Segmen Salam Aidilfitri | Irrayyan.com

Segmen, Salam, Aidilfitri, arzmoha.com, irrayyan.com
Segmen Salam Aidilfitri dari Irrayyan.com
Salam Ramadhan Al-Mubarak.
Amacam semua, puasa ok tak? Ada tak yang puasa sampai tak boleh berjalan? Kira kena merangkak sebab letih sangat? hehe jangan sampai macam tu skali na.

Ok satu Segmen Salam Aidilfitri yang dianjurkan oleh irrayyan.com
syaratnya seperti berikut

Tempoh penyertaan adalah dari 11.00 malam ini (6/7/2014) hingga 11.00 malam lusa (8/7/2014).

Syarat bagi menyertai segmen ini sangat simple:-
  1. mesti lah tinggal di Malaysia
  2. kena follow blog irrayyan.com
  3. buat satu entry. Gam kuat2 banner di atas dan backlink ke blog entry ini.
  4. tinggalkan url entry tersebut di kotak komen di bawah.
  5. emailkan nama, alamat dan link blog ke irra.nulogic@gmail.com
and last, tunggu kad raya dari Mommy :)

Satu lagi katanya akan buat review blog anda jika membalas semula kad raya yang dihantar.
Amacam? Tepuk dada tanya keyboard ok.
Pemilik blog irrayyan.com ini seorang yang rajin. Kalau dilihat dari jumlah post terusterang saya katakan saya kalah. Rank Alexa Malaysia pun semakin bertambah baik. Menunggu masa untuk mencantas saya saja. Sebuah blog yang menceritakan mengenai Lifestyle and parenting blog dan menumpukan pada topik EKZEMA. 
Jika anda atau kenalan anda menghadapi ekzema boleh rujuk ke blog ini untuk mendapatkan tips dan panduan terbaik berhadapan dengan EKZEMA.
JUMPA LAGI

{ 49 comments.. read them below or add one }

irrayyan irrayyan 7 Jul 2014, 07:40:00
Terima kasih sudi join segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com ^_^
Wah ada review blog irrayyan.com lagi. Terima kasih daun keladi. Lain kali join lagi. Banyak lagi segmen menanti. :D
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 7 Jul 2014, 08:34:00
bagus join segmen macam ini. Boleh eratkan hubungan sesama blogger kan akak.
cikpinz cikpinz 7 Jul 2014, 09:15:00
Selamat bersegmen arz..
Unknown Unknown 7 Jul 2014, 09:48:00
inshaAllah nak join juga
drshikinzainal @ ekin drshikinzainal @ ekin 7 Jul 2014, 13:20:00
Good luck ye.
Saya belum sempat join.
arzmoha arzmoha 7 Jul 2014, 15:09:00
betul tu. Pokok Manggis dari indonesia ka?
arzmoha arzmoha 7 Jul 2014, 15:12:00
pelan-pelan Dr shikin terima kasih sudi kunjung ke blog saya
Tunsha Ayunie Tunsha Ayunie 7 Jul 2014, 15:51:00
Selamat bersegmen.... hihi nak join lah !
Cik Rose Cik Rose 7 Jul 2014, 15:55:00
Ros pun ada join jugak :)
Alynn Azman Alynn Azman 7 Jul 2014, 15:59:00
Assalammualaikum dtg dr segmen yg sama ..gud luck! :)
Unknown Unknown 7 Jul 2014, 18:23:00
gud luck, dan slamat bersegmen..:)

singgah dri segmen kak mia.:)
hafizihamsandotcom hafizihamsandotcom 7 Jul 2014, 23:36:00
hehe...semoga Berjaya bersama...
Eshamz Halim Eshamz Halim 8 Jul 2014, 08:05:00
Gud luck bro..... selamat bersegmen... :D
Farrah MF Farrah MF 8 Jul 2014, 23:04:00
datang membuat kunjungan balas & follow balik :)
budakbandunglaici budakbandunglaici 9 Jul 2014, 11:53:00
alamak dah terlambat nak join. sob sob
Abam Kie Abam Kie 9 Jul 2014, 12:52:00
sama2 teruja nak dpt kad raya dari Mommy Irra..
Sheila Salim Sheila Salim 9 Jul 2014, 14:40:00
Assalamualaikum.. selamat bersegmen ya..
AM AM 9 Jul 2014, 18:14:00
Puasa so far so good! :D Dah bookmark segmen nie tapi terlupa nak join. :/
arzmoha arzmoha 11 Jul 2014, 17:11:00
tak apa ada giveaway yang sedang dijalankan.
arzmoha arzmoha 11 Jul 2014, 17:11:00
Itulah abe kie dah lama tak dapat kad raya
arzmoha arzmoha 11 Jul 2014, 17:15:00
Terima kasih Syuhada Salleh
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 11 Jul 2014, 23:37:00
Salam Arz ..kak Lya singgha dari segmen yg sama ..Good Luck ya ...
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 11 Jul 2014, 23:38:00
Semoga MENNAG MENANG MENANG !!!

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih