Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Permulaan tahun 2016 segmen jom tambah follower by Hasrulhassan.com terutama kepada blogger baru yang sememangnya ingin mengenali lebih ramai kenalan rakan blogger. Memang tidak akan rugi. Jomlah kita. Dalam segmen ini juga diminta untuk kongsi sikit siapa anda dan blog anda serta apa anda ingin pada tahun 2016.

Segmen jom tambah follower blog 2016 -klik gambar untuk sertai

Siapa arzmoha.com dan matlamat 2016

arzmoha.com merupakan sebuah blog yang banyak berkongsi mengenai tempat makan khususnya di pulau pinang, info dan isu semasa serta minat dalam bidang photography. Mudah-mudahan 2016 dapat memperbanyakkan lagi perkongsian untuk kebaikan semua khasnya pembaca www.arzmoha.com

Jumpa Lagi.

{ 34 comments.. read them below or add one }

lyana ishak lyana ishak 4 Jan 2016, 12:42:00
wahh . kena join jugak nie hehehe
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 4 Jan 2016, 12:58:00
wahh.. nanti ada masa, ZAf join.. lappy pun tak dak sekarang..
Keladi Ubi Keladi Ubi 4 Jan 2016, 13:03:00
Selamat bersegmen..ya....saya juga join...salam perkenalan daripada keladi
kisah earty kisah earty 4 Jan 2016, 13:11:00
selamat bersegmen Arz.. moga 2016 lebih bersemangat.. :)
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 4 Jan 2016, 14:05:00
Segmen yang sangat baik untuk memperkenalkan blog..:)
husna zahidi husna zahidi 4 Jan 2016, 15:55:00
jom nak pi terjah.. hehehe..
Nur Najah Nur Najah 4 Jan 2016, 17:31:00
selamat bersegmen. ^^

jom singgah blog.
Ms Qiya Saad Ms Qiya Saad 4 Jan 2016, 20:13:00
Hai arz moha..saya singgah dari segmen yang sama.good luck ye..

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1
Ms Qiya Saad Ms Qiya Saad 4 Jan 2016, 20:16:00
Hai arz moha..saya singgah dari segmen yang sama.good luck ye..

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1
aRz MoHa aRz MoHa 5 Jan 2016, 00:11:00
owh...tak apa nanti join la kalau sempat...
aRz MoHa aRz MoHa 5 Jan 2016, 00:16:00
tahniah...nanti arz singgah
aRz MoHa aRz MoHa 5 Jan 2016, 00:18:00
terima kasih...nanti saya singgah
aRz MoHa aRz MoHa 5 Jan 2016, 00:19:00
hai qiya saad nanti aRz singgah
Mrs. A Mrs. A 5 Jan 2016, 01:04:00
Macam best jer...
Rasa macam nak jointlah pulak
Elvina Jane Elvina Jane 5 Jan 2016, 01:56:00
Hi.. datang dari segmen yang sama.. Gud luck..dah follow ya :-)

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
aynora nur aynora nur 6 Jan 2016, 16:34:00
Good luck for 2016. Thank you. Follow G+
saljuhumairah saljuhumairah 7 Jan 2016, 09:25:00
salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...
julia jamaludin julia jamaludin 7 Jan 2016, 15:47:00
jalan-jalan sambil follow blog ni :)

https://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
amsran amsran 8 Jan 2016, 15:31:00
jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

http://amsran85.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
husna zahidi husna zahidi 8 Jan 2016, 18:15:00
datang blogwalking sini..;)
ana halim ana halim 9 Jan 2016, 18:00:00
singgah dan follow #510 sekali lagi, lain profile hihi :)

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Don Ayhan Don Ayhan 9 Jan 2016, 18:34:00
salam ukhwah. Semoga success tahun 2016

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html
Abak Lorong Cinta Abak Lorong Cinta 10 Jan 2016, 20:12:00
Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
omydroid omydroid 11 Jan 2016, 11:21:00
Salam kenal dari segmen yang sama :)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih