Lirik Lagu Alhamdulillah Nyanyian Wani Feat Juzzthin

Lirik Lagu Alhamdulillah Nyanyian Wani Feat Juzzthin

Lagu Alhamdulillah nyanyian Wani feat Juzzthin mempunyai lirik yang baik dan sesuai didengar membuatkan rasa tertarik untuk berkongsi liriknya di sini. Lagu yang secara rasminya di kongsikan di Youtube FMC Music pada bulan May 2016 telah pun mencapai 2 juta view. Jom hayati dan dengar lagu Alhamdulillah yang mana di dalam video lagu ini membawa sedikit kisah pengajaran dari bencana Tsunami yang berlaku pada tahun 2004 di Acheh.

Lirik lagu alhamdulillah nyanyian wani feat juzzthin, lagu diinspirasi Dari bencana tsunami,

Lirik lagu Alhamdulillah





Walau genggamannya kuat
Tapi bukan milik kita
Akan terlepas jua

Tak ada yang lebih baik
Tak ada yang lebih cantik
Beroleh keredhaanNya

Kau karuniakan rasa
Cinta sesama manusia
Hadapi segala dugaan

Bila jiwa rasa lelah
Ambil nafas dan senyumlah
Kerana langit masih cerah

Ku bersyukur 
Alhamdulillah
Ku beruntung
Alhamdulillah
Wajburni
Alhamdulillah
Selama-lamanya

Indah cinta pada bahagia
Bila berduka tak mesra
Lagi kekal cintaNya

Bersyukur bukannya susah
Hanya bukti beribadah
Ucapkan Alhamdulillah

(2X) Ku bersyukur 
Alhamdulillah
Ku beruntung
Alhamdulillah
Wajburni 
Alhamdulillah
Selama-lamanya

Walau genggamannya kuat
Tapi bukan milik kita
Akan terlepas jua

Tak ada yang lebih baik
Tak ada yang lebih cantik
Beroleh keredhaanNya

Assalamualaikum kita bertemu lagi
Jodoh pertemuan syukur atas hadrat Ilahi
Bertemu berpisah hari berganti pagi
Rezeki ada yang lebih itu kita nak cari
Ingat mengingati sesama insan
Kalau lama tak jumpa man how you been son
Dan belas ihsan saling mengerti
Buat apa pun pertamakan budi pekerti
Beerti lagi baik kita memberi
Kerana itu yang akan buat hidup beerti
Mengejar dunia pasti takkan adanya henti
Jauhkan dari sifat cemburu, api dan dengki

Ku bersyukur 
Alhamdulillah
Ku beruntung
Alhamdulillah
Wajburni
Alhamdulillah
Selama-lamanya


Ku bersyukur 
Alhamdulillah
Ku beruntung
Alhamdulillah
Wajburni
Alhamdulillah
Selama-lamanya


*perkongsian ini merupakan tanda sokongan dan sebahagian daripada mempromosikan lagu ini.

{ 26 comments.. read them below or add one }

Irda Garmin Irda Garmin 19 Aug 2016, 17:49:00
terima kasih for this lirik arz..irda terus dengar..best:)
Irda Garmin Irda Garmin 19 Aug 2016, 17:54:00
arz irda mohon share di blog irda ya..
aRz MoHa aRz MoHa 19 Aug 2016, 23:48:00
arz pun dengar di radio terus rasa minat nak kongsi
Ummul Azkee Ummul Azkee 20 Aug 2016, 18:27:00
suka lirik dia.penuh pengertiaan
ayunie ramli ayunie ramli 21 Aug 2016, 10:19:00
pengertian dia elokkk je :)
Abe nick Abe nick 21 Aug 2016, 13:54:00
sedap lagu nie abe Nik pon selalu dengar...
lirik pon molek2
Cik Itah Cik Itah 22 Aug 2016, 16:32:00
best lagi ni..sy pun suka.. Alhamdulillah :)
raihanah raihanah 23 Aug 2016, 10:21:00
best juga lagu ni. alhamdulillah
hainom OKje hainom OKje 23 Aug 2016, 22:21:00
Sekarang ni ramai betul yg buat feat gini kan. Dah jadi trending pulak....
Pha Is Pha Is 23 Aug 2016, 23:57:00
lagu terbaru ke..? dah lost da dengan perkembangan terbaru dunia hiburan tanah air.. cewwah.. hahahaha
Unknown Unknown 4 Nov 2016, 21:45:00
I like this song..because the song can change the all people, n thinking about the syukur...alhamdulilah
aRz MoHa aRz MoHa 5 Nov 2016, 03:00:00
ya...thank you very much for the comment. Yeah good song...

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih