Kata-kata Indah | Sahabat Ibarat Bintang

Kata-kata Indah | Sahabat Ibarat Bintang

Kata-kata Indah. Sahabat Ibarat Bintang, Dia tidak selalu terlihat, Tetapi dia selalu ada untukmu. Inilah sahabat sejati. Walaupun tidak ada ketika mengharungi hari-hari berlalu tetapi sentiada ada ketika susah dan senang. Paling mudah untuk melihat siapa sahabat anda, lihat ketika waktu kesusahan anda.

milky way, davemorrowphotography, kata-kata indah, sahabat ibarat bintang, sahabat sentiasa ada untukmu,
Bintang kredit to davemorrowphotography

"Sahabat Ibarat Bintang, Dia tidak selalu terlihat, Tetapi dia selalu ada untukmu"
kreditkan ayat ini kepada SalamMuslim 

{ 34 comments.. read them below or add one }

Sentiasa Panas Sentiasa Panas 8 Oct 2015, 12:44:00
Dan betapa indahnya bintang dikala kesunyian malam yang gelap..
Etuza Etuza Etuza Etuza 8 Oct 2015, 13:04:00
tak ada bloglist Etuza, pun taka apa akan hadir mewarnakan blog aRz..
aRz MoHa aRz MoHa 8 Oct 2015, 13:31:00
ya...tatkala merentasi banjaran titiwangsa....berhat dan merenung ke bintang memang tenang
aRz MoHa aRz MoHa 8 Oct 2015, 13:38:00
terima kasih sudi singgah
yanie yusuf yanie yusuf 8 Oct 2015, 15:21:00
Betul tapi bukan mudah untuk mencari sabahat yang menjadi bintang di langit.
el el 8 Oct 2015, 16:39:00
sahabat susah senang mmg susah nak cari
Nora Karim Nora Karim 8 Oct 2015, 20:20:00
yea... setuju... susah sebenarnya nak cari kawan yg mmg setia jika kita dlm keadaan sukar... tapi dalam ramai2 tu pasti ada...
♥TheOnlyFarah♥ ♥TheOnlyFarah♥ 8 Oct 2015, 23:05:00
yes totally agree... and syukur i ada sahabat yg sentiasa ada di waktu senang dan susah..=D
aRz MoHa aRz MoHa 9 Oct 2015, 10:41:00
bukan mudah...tapi tetap ada untuk hulurkan bantuan...bila jumpa hargainya
aRz MoHa aRz MoHa 9 Oct 2015, 10:41:00
betul yanie yusuf... memang sukar
aRz MoHa aRz MoHa 9 Oct 2015, 10:43:00
betul yanie yusuf... memang sukar
aizamia3 aizamia3 9 Oct 2015, 11:42:00
Bintang yang sedikit itulah perlu dijaga sebaiknya.. waktu susah dia bersama itulah moment paling berharga.
Murni Alysa Murni Alysa 9 Oct 2015, 12:03:00
untungnya kalau ada banyak bintang (kwn2)
timm bill timm bill 9 Oct 2015, 13:04:00
Rindu kwn² rapt di kulim..huhu..
Btw happy birthday in advance..hihik..
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 9 Oct 2015, 13:13:00
betul.. macam Geng Bulat la.. tak selalu contact tp ada bila diperlukan =)
Amy J Amy J 9 Oct 2015, 22:33:00
betul. macam best friend kita. kita jarang jumpa dia. tapi dia selalu ada dalam hati kita.
Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 10 Oct 2015, 20:55:00
suwitnya ~

tapi, memang betul pun.. kala memerlukan, dia sentiasa ada... kala tak memerlukan, dia ada jugak.. heee
Jari Manis Jari Manis 12 Oct 2015, 07:52:00
"ISTERI" adalah SAHABAT terbaik!
aRz MoHa aRz MoHa 12 Oct 2015, 10:14:00
setuju...dah kawin kawan-kawan masing-masing sibuk..isteri sahabat sejati
aRz MoHa aRz MoHa 12 Oct 2015, 10:16:00
kena jaga baik2 sahabat macam tu
anajingga anajingga 12 Oct 2015, 17:37:00
indahnya persahabatan yang menyinar di dalam kegelapan :)
Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli 5 Nov 2015, 14:23:00
Indahnya kalau punya sahabat sebegitu..

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih