Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Permulaan tahun 2016 segmen jom tambah follower by Hasrulhassan.com terutama kepada blogger baru yang sememangnya ingin mengenali lebih ramai kenalan rakan blogger. Memang tidak akan rugi. Jomlah kita. Dalam segmen ini juga diminta untuk kongsi sikit siapa anda dan blog anda serta apa anda ingin pada tahun 2016.

Segmen jom tambah follower blog 2016 -klik gambar untuk sertai

Siapa arzmoha.com dan matlamat 2016

arzmoha.com merupakan sebuah blog yang banyak berkongsi mengenai tempat makan khususnya di pulau pinang, info dan isu semasa serta minat dalam bidang photography. Mudah-mudahan 2016 dapat memperbanyakkan lagi perkongsian untuk kebaikan semua khasnya pembaca www.arzmoha.com

Jumpa Lagi.

{ 34 comments.. read them below or add one }

Lyana Ishak Lyana Ishak 4 Jan 2016, 12:42:00
wahh . kena join jugak nie hehehe
Zafirah Kama Zafirah Kama 4 Jan 2016, 12:58:00
wahh.. nanti ada masa, ZAf join.. lappy pun tak dak sekarang..
Pakcu Pakcu 4 Jan 2016, 13:03:00
Selamat bersegmen..ya....saya juga join...salam perkenalan daripada keladi
MasturaDin MasturaDin 4 Jan 2016, 13:11:00
selamat bersegmen Arz.. moga 2016 lebih bersemangat.. :)
HAMIDIsP HAMIDIsP 4 Jan 2016, 14:05:00
Segmen yang sangat baik untuk memperkenalkan blog..:)
Unknown Unknown 4 Jan 2016, 15:49:00
Sama la kita. Dah join....
Unknown Unknown 4 Jan 2016, 15:55:00
jom nak pi terjah.. hehehe..
Unknown Unknown 4 Jan 2016, 17:31:00
selamat bersegmen. ^^

jom singgah blog.
Qiya Saad Qiya Saad 4 Jan 2016, 20:13:00
Hai arz moha..saya singgah dari segmen yang sama.good luck ye..

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1
Qiya Saad Qiya Saad 4 Jan 2016, 20:16:00
Hai arz moha..saya singgah dari segmen yang sama.good luck ye..

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1
arzmoha arzmoha 5 Jan 2016, 00:11:00
owh...tak apa nanti join la kalau sempat...
arzmoha arzmoha 5 Jan 2016, 00:11:00
salam perkenalan keladi
arzmoha arzmoha 5 Jan 2016, 00:15:00
hai mas....terima kasih
arzmoha arzmoha 5 Jan 2016, 00:16:00
tahniah...nanti arz singgah
arzmoha arzmoha 5 Jan 2016, 00:18:00
terima kasih...nanti saya singgah
arzmoha arzmoha 5 Jan 2016, 00:19:00
hai qiya saad nanti aRz singgah
Mrs. A Mrs. A 5 Jan 2016, 01:04:00
Macam best jer...
Rasa macam nak jointlah pulak
Devinnz Devinnz 5 Jan 2016, 01:56:00
Hi.. datang dari segmen yang sama.. Gud luck..dah follow ya :-)

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
aynorablogs aynorablogs 6 Jan 2016, 16:34:00
Good luck for 2016. Thank you. Follow G+
saljuhumairah saljuhumairah 7 Jan 2016, 09:25:00
salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...
Kasih Juju Kasih Juju 7 Jan 2016, 15:47:00
jalan-jalan sambil follow blog ni :)

https://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
amsran amsran 8 Jan 2016, 15:31:00
jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

http://amsran85.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Unknown Unknown 8 Jan 2016, 18:15:00
datang blogwalking sini..;)
AJ AJ 9 Jan 2016, 18:00:00
singgah dan follow #510 sekali lagi, lain profile hihi :)

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Unknown Unknown 9 Jan 2016, 18:34:00
salam ukhwah. Semoga success tahun 2016

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html
fragmenbiru fragmenbiru 10 Jan 2016, 20:12:00
Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
omydroid omydroid 11 Jan 2016, 11:21:00
Salam kenal dari segmen yang sama :)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih