari perkongsian gambar Michal Zawer dan Emilia, Ania Waluda menekankan ruang masa yang banyak diabaikan oleh seorang bapa untuk menghayati erti kekeluargaan itu. Dimana sama-sama meluangkan masa dalam membesarkan anak dan mencurahkan kasih sayang.

Walaubagaimanapun perkongsian gambar ini sangat menarik dan kreatif. 

"Masa tidak menunggu kita bersedia"
"Jangan Biar Detik Indah Berlalu Begitu Saja"

Jumpa Lagi..

{ 18 comments.. read them below or add one }

Puan Wawa Puan Wawa 9 Sep 2015, 06:48:00
Kreatif n cute je gambr dorang..
Hanim Hashim Hanim Hashim 9 Sep 2015, 08:45:00
kreatif la pulak! haha. Interestinggggggg :D
Diana Din Diana Din 9 Sep 2015, 09:45:00
cantik dan sangat kreatif..
Noriza Abdul Rahman Noriza Abdul Rahman 9 Sep 2015, 09:47:00
Sangat kreatif dan baby pun sempoi follow je ayahnya
izzeyda izzeyda 9 Sep 2015, 10:47:00
kreatif dan menarik gambarnya..
Eintan Nurfuzie Eintan Nurfuzie 9 Sep 2015, 10:53:00
hihihi.. suka tgk pic baby cmni
aRz MoHa aRz MoHa 9 Sep 2015, 12:00:00
ya cute paling menarik gambar ini diambil sendiri tanpa mengupah jurufoto
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 9 Sep 2015, 12:46:00
wonder mcm mana they did it hehe
anajingga anajingga 9 Sep 2015, 17:17:00
kraetif..haha yang terapung tu menuntut dengan kak ana lah tuu arz :) hii
Qaseh Abadi Qaseh Abadi 9 Sep 2015, 23:18:00
kreatipnya.. nampak macam real baby terapung, berdiri.. so cute
Hajar Shikin Hajar Shikin 10 Sep 2015, 00:20:00
Kreatifnya, bila lah nak kreatif macam gini
Dunia Zumal Dunia Zumal 10 Sep 2015, 08:54:00
Cantik koleksi gambar tu....
SalbiahM SalbiahM 11 Sep 2015, 13:59:00
Arz buatlah, dengan cik Putri...
husna zahidi husna zahidi 11 Sep 2015, 14:57:00
alolooo kreatif sgt nih..:D
zai zamree zai zamree 15 Sep 2015, 15:50:00
comey...boleh buat utk anak ke-2 nti...eh....hahahaha

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih