GMBM 1st Giveaway 2015

GMBM 1st Giveaway 2015


http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html



Assalamualaikum !! Alhamdulillah,sempena Hari Ibu 2015,buat julung-julung kalinya kami berjaya melancarkan satu segmen yang di taja sepenuhnya oleh sebahagian ahli Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM]. Segmen ini di adakan adalah untuk memanjangkan ukhuwah sesama blogger yang menyertai segmen ini. Hadiah yang di tawarkan dalam segmen ini juga sangat menarik dan berbaloi untuk di menangi. Masa pelancaran segmen selama sebulan memberi lebih peluang penyertaan dan memenuhi syarat bagi para peserta.

Tarikh Segmen : 10 Mei - 7 Jun 2015

Syarat-syarat untuk menyertai segmen ini adalah:-

  1. Blogger Malaysia.
  2. Buat entri yang bertajuk GMBM 1st GIVEAWAY 2015.
  3. Pilihan entri samada copy dan paste sahaja entri yang di sediakan atau buat entri sendiri mengikut kreativiti anda.
  4. Mengikuti semua syarat yang di tetapkan oleh penganjur dan penaja.
  5. Semua penaja boleh menyertai segmen ini. 
  6. Lengkapkan syarat di bawah:-
  • Follow Belog


  • Follow Instagram 

@Yong | @Sofu


  • Follow Google +



  • Like Fanpages 




  • Follow FaceBook

Norihan Yusuf


♪ ♩♫ Selamat bersegmen dan semoga bertuah !! ♪ ♩♫

 
Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy, Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza, Fara.

Klik Banner GA Untuk Join

{ 27 comments.. read them below or add one }

anajingga anajingga 10 May 2015, 22:12:00
goodluck aRz, ni geng mama blogger ni hehe :)
Sobri Mansor Sobri Mansor 11 May 2015, 09:00:00
Bila plak geng papa blogger nak anjur giveaway plak.... hehehehe
aRz MoHa aRz MoHa 11 May 2015, 12:43:00
kena buat gabungan papa semalaysia lepas ni
aRz MoHa aRz MoHa 11 May 2015, 12:44:00
kak ana saya baru tahu ada geng mama...
NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR 14 May 2015, 14:50:00
salam..singgah cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html
Puan Deeba Puan Deeba 14 May 2015, 17:24:00
Assalammualaikum.. puan deeba singgah dari giveaway yang sama.. goodluck..

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html
Kathy R'bain Kathy R'bain 15 May 2015, 13:55:00
Terima kasih kerana sudi join dan sudi untuk memenuhi kesemua syarat Segmen bagi melayakkan anda memenangi hadiah yang di tawarkan. Senarai peserta telah di update,boleh periksa nombor masing-masing. Jika tiada,sila maklumkan segera. Terima kasih.



http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-gmbm-1st-giveaway-2015.html
Cik Adda Cik Adda 15 May 2015, 15:59:00
Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK ..
GMBM 1st GIVEAWAY 2015 (7June)

GA MaxBella 2nd Bthday (16May)
Segmen cash rm500 by Aku penghibur (17May)
Mama Niza Mama Niza 15 May 2015, 20:59:00
All the best ya..

Mama singgah jenguk para peserta. Jom singgah blog mama lagi.
www.mamaniza.com
Ms. Kejupenyet Ms. Kejupenyet 18 May 2015, 19:49:00
Good luck..
Singgah dari GA yg sama (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html
Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli 19 May 2015, 12:58:00
Joint segmen yang sama..
Semoga Berjaya!!
http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html
salmiah awang salmiah awang 20 May 2015, 18:16:00
terima kasih support GMBM.salam singgah...
Sofu Hashim Sofu Hashim 26 May 2015, 10:01:00
terima kasih support GA GMBM...all the best
http://ummi2m2s.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html
Mama Myja Mama Myja 1 Jun 2015, 14:25:00
Salam Perkenalan dari mamamyja.
Semoga berjaya!!!!!!

GMBM 1st GIVEAWAY 2015
Nurul Syahirah Nurul Syahirah 1 Jun 2015, 16:06:00
ira singgah dari segmen yang sama.. good luck ^^

jemput join contest ira.. banyak hadiah yang menarik :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html
Blogger Top Star Blogger Top Star 1 Jun 2015, 22:20:00
Salam Arz Moha.... semoga berjaya dalam segmen GMBM 1st giveaway 2015.
confdeb confdeb 2 Jun 2015, 11:26:00
join jugak....

jemput singgah

http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html
Noor Najwa Noor Najwa 3 Jun 2015, 12:17:00
jalan2 dari GA yang sama.
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/gmbm-1st-giveaway-2015.html
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman 7 Jun 2015, 11:52:00
Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih