Mini Holiday

JK2SB, Jambatan Kedua Pulau Pinang. Jambatan Sultan Abdul Halim Muadzam Shah, Pembinaan
| arzmohdhaniffa photography | Bot yang digunakan untuk melawat Pembinaan Jambtan Kedua Pulau Pinang

Salam. Semoga semua pembaca blog saya semoga sihat selalu.
Tatkala anda semua membaca entri ini saya sedang bercuti. Mencari destinasi untuk rehatkan minda. Memandangkan Puan Isteri mengajak bercuti sebab untuk bulan November dan Disember kemungkinan tidak dapat bercuti kerana sibuk dengan kerjaya masing masing 

Saya sendiri pun belum tahu kemana destinasi kali ini. Insyaallah jika berkesempatan saya mungkin akan update dan berkongsi dengan semua.

Jumpa Lagi.

p/s: gambar diatas adalah bot yang digunakan oleh Jambatan Kedua Sdn. Bhd. untuk membawa pelawat melihat pembinaan Jambatan Sultan Abdul Halim Muadzam Shah atau dikenali sebagai Jambatan Kedua Pulau Pinang.

{ 26 comments.. read them below or add one }

Etuza Etuza Etuza Etuza 15 Nov 2014, 16:25:00
Asalam teringat ketika naik fery ke labuan from menumbuk ..ala " bawa lah daku pergi " hahaha...rindu lah macam ni..gurau ja
Anizz Annisa Anizz Annisa 15 Nov 2014, 20:02:00
wahh kemane la tu ye.. syok jugak bercuti nie.. :) take care..
aRz MoHa aRz MoHa 15 Nov 2014, 20:46:00
hint ada di instagram hehe
Etuza Etuza Etuza Etuza 15 Nov 2014, 21:14:00
Asalam ..aRz..semuanya jelas di blog Etuza tu bagaimana join, tak payah buat entry just copy banner budak tersenyum pegan tropi tu kat blog anda dan katakan misi pencarian anugerah tropi untuk blogger di Malaysia by Etuza. aRz join.... macam ini saja ..hantar url tanda aRz join di ulasan entry terbaru Etuza cepat2 ya dekat dah jam 10...bertindak pantas
Etuza Etuza Etuza Etuza 15 Nov 2014, 21:15:00
cepat ya aRz..etuza sedang tunggu ni ya...
Aisya A. Aisya A. 16 Nov 2014, 12:42:00
tngok gambar rasa mcm nak pergi bercuti kat tepi pantai tetiba. hehe
Jari Manis Jari Manis 16 Nov 2014, 21:30:00
selamat bercuti ArZ.. enjouy your holiday
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 19 Nov 2014, 04:12:00
Cepatlah share ngan kitorang nak pi mana tu?
Excited terlebih pulak saya ni.
Saya pun tengah countdown ni,Arz.
Lagi 21 hari nak holiday....
Kita enjoyyyyy..
Doakan kami semua selamat pergi & balik ye.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 19 Nov 2014, 04:27:00
Saya suka pic & wording kat header.
Penuh simbolik.
Amy J Amy J 19 Nov 2014, 18:41:00
wah, dah ada idea ke ni nak p mana? hehehe.. abang Arz cari kawasan sungai or pantai ke?
Eshamz Halim Eshamz Halim 21 Nov 2014, 07:45:00
Bercuti untuk merehatkan minda dan menghilangkan stress kerja harian... selamat bercuti bro... :D
hidayu ayumie hidayu ayumie 21 Nov 2014, 18:02:00
Lorhhh bercuti ke?? Syok laaa....
selamat bercuti arz
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 21 Nov 2014, 23:38:00
Semoga bergembira bersama keluarga ..Seronoknyerr dapat bercuti ,,,,,,,,
Cik Balqis Cik Balqis 22 Nov 2014, 04:23:00
Skali skala kne rehat jgk kn..happy holiday ;)
Belog Miss Balqis
Hikayat Seorang Budak Hikayat Seorang Budak 24 Nov 2014, 15:46:00
cantik gambar tu :)
selamat bercuti bro arz
Amanina Mads Amanina Mads 27 Nov 2014, 00:15:00
tak pernah lg ke jambatan ke 2 tu
Farrah MF Farrah MF 1 Dec 2014, 12:54:00
Nak bercuti jugaklah....tapi dok diam2 kat rumah je...
Akak belum pernah rasa lalu jambatan yg ke-2 tu.
aRz MoHa aRz MoHa 1 Dec 2014, 15:10:00
kena naik la kak. tapi jambatan ke 2 lebih panjang dari biasa
aRz MoHa aRz MoHa 1 Dec 2014, 15:13:00
aik orang pulau pinang pun belum naik lagi
aRz MoHa aRz MoHa 1 Dec 2014, 15:16:00
terima kasih mama farhanah

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih