Rockbund Fishing Chalet | Chalet Menarik di Marina Island Perak

Rockbund Fishing Chalet | Chalet menarik di Marina Island Perak

Rockbund Fishing Chalet merupakan destinasi percutian dan rehat yang menarik bakal aRz kunjungi pada bulan Julai nanti bersama keluarga. Ianya sebuah tempat yang menarik dan lengkap dengan pelbagai kemudahan terletak di Marina Island Perak. Bercuti berehat memancing makan-makan dan pelbagai aktiviti bersama keluarga menarik rasanya.

rockbund fishing chalet, tempat bercuti menarik di perak, tempat memancing dan bercuti di perak, tempat menarik di marina island perak,
Rockbund Fishing Chalet | gambar hak milik rockbund

Rockbund fishing chalet ini terletak di kepulauan Marina, jika tidak silap ianya pulau buatan. Terdapat 21 bilik cabin dengan pelbagai kelengkapan seperti wifi, 'seafood/western dining' , bilik permainan kanak-kanak dan dewan pelbagai guna.

tempat menarik bercuti di perak, marina island tempat percutian menarik di perak, rockbund fishing chalet,
Rockbund Fishing Chalet Marina Island dari pandangan atas

Rockbund Fishing Chalet | Inilah kawasan rockbund

rockbund fishing chalet, tempat bercuti dan memancing di perak, marina island, tempat percutian cabin di perak,
Rockbund

Rockbund Fishing Chalet | Bilik
rockbund fishing chalet, temoat menarik di marina island, tempat percutian menarik berdekatan lumut, percutian menarik di lumut,
Rockbund Fishing Chalet | Bilik


Rockbund Fishing Chalet | Multipurpose Hall

tempat menarik di marina islands, tempat menarik di perak, rockbund fishing chalet, ruang permainan kanak-kanak rockbund,
Rockbund Fishing Chalet | Ruangan kanak-kanak

Terdapat 21 cabin

Cafe

Rockbund Fishing Chalet dari pandangan atas

permandangan cantik di rockbund fishing chalet, tempat percutian menarik di perak, lumut, marina island, cuti-cuti di perak,
Tempat memancing

Pastinya kalau kesini jangan lupa membawa alat kelengkapan memancing, kamera dan minda yang kosong yang tidak memikirkan kerja sebab nak berehat. Apa lagi yang menarik adalah di tempat ini memandangkan di tengah pulau jadi anda akan dapat menikmati matahari terbit dan matahari terbenam. Tak sabarnya nak kesiniiiiiii......Rockbund tunggu akuuuuu...(poyo)

untuk mengetahui lebih lanjut sila ke ROCKBUND FISHING CHALET

kami sekeluarga menempah di booking.com

Semoga membantu anda bercuti bersama keluarga. Jumpa Lagi.
Previous
Next Post »

41 comments

Click here for comments
Mrs. A
admin
31 Jan 2016, 19:24:00 ×

Kaki pancing mesti suka tempat ni...

Reply
avatar
lyana ishak
admin
31 Jan 2016, 20:20:00 ×

port best untuk si kaki pancing nie ^_^ nice sharing arz

Reply
avatar
safurara
admin
31 Jan 2016, 20:20:00 ×

kenapa x tau ni!

Reply
avatar
Mummy Julia
admin
1 Feb 2016, 00:49:00 ×

Cantekknya.. Baru tau akan kewujudan tempat ni.. Bole pi ni..

Reply
avatar
1 Feb 2016, 09:07:00 ×

aaaa best nyer tapi ade anak takut anak-anak boringggg!

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 09:13:00 ×

kalau datang dua tiga family rasanya ok...then rancang sesuatu untuk mereka

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 09:18:00 ×

datang bersama family atau rakan lagi menarik

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 09:18:00 ×

cantikkan...bagi peminat photography lagilah sunrise dan sunset menunggu

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 09:19:00 ×

ok dah tau hehe

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 09:19:00 ×

saya tertarik dengan tempat ni sebab ada tmpat memancing

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 09:20:00 ×

haha...bersama keluarga pun boleh...kot ada yang nak buat birthday party disini

Reply
avatar
Dunia Zumal
admin
1 Feb 2016, 09:53:00 ×

Menariknya tempat nie... teringin nak pergi

Reply
avatar
1 Feb 2016, 11:33:00 ×

cik en yg dok manjung pun x pernah pi.. sbb bukan akai pancing.. ahhaha

Reply
avatar
1 Feb 2016, 11:40:00 ×

menarik tempat ni daripada gambar2 tu

Reply
avatar
anah
admin
1 Feb 2016, 11:41:00 ×

tak sangka perak ada tempat camni

Reply
avatar
cik tom
admin
1 Feb 2016, 11:57:00 ×

cik tom takdelah suka memancing..tapi tengok tempat dan kabin rockbund ni macam best je...

Reply
avatar
1 Feb 2016, 13:57:00 ×

Kalau tengok dari paparan pun dah tahu memang menarik:)

Reply
avatar
E'in
admin
1 Feb 2016, 15:32:00 ×

wow! cantik jugak chalet die..

Reply
avatar
Jari Manis
admin
1 Feb 2016, 15:49:00 ×

byk ikan x kat sana...nak ikan kembung...ada x

Reply
avatar
Jari Manis
admin
1 Feb 2016, 15:50:00 ×

baru nk tanya harga bilik per night..rupanya cari sendiri ;p

Reply
avatar
1 Feb 2016, 18:46:00 ×

Baru balik kejap ni tadi .. hahaha .. dah masuk kali keempat dah saya ke Rockbund Fisihing Chalet ni ...

Petang semalam, sampai pagi tadi, dapat dekat 20kilo ikan Kerapu .. termasuk seekor ikan semilang. Sempat gak masak beberapa ekor kat kedai di Teluk Batik untuk santapan makan malam... hoho...

Best.. utk kaki pancing.

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 21:40:00 ×

20 kilo tu HH....adoiii bestnya tak sabar rasa nak ke sana...tapi tempah pada bulan Julai nanti.....

memang terbaik untuk kaki pancing la kan

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 21:40:00 ×

harga bilik tidak disediakan...kena mencari di booking.com

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 21:41:00 ×

err....nanti dah sampai ada bagitau balik ada ke tak hehe

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 21:41:00 ×

menarik kan? pergilah bercuti

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 21:42:00 ×

tapi kena rasai sendiri pengalaman baru boleh tahu lebih lanjut

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 21:42:00 ×

pergilah bercuti zumal

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 21:43:00 ×

haaa...nampak menarik kan...malam-malam kalau nak BBQ pun macam best

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 21:44:00 ×

malaysia masih banyak tempat destinasi percutian yang menarik...

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 21:44:00 ×

cik en lepak lepak ngan kawan atau keluarga pun best juga ni

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
1 Feb 2016, 21:45:00 ×

insyaallah sampai nanti saya kongsi gambar sendiri....

Reply
avatar
Farrah MF
admin
1 Feb 2016, 22:36:00 ×

Comelnya kabin2 kat situ :)

Reply
avatar
2 Feb 2016, 08:54:00 ×

Cantiknya.... macam tak caya ja kat perak.. heee

Reply
avatar
Sobri Mansor
admin
3 Feb 2016, 10:56:00 ×

tengok gambo pun dah rasa teruja. kalau dah sampai sana, rasanya mau tak ingat jalan balik... hehehe

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
3 Feb 2016, 13:27:00 ×

kalau macam ni susah skit...hehe kena spend duit lebih tidur dua tiga malam baru jumpa jalan pulang

Reply
avatar
4 Feb 2016, 22:54:00 ×

klu lengkap infonya , nak gak plan ke situ ...

Reply
avatar
Zie Has
admin
5 Feb 2016, 19:44:00 ×

bestnya chalet yang ngadap laut tu

Reply
avatar
17 Feb 2016, 18:29:00 ×

Kalau bukan 'kaki' pancing pun boleh juga menginap disana kan?

Reply
avatar
9 Mar 2016, 14:03:00 ×

Pergi .. jangan tak pergi .. baca tips saya pasal nak mancing kerapu kat sini .. ada dalam blog .. PASTI DAPAT punya!

Reply
avatar
nhhas
admin
12 Mar 2016, 19:39:00 ×

Rockbund kt mn? Lumut?

Reply
avatar

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih ConversionConversion EmoticonEmoticon