Infografik Bajet 2017

Infografik Bajet 2017

Setiap tahun setiap kali Bajet ( #bajet2017 ) diumumkan ianya menjadi tumpuan rakyat samada kakitangan kerajaan, swasta mahupun pelajar. Disini dikongsikan juga ucapan penuh Bajet 2017. Sudah pasti bajet yang dimumkan Perdana Menteri Malaysia menjadi tumpuan, bajet kali ini bertema ' Menjamin pertumbuhan dan perpaduan ekonomi ', ' Menghemah perbelanjaan inklusif' dan ' Mensejahtera kehidupan rakyat seluruh '. Walaubagaimanapun anda boleh melihat Bajet 2017 dalam bentuk infografik yang lebih mudah untuk difahami.

infografik bajet 2017, infographic Budget 2017, Budget 2017, Bajet 2017 Malaysia, Apa kelebihan bajet 2017, keistimewaan kakitangan kerajaan dalam bajet 2017,
Infografik budget 2017

Anda boleh membaca teks ucapan penuh Bajet 2017 DISINI >> TEKS UCAPAN PENUH BAJET 2017 

Jumpa lagi.

{ 15 comments.. read them below or add one }

Pha Is Pha Is 22 Oct 2016, 17:49:00
x nmpak sangat kat part kesihatan. hehe
Pha Is Pha Is 22 Oct 2016, 17:49:00
template banyak berubah ni.. heheh
ayunie ramli ayunie ramli 22 Oct 2016, 23:33:00
Eloknya gst hapus, ptptn tk pyh byr bg graduan yg tdk krja mnggunakan diploma atau degree. Tp untungnya brim naik. :)
umi alya umi alya 23 Oct 2016, 07:43:00
Pastinya dapat imbuhan RM500, alhamdulillah.. boleh le topup yuran sekolah anak2...

BRIM? tak perlulah nak bermimpi disiang hari, tumpang gembira bagi pihak rakan2 yang menerimanya..

Apa2pun kita perlu bersyukur, udah itu rezeki kitakan..
aRz MoHa aRz MoHa 23 Oct 2016, 15:15:00
tapi ada perubahan untuk Gred Pharmacy kan
siti hazreen siti hazreen 23 Oct 2016, 16:45:00
bajet oh bajet!! kena buat simpanan kukuh mulai sekarang! simpanan emas terbaik!
Husna Rahman Husna Rahman 23 Oct 2016, 23:46:00
maaf to say la bagi saya dengar boleh percaya 100% jangan #Bajet2017...banyak yg tak dijelaskan secara detail everthin ttg isi bajet2017 ni..rasanya xperlu distate one by one sini..huhu
Fhatin Amelia Fhatin Amelia 24 Oct 2016, 11:18:00
hmm tengok jela tahun depan jadi apa :D hehe
https://mellyacrayola.blogspot.my
Qaseh Abadi Qaseh Abadi 24 Oct 2016, 16:37:00
harap jangan indah khabar dari rupa saja.. hehe
hainom OKje hainom OKje 24 Oct 2016, 23:00:00
Rezeki memasing....akak tumpang bahagia jadiklah Arz hihi....
hainom OKje hainom OKje 24 Oct 2016, 23:02:00
This comment has been removed by the author.
Reen Johari Reen Johari 26 Oct 2016, 08:43:00
Bab ni.. Dengar boleh, percaya jangan. Heh :D

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih