Santai Ahad | Penang Jump Street Trampoline Park

Santai ahad, penang Street Jump, Melompat lebih tinggi, Street jump, arzmoha, gambar cantik, tempat menarik, penang, malaysia
| arzmohdhaniffa photography | Penang Jump Street

Santai Ahad. Hari bersama keluarga. Apa Aktiviti anda?
Baik saya menghabiskan ahad pada minggu ini dengan beriadah mengeraskan otot-otot kaki dan mengeluarkan peluh di Penang Jump Street Trampoline Park. Memang mencabar dan menarik.
Melompat dan terus melompat lebih tinggi. Apapun keletihan yang amat sangat. Insyaallah entri penuh akan menyusul kelak. 

Penang street jump trampoline park, Jump Street, Lompat, gambar cantik, arzmoha, awesome place, penang,
| arzmohdhaniffa photography | Bergambar kenangan di Penang Street Jump

Satu aktiviti yang sangat meletihkan dan menyeronokkan. Memang tak sempat nak update entri sepenuhnya.
Tengok Cik Puteri sendiri pun dah terbaring keletihan. Sabar ya.

| arzmohdhaniffa photography | Cik Puteri Keletihan
#jumpstreetpenang

Jumpa Lagi :)

{ 42 comments.. read them below or add one }

Bunda_nora Bunda_nora 2 Feb 2015, 11:24:00
Salam...
Selamat bersantai bersama keluarga....
PCL PCL 2 Feb 2015, 11:25:00
alahai comelnya putri2 Arzmoha.. ; hari ni kerja ke cuti bro ?? keletihan haha..
cikpinz cikpinz 2 Feb 2015, 11:30:00
Wah..kat mana tu Arz..boleh pi nanti
arzmoha arzmoha 2 Feb 2015, 13:34:00
CP nanti saya cerita kan entry akan dtg. Tp utk pengetahuan CP berdekatan Pisa, bagunan Dpiazza
arzmoha arzmoha 2 Feb 2015, 13:36:00
PCL puteri saya seorang saja. Yang tido keletihan tu. :)
arzmoha arzmoha 2 Feb 2015, 13:39:00
wsalam bunda. terima kasih
HAMIDIsP HAMIDIsP 2 Feb 2015, 16:05:00
waduh.. seronok sakan nampak. Nasib baik anak SP takde kat sana..hehe
arzmoha arzmoha 2 Feb 2015, 20:17:00
wsalam bunda. terima kasih
irrayyan irrayyan 2 Feb 2015, 20:17:00
Wahahaha aktiviti sebegini susah la ibu yang mengandung nk terlibat sama(memang tak boleh pon)..kepinginnnnn!!!!
Farrah MF Farrah MF 2 Feb 2015, 21:39:00
Fun dan menarik! Tapi akak tak berani la. Akak ni weak stomach sikit. Kang tak pasal2 uweekk kat situ.
zarul farhana zarul farhana 2 Feb 2015, 21:53:00
baru buka ka... xpernah dgr lagi.. street art ja dgr
lynmunir lynmunir 3 Feb 2015, 00:28:00
Seronoknya. Tak sabar menunggu sambungan entri yang seterusnya.
arzmoha arzmoha 3 Feb 2015, 09:31:00
insyaallah kak lyn. saya percepatkan sambungan
Anizz Annisa Anizz Annisa 3 Feb 2015, 09:49:00
full story eh nanti..hihi... macam bestt je.. alahaii awat cik puteri buat muke comel sgt... kesian dye penat..hihi
AnonymousAnonymous 3 Feb 2015, 09:50:00
halamak haih ni CT kalo
loncat mau tergeliat pinggang.. hehe ada buat stunt dak ?
Aretikz Aretikz 3 Feb 2015, 10:52:00
Kalau saya buat.. konfom keras badan.. hehe..
arzmoha arzmoha 3 Feb 2015, 13:38:00
saya pun rasa macam tu mula-mula tapi ada tenaga pengajar. jsngan risau.
ada tp tergolekpun banyak
arzmoha arzmoha 3 Feb 2015, 14:00:00
kena cuba dulu baru boleh tau
arzmoha arzmoha 3 Feb 2015, 14:50:00
yup anizz saya cuba sepantas yang boleh.
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 15:13:00
Penang Jump Street Trampoline Park? menarik nih..cepat kongsi :-)
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 15:14:00
alaa..CT..sis JM baru nk ajak pegi sini kalau sis turun ke Penang heee
Jari Manis Jari Manis 3 Feb 2015, 15:16:00
Haip!! Irra..jgn berangan tau nk buat semua tu :-) hurmm...dh menghitung hari kan
Unknown Unknown 3 Feb 2015, 17:21:00
Wahh..menarik tempat nie..bagus untuk aktiviti beriada seisi keluarga..
Amelia Amelia 3 Feb 2015, 23:41:00
perghhh, gila best! nak juga pergi sana nanti!! hahahaha...

alolo, penat puteri. sian dia. hehe. yang penting enjoy~

saya klik2 nuff2 sekali ^^
Anizz Annisa Anizz Annisa 4 Feb 2015, 08:45:00
hahah.. kak ira nampak tu... kak JM marah dh..ahhahah... :P
Ana Jingga Ana Jingga 4 Feb 2015, 09:07:00
Cik Putih pun melompat gak ke sampai kepenatan sangat tu, comelnya :)
cikpinz cikpinz 4 Feb 2015, 10:09:00
ooo tahu tempat tu..nanti nak terjah..lama tak melompat..
Unknown Unknown 4 Feb 2015, 13:35:00
ARZ..
bestnya dapat melompat tinggi...
berasa bayaran nak masuk situ info sikit :)
AnonymousAnonymous 5 Feb 2015, 04:02:00
uish Kak Farrah.. kang dok loncat2 tu lain lantun2 benda yang dalam perut.. kuang bebaldi nanti =P hehe gurau aje eh..
anamizu anamizu 5 Feb 2015, 23:05:00
woahhhh trampolin! kalo ana ni try tah jd cemana la agaknya hehehe
Farrah MF Farrah MF 7 Feb 2015, 21:41:00
Itu yang akak risaukan tu CT hahaha marabahaya!
Scha Nazri Scha Nazri 7 Feb 2015, 23:20:00
good shot abg arz! cantikkkk!
Tips Tips 9 Feb 2015, 11:59:00
tak pening kepala ke buat aktiviti tu?
izzeyda izzeyda 10 Feb 2015, 10:59:00
ohh kat PISA.. macam2 tarikan terbaru kat penang.. tak dapat nak terjah semua..
Nina Mads Nina Mads 17 Feb 2015, 17:13:00
Boleh la.pi cny ni.. hehe
Unknown Unknown 1 May 2015, 11:05:00
Trampolines are fun to play, train and exercise on. The jumping mat can keep kids occupied, and are a great tool to use to tone muscles and burn calories. It is fun for both kids and adults. Find the best trampoline with the comprehensive best trampoline reviews guide.

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih