Segmen Salam Aidilfitri | Irrayyan.com

Segmen, Salam, Aidilfitri, arzmoha.com, irrayyan.com
Segmen Salam Aidilfitri dari Irrayyan.com
Salam Ramadhan Al-Mubarak.
Amacam semua, puasa ok tak? Ada tak yang puasa sampai tak boleh berjalan? Kira kena merangkak sebab letih sangat? hehe jangan sampai macam tu skali na.

Ok satu Segmen Salam Aidilfitri yang dianjurkan oleh irrayyan.com
syaratnya seperti berikut

Tempoh penyertaan adalah dari 11.00 malam ini (6/7/2014) hingga 11.00 malam lusa (8/7/2014).

Syarat bagi menyertai segmen ini sangat simple:-
  1. mesti lah tinggal di Malaysia
  2. kena follow blog irrayyan.com
  3. buat satu entry. Gam kuat2 banner di atas dan backlink ke blog entry ini.
  4. tinggalkan url entry tersebut di kotak komen di bawah.
  5. emailkan nama, alamat dan link blog ke irra.nulogic@gmail.com
and last, tunggu kad raya dari Mommy :)

Satu lagi katanya akan buat review blog anda jika membalas semula kad raya yang dihantar.
Amacam? Tepuk dada tanya keyboard ok.
Pemilik blog irrayyan.com ini seorang yang rajin. Kalau dilihat dari jumlah post terusterang saya katakan saya kalah. Rank Alexa Malaysia pun semakin bertambah baik. Menunggu masa untuk mencantas saya saja. Sebuah blog yang menceritakan mengenai Lifestyle and parenting blog dan menumpukan pada topik EKZEMA. 
Jika anda atau kenalan anda menghadapi ekzema boleh rujuk ke blog ini untuk mendapatkan tips dan panduan terbaik berhadapan dengan EKZEMA.
JUMPA LAGI

{ 49 comments.. read them below or add one }

Irrayyan Irrayyan 7 Jul 2014, 07:40:00
Terima kasih sudi join segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com ^_^
Wah ada review blog irrayyan.com lagi. Terima kasih daun keladi. Lain kali join lagi. Banyak lagi segmen menanti. :D
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 7 Jul 2014, 08:34:00
bagus join segmen macam ini. Boleh eratkan hubungan sesama blogger kan akak.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 7 Jul 2014, 13:20:00
Good luck ye.
Saya belum sempat join.
aRz MoHa aRz MoHa 7 Jul 2014, 15:09:00
betul tu. Pokok Manggis dari indonesia ka?
aRz MoHa aRz MoHa 7 Jul 2014, 15:12:00
pelan-pelan Dr shikin terima kasih sudi kunjung ke blog saya
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 7 Jul 2014, 15:51:00
Selamat bersegmen.... hihi nak join lah !
ros_reeza ros_reeza 7 Jul 2014, 15:55:00
Ros pun ada join jugak :)
Alynn Azman Alynn Azman 7 Jul 2014, 15:59:00
Assalammualaikum dtg dr segmen yg sama ..gud luck! :)
ika zulkefli ika zulkefli 7 Jul 2014, 18:23:00
gud luck, dan slamat bersegmen..:)

singgah dri segmen kak mia.:)
muhammad hafizi muhammad hafizi 7 Jul 2014, 23:36:00
hehe...semoga Berjaya bersama...
Eshamz Halim Eshamz Halim 8 Jul 2014, 08:05:00
Gud luck bro..... selamat bersegmen... :D
Farrah MF Farrah MF 8 Jul 2014, 23:04:00
datang membuat kunjungan balas & follow balik :)
Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau 9 Jul 2014, 11:53:00
alamak dah terlambat nak join. sob sob
ZUKI DIN ZUKI DIN 9 Jul 2014, 12:52:00
sama2 teruja nak dpt kad raya dari Mommy Irra..
Sheila Salim Sheila Salim 9 Jul 2014, 14:40:00
Assalamualaikum.. selamat bersegmen ya..
Arol Mubin Arol Mubin 9 Jul 2014, 18:14:00
Puasa so far so good! :D Dah bookmark segmen nie tapi terlupa nak join. :/
aRz MoHa aRz MoHa 11 Jul 2014, 17:11:00
tak apa ada giveaway yang sedang dijalankan.
aRz MoHa aRz MoHa 11 Jul 2014, 17:11:00
Itulah abe kie dah lama tak dapat kad raya
aRz MoHa aRz MoHa 11 Jul 2014, 17:15:00
Terima kasih Syuhada Salleh
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 Jul 2014, 23:37:00
Salam Arz ..kak Lya singgha dari segmen yg sama ..Good Luck ya ...
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 Jul 2014, 23:38:00
Semoga MENNAG MENANG MENANG !!!

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih