Setiap Rumah Perlu Ada 1 Periuk Ajaib Generation 2

Salam.
Semua kene ada 1 Gadjet ini dirumah, 
Gadjet khas untuk kaum wanita & surirumah...
Boleh dibuat hadiah dan digunakan untuk keperluan harian anda dirumah.
Memperkenalkan Gadjet Are IKAN  "Periuk Ajaib Generation 2" Edaran Menang Glasware



Percuma dengan setiap pembelian

~Getah Gantian
~Rak Serbaguna
~Buku Resepi
~VCD

 

"Penutup Periuk boleh ditanggalkan" Hanya periuk ajaib boleh dibuka dan dipisahkan. cara untuk memisahklannya semula ialah anda perlu sendengkan periuk ajaib


                     
Saiz Periuk Ajaib Gen 2


Cara nak bersihkan Periuk Ajaib
Ayam masak berempah gambar sebelum
        
Ayam masak berempah gambar selepas



Aksesori Periuk Ajaib


Set 5 beradik
~ Pemangang Ajaib
~ Periuk Ajaib
~ Periuk Goreng Ajaib
~ Periuk kukus Ajaib
~ Walfle Ajaib
~ Pizza Ajaib (Terbaharu)


JIKA BERMINAT : bolelah whatsapp kepada: 0136908331 Bonde

{ 10 comments.. read them below or add one }

zarul farhana zarul farhana 19 May 2015, 12:45:00
boleh tak..besday nnt mintak kawan hadiah kan set periuk ajaib ni.. hihi
zarul farhana zarul farhana 19 May 2015, 12:46:00
dulu2 nak membakar kena cari kayu api la.. skrg dh mudah..guna ja periuk ajaib...
Amy J Amy J 19 May 2015, 15:55:00
memang baguslah. saya pun dah ada satu
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 21 May 2015, 10:58:00
da lama mengidam nak beli sebijik tp x beli2 lg ;-)
Aku Penghibur Aku Penghibur 22 May 2015, 17:45:00
wahhh canggih kat rumah ada satu 😄
Jari Manis Jari Manis 23 May 2015, 22:03:00
Blog Amy J juga review product yang sama
Jari Manis Jari Manis 23 May 2015, 22:05:00
dah lama mengidam pemanggang ajaib pelbagai guna ni tapi asyik x terbeli je
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 25 May 2015, 11:28:00
Jom beli satu ngan Bonde ..Arz lanjer hahhaha
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 28 May 2015, 11:55:00
Setakat ini bunda dok tengok jerlah iklan kat tv pemanggang ajaib ni...Tpi belum pernah beli lagi..
Nik Ainaa Nik Ainaa 14 Jun 2015, 22:30:00
mak aina pun guna pemnggang ajaib ni. lebih senang nk goreng ikan ke buat apa ke

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih