Teman Baik Januari 2015

best blogger, teman baik, gambar cantik, arzmoha,
Terima Kasih

Salam. Terima kasih. Menghargai jasa baik anda semua.
Terima kasih tidak terhingga kerana sudi meninggalkan komen dan kritikan di blog saya.
Pastinya saya akan singgah ke blog anda serta menge"boom".

Jumpa Lagi.

{ 109 comments.. read them below or add one }

Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 3 Feb 2015, 16:33:00
Tahniah semua.,.Amboiii nk menge boom plak dahh..hehe..Thanks Arz
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 3 Feb 2015, 16:43:00
SP sedia menerima sebarang pengeboman..;)
Norniwanie Nasarudin Norniwanie Nasarudin 3 Feb 2015, 17:18:00
Tahiah kepada yang tersenarai..mmg rajin mereka ni BW... :)
Najib Ariyan Najib Ariyan 3 Feb 2015, 17:54:00
Tahniah semua... tahniah kepada juara JM yg jugak jadi juara di mana mana blog... senang hati kalau dapat komen dari JM...

salam singgah
Khir Khalid Khir Khalid 3 Feb 2015, 21:13:00
Tahniah kpd rakan2 yg tersenarai... belum mampu nak tersenarai lagi tambahan tak mampu berblog spt kebiasaan kebelakangan ini. Salam ceria selalu.. :)
Nur Inani Nur Inani 3 Feb 2015, 21:34:00
semua kaki kaki komen ni :)
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2015, 21:58:00
pinjam ayat kak farrah Famf-tower
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2015, 21:59:00
wah siap menerima lagi :)
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2015, 22:00:00
norniwanie bila lagi na masuk bloglist saya. hanya tingalkan 15 komen
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2015, 22:11:00
tinggallah 15 komen utk berada di bloglist saya
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2015, 22:12:00
betul Najib Ariyan. sis jm memang betul-betul jari manis
aRz MoHa aRz MoHa 3 Feb 2015, 22:19:00
tak mengapa bro khir slow slow ya
Amy J Amy J 3 Feb 2015, 23:40:00
nama dah hilang terus dari semua blog. sedihnya T___T

anyways, tahniah pada yang tersenarai :D
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 23:48:00
Hai Najib...jgn lah puji lebih2...nanti kembang hidung i yang dh sedia kembang nih heee
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 23:49:00
tunggu sis JM boom blog Amy pulak ehh..
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 23:51:00
aRz : kiranya mmg sesuai sgt dengan nikname sis JM a.k.a Jari Manis tu kan heee
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 23:53:00
Terima kasih aRz kerana menghargai kehadiran kami d sini itu yg membuatkan sis JM akan terus skodeng blog ni...terukan menulis ye
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 23:54:00
satu lagi nak maklumkan ArZ terlupa utk tukar TEMAN BAIK JANUARI kepada TEMAN BAIK FEBRUARI di gadget sebelah kanan...cer check :-)
aRz MoHa aRz MoHa 4 Feb 2015, 00:19:00
dah perasan JM tapi sekrang guna tab malas nak adjust kecik sangat. esok jela hehehe
teima kasih ingatkan
Anizz Annisa Anizz Annisa 4 Feb 2015, 08:40:00
hahha... semua menanti bom dari kak JM :P
anajingga anajingga 4 Feb 2015, 08:41:00
Tahniah buat semua rakan blogger yg awesome :)
Anizz Annisa Anizz Annisa 4 Feb 2015, 08:42:00
kaki dan tangan komen..hahaha
cikpinz cikpinz 4 Feb 2015, 10:05:00
Baru dapat feel nak komen kalau tak asyik bz manjang..
cikpinz cikpinz 4 Feb 2015, 10:08:00
kak Ana pun awesome jugak tau..hehe..sorry sibuk kat komen org hihi..tapi kak ana tak marah kan adik dia komen hehehe
Scdha Sein Scdha Sein 4 Feb 2015, 10:53:00
JM bukan aje boleh guna Jadi Manis... Dia guna Jari Hantu nak mengebom... He He He...
Scdha Sein Scdha Sein 4 Feb 2015, 10:55:00
Nak melompat ke march pon boleh... He He He..
mardiana abu darin mardiana abu darin 4 Feb 2015, 13:18:00
Tahniah pd pemenang2 sekalian...baru nak start bw ni....salam perkenalan...
Zaidalifah Hussin Zaidalifah Hussin 4 Feb 2015, 13:24:00
TAHNIAH PADA PEMENANG2...
BONDE AKAN LEBIH AKTIF LEPAS NI... :)
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 4 Feb 2015, 17:43:00
pcl baru nak mula berteman2 di sini...
umi alya umi alya 4 Feb 2015, 18:49:00
Haikkkk akakpn ada gak, sikit lagi nak tersingkir, ahakkk..
umi alya umi alya 4 Feb 2015, 18:52:00
Patut le JM juara, paling minimun 5 komen/entri..opocot....
aRz MoHa aRz MoHa 5 Feb 2015, 00:02:00
umi alya pun apa kurang nya. patut sis JM memintas dengan laju
zarul farhana zarul farhana 5 Feb 2015, 01:21:00
sama2 lah kita meng boom hihi
zarul farhana zarul farhana 5 Feb 2015, 01:23:00
nnt saya try menge bom SP..xpernah terjah lagi ni
zarul farhana zarul farhana 5 Feb 2015, 01:29:00
cepat ja sis perasan hihi..
zarul farhana zarul farhana 5 Feb 2015, 01:30:00
nk lompat ke tahun depan pon xpa aih SS..xda org marah
zarul farhana zarul farhana 5 Feb 2015, 01:31:00
sentiasa akan mengskodeng blog ni ya..hihi
zarul farhana zarul farhana 5 Feb 2015, 01:33:00
bila saya suka terjah slalu di blog tu, makna nya blog tu msti best utk saya terjah slalu...
zarul farhana zarul farhana 5 Feb 2015, 01:34:00
semua blog la best.tapi disebabkan blog aRz Moha ada dlm bloglist tu cepat ja..
CT Humairah CT Humairah 5 Feb 2015, 03:57:00
hehehe memang semua ni mereka2 yang rajin2 mengebom rumah orang. x sanggup n x mampu nak kejar hihi..
CT Humairah CT Humairah 5 Feb 2015, 03:58:00
Akak JM SS n ZF haaaa elok ni bertiga rajin tinggal komen pukat tunda.. berbakul2 skali komen hihi..
CT Humairah CT Humairah 5 Feb 2015, 03:59:00
hahaha betul tu Anis.. kaki tangan kepala kuku gigi semualah..
CT Humairah CT Humairah 5 Feb 2015, 04:00:00
alolololo Amy sayang.. dalam hati kami dok hilang haih awak tu..
CT Humairah CT Humairah 5 Feb 2015, 04:01:00
hahaha betul tu.. kalo tengah guna tab / phone then blogging mmg malas yang amat nak betulkan pape.. tnggula krajinan kan bila bukak laptop..
Akak Vitamin Akak Vitamin 5 Feb 2015, 15:05:00
Hebattt. mengebom orang amalan mulia. :)
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 08:31:00
X penat ke ZF...ahahaha...ngata org kan sis JM ni dia pun sama
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 08:34:00
kak Umi Alya..kita serupa
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 08:36:00
CT..si JM hanya datang untuk memeriahkan suasana...bila ada two way communication baru MERIAH
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 08:37:00
paling penting perlu ada KESERASIAN ROH :-)
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 08:40:00
Jari hantu? Erkk...belum cukup syarat tuh hihhii

harap2 x de yg marah bila rumah kena BOM kan
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 08:42:00
tak nak kenal sis JM ke ahahaah....tiba2 menyibik kat sini..i'm sorry
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 08:44:00
nasib baik cakap semua blog BEST..sikit lagi dh nk merajuk
umi alya umi alya 6 Feb 2015, 08:56:00
x terkira komen JM kat sini, terkedu akak, opssss....
umi alya umi alya 6 Feb 2015, 08:59:00
Akak ngaku kalah dah aRz, semua entri , semua blog JM monopoli..

Tahniah buat adik ahkak yang tak pernah mengaku kalah, chaiyookkkk..
Jari Manis Jari Manis 6 Feb 2015, 09:47:00
huhuhuh...harap2 x de org "menyampah"
Farrah MF Farrah MF 7 Feb 2015, 21:33:00
Keserasian roh? hahahaha arz, sorry akak tumpang gelak kat sini :D
Farrah MF Farrah MF 7 Feb 2015, 21:35:00
Betul cakap CT tu...namamu tetap terpahat di hati hikhikhik
Scha Nazri Scha Nazri 7 Feb 2015, 23:19:00
Tahniah semuaaa. scha penat dah nak bom. mana yg larat saja lahh. haha
zarul farhana zarul farhana 7 Feb 2015, 23:57:00
guna jari ja sis...guna bila ada masa lapang ja..
zarul farhana zarul farhana 7 Feb 2015, 23:58:00
This comment has been removed by the author.
zarul farhana zarul farhana 8 Feb 2015, 07:04:00
keserasian roh!! mcm pelik ja ni...
zarul farhana zarul farhana 8 Feb 2015, 07:10:00
nasib baik la bukan bom betul kan.. law x hbis berkecai dh..hihi
aRz MoHa aRz MoHa 8 Feb 2015, 20:22:00
keserasian roh? maksud sis JM 2way communication tu kan sis
aRz MoHa aRz MoHa 8 Feb 2015, 20:23:00
amboi guna gigi komen? hehe jangan lupa gosok gigi
aRz MoHa aRz MoHa 8 Feb 2015, 20:28:00
amboi guna gigi komen? hehe jangan lupa gosok gigi
aRz MoHa aRz MoHa 8 Feb 2015, 20:52:00
kalau tak habis berkecai blog ni
aRz MoHa aRz MoHa 8 Feb 2015, 20:53:00
sis JM kalau merajuk memang meletop la blog tu
umi alya umi alya 8 Feb 2015, 21:54:00
Betul tu aRz.. ( tolong jawab bagi pihak JM)
Jari Manis Jari Manis 8 Feb 2015, 23:00:00
eh eh eh mana tahu nih heee
Jari Manis Jari Manis 8 Feb 2015, 23:02:00
3 kali tanya soalan yg sama....x de yg menjawab so meh sini sis JM jawabkan...maknanya semua org SUKA ..hoyeee hihhi
Jari Manis Jari Manis 8 Feb 2015, 23:08:00
salah tu kak Umi Alya dan ArZ...meh sini JM jelas untuk pengetahuan semua. Perkataan ni JM dapat dari Dr Fadzilah Kamsah
Jari Manis Jari Manis 8 Feb 2015, 23:11:00
Pernah tak rasa cam ni?? kadang-kadang kita tak kenal pun orang tu, tapi jauh di sudut hati ada perasaan tidak suka kepadanya..ada rasa yang kurang senang tapi kita tak tahu kenapa…kemudian bila kita dah kenal, kita jadi kawan..tapi kita masih lagi rasa tak berapa suka dengan orang tu..masih lagi rasa macam ada yang tak kena.. tak boleh nak sependapat lagi dengan dia.."itu bermaksud tiada keserasian roh"
Jari Manis Jari Manis 8 Feb 2015, 23:15:00
Sebaliknya, kita tikda pernah berjumpa dengna org tu like kawan2 di alam maya tetapi bila saling tiggalkan komen dan dapat feedback hati rasa tenang, rasa ingin jadikan kawan..nak kenal hati budi. Rasa senang dengan diri si dia..Rupa-rupanya semua tu sebab keserasian roh.. bila roh kita serasi dengan roh si dia, kita akan lebih menyenangi nyaa..bila roh kita macam tak berape nak ‘ngam’ dengan dia.. macam- macam rasa ada

so a simple word is ada 'chemistry'
Cik Zaza Cik Zaza 9 Feb 2015, 11:56:00
tahniah kepada semua.. rajin mereka blogwalking.. saya yang jarang blogwalking.. hehe..
Scdha Sein Scdha Sein 9 Feb 2015, 13:21:00
Jangan betulkan pape... Bior aje.... He He He...
Scdha Sein Scdha Sein 9 Feb 2015, 13:23:00
Ooooo macam tu Cik Zarul Farhana mengomen.... Paste 3 kali.. He He He..
Scdha Sein Scdha Sein 9 Feb 2015, 13:25:00
JM kalu meletop... Habislah bateri handphone!
Scdha Sein Scdha Sein 9 Feb 2015, 13:26:00
Jangan kejar Cik CT.. Nanti hilang lemak tepu kat jari.. He He He....
izzeyda izzeyda 10 Feb 2015, 10:57:00
tahniah kepada semua.. mereka memang rajin mengeboom blog rakan blogger yang lain..
mama 3farhanah mama 3farhanah 16 Feb 2015, 21:15:00
Tahniah kepada semua. Mereka memang terbaik.
Amanina Mads Amanina Mads 17 Feb 2015, 17:11:00
Tersenarai juga ya.. hehe. Tahniah buat semua

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih