Tiada Sabtu Yang Ceria Tetapi Keyword Ada

Salam. Terima kasih buat semua sahabat yang sudi tinggalkan komen. Terutama barisan teman baik setiap bulan, barisan EFG, dan juga pembaca-pembaca yang setia. Hari ini seperti aRz terangkan dalam entri sebelum ini BACA DULU. Ianya adalah kebiasaan yang aRz cuba hidupkan di blog ini.

Hari ini bila aRz rajin sikit, bila rasa keletihan daripada latihan badminton minggu lepas dah mula hilang aRz rajin check keyword. Ini antara result untuk hari ini.

keywords, sabtu, saturday, arzmoha, blogger malaysia,
Saturday keyword

Jadi, bila keyword seperti ini muncul setiap hari sabtu aRz kena lebih rajin untuk up entry dalam segmen Sabtu Yang Ceria dapat memenuhi pencarian mereka ini.

Adakalanya terlepas juga tapi aRz schedule backdate. Semoga diri ini semakin rajin untuk menghidupkan "Sabtu Yang Ceria". Untuk pengetahuan semua juga, Sabtu yang ceria adalah entry yang paling tinggi pageview sepanjang aRz berblogging. Nak tengok?

keyword, paling tinggi, arzmoha, saturday keyword, blogging, i am blogger, blogger malaysia,
Pageview tertinggi Sabtu Yang Ceria


apa-apa jer la aRzzzz

Jumpa Lagi.




{ 39 comments.. read them below or add one }

ahkak gojes ahkak gojes 11 Apr 2015, 22:50:00
wah tinggi tu pv arz...jap nk baca entri tu juga knpa popular sgt
Nik Ainaa Nik Ainaa 11 Apr 2015, 23:04:00
wah banyak tu. aina plk memng malas nk tgk keyword blog aina. sbb xde benda lain, pv pling tinggi pun drama adaptasi novel. huhu
Nurul Shahira Nurul Shahira 12 Apr 2015, 07:36:00
Sabtu sentiasa ceria, eheh :)
umi alya umi alya 12 Apr 2015, 08:46:00
Wahhhh terbaik aRz.. tahniah
Scha Nazri Scha Nazri 12 Apr 2015, 15:31:00
Fuyooo. Banyak gak tuuu banggg

Sobri Yaacob Sobri Yaacob 12 Apr 2015, 22:40:00
sabtu yang ceria.. x ceria klau kena kerja..he.he.he..
btw byak view tu bro.
anajingga anajingga 13 Apr 2015, 09:53:00
apakah kata2 yang ceriakan sabtu tu aRz :)
khaty aiman khaty aiman 13 Apr 2015, 10:44:00
wah arz..meroket nya page tu..jap nak intai..
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 13 Apr 2015, 12:09:00
hehehe woaaah Arz famousla lepaih ni..
banjeeee nasi kandar spinggan..
syira yaya syira yaya 13 Apr 2015, 13:24:00
you are good abg arz..hehe :)
Fendi Rocka Fendi Rocka 13 Apr 2015, 21:22:00
all time favourite keyword blog aku..apa maksud wadefak,apa itu wadefak
Jari Manis Jari Manis 15 Apr 2015, 08:00:00
blog aRz semakin di kenali...Tahniah!..berbaloi menulis
aRz MoHa aRz MoHa 15 Apr 2015, 23:07:00
KG tak ada apa pun cuma gambar ja
aRz MoHa aRz MoHa 15 Apr 2015, 23:08:00
Teruskan update drama dan novel
aRz MoHa aRz MoHa 15 Apr 2015, 23:08:00
Terima kasih uji alya atas sokongan
aRz MoHa aRz MoHa 15 Apr 2015, 23:10:00
Gulp perkataan tu paling popular agaknya
aRz MoHa aRz MoHa 16 Apr 2015, 07:23:00
arghhh kesilapan keypad lah ni hahaha
aRz MoHa aRz MoHa 16 Apr 2015, 07:24:00
JM belog terima kasih sudi singgah
aRz MoHa aRz MoHa 16 Apr 2015, 07:24:00
terima kasih Sani Yunus sudi singgah
aRz MoHa aRz MoHa 16 Apr 2015, 07:27:00
Mesti tak seronok kerja hari sabtu. tapi apapun tetap layan jer. Sebab hidup kena selalu ceria
aRz MoHa aRz MoHa 16 Apr 2015, 09:37:00
Terima kasih uji alya atas sokongan
Amy J Amy J 17 Apr 2015, 16:16:00
bukan main tinggi lagi ha view nya. hahahahhaa... memang sungguh nak sabtu jadi ceria...

zumba badminton ye. hehe.
luna paris luna paris 19 Apr 2015, 22:54:00
dasay aaa... banyak tu page view! =D
mama 3farhanah mama 3farhanah 26 Apr 2015, 12:42:00
suka hari sabtu sebab tak kerja, hehehe
Anizz Annisa Anizz Annisa 27 Apr 2015, 18:23:00
banyaknyeeee pv...fuyooo... teruskan menulis lebih rajin..chaiyok2 :D
Nik Ainaa Nik Ainaa 14 Jun 2015, 23:56:00
wow bnyknya pv! daebak!

ps: comel 'kucing' besar tu. hehe

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih