Wordless Wednesday #53 | Berkaca Mata

Wordless Wednesday #53 | Berkaca Mata

Quote dari Facebook page Blogger Utara Ada orang cakap untung kahwin dengan orang yang berkaca mata. Sebabnya ada 2 rupa. Waktu memakai kaca mata nampak lain, bila tak pakai kaca mata nampak lain. Ehh bukan perempuan saja. Saya pun berkaca mata juga hehehe 

*abaikan typo ayat dalam gambar di bawah.

Mohon jasa baik untuk LIKE sebagai tanda sokongan di 



#BloggerUtara
keistimewaan orang berkaca mata, orang pakai spek mata, berkaca mata memiliki dua rupa, quote by Blogger Utara, Blogger Utara,
Blogger Utara | berkaca mata

{ 12 comments.. read them below or add one }

Sheila Adziz Sheila Adziz 25 Jan 2017, 16:53:00
untung la... akak pun pakai spek... hehe
AJIM AJIM 25 Jan 2017, 18:05:00
hahaha... bukan sekadar 2 perempuan, tapi 4. sebab bermekap dan tanpa mekap hehehe. jom baca pasal Orang Dewasa dan Ubat Cacing.
aRz MoHa aRz MoHa 25 Jan 2017, 19:33:00
pickup line kan bonde hehe
aRz MoHa aRz MoHa 25 Jan 2017, 19:34:00
wah akak pun untung macam saya juga hehehe
husna zahidi husna zahidi 26 Jan 2017, 13:19:00
untung laa yg berkaca mata tersebut.. hihihi..
aRz MoHa aRz MoHa 26 Jan 2017, 21:19:00
hehehe...tapi ramai dah jadikan berkaca mata sebagai trend
Ainniah Zulkefli Ainniah Zulkefli 26 Jan 2017, 22:12:00
haha saya dari sekolah pakai spek. :)
Jie Susanos Jie Susanos 29 Jan 2017, 12:09:00
haha..jie tgk sama jer..

untung la gitu..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih