Menang Paris Sourvenir Giveaway

Giveaway paris
GA Paris Giveaway
Salam. Giveaway dan juga Segmen merupakan antara cara naikkan blog, tambah follower, tambah kenalan, tambah traffik dan juga cara kita menghargai rakan-rakan dan pembaca setia blog. Ada Masa yang sesuai saya juga join GA dan juga Segmen yang dijalankan. 


Alhamdulillah. Paris Souvenirs Giveaway baru ini telah diumumkan pemenang. Itupun nasib baik sempat menghantar segala maklumat yang diperlukan. Menang Keychain Eiffel Tower.

Kepada rakan lain yang join tempohari menang tak? Dah submit segala maklumat?
Tarikh akhir kalau tidak silap saya 6 Nov.

TERIMA KASIH kepada JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM


menang, awesome, keychain, best
No Giliran GA

menang hadiah, jindrisska, arzmoha, keychain
Senarai pemenang beserta hadiah 

{ 30 comments.. read them below or add one }

Etuza Etuza Etuza Etuza 7 Nov 2014, 06:21:00
Asalam wah tahniah ya, rezeki berblog ..
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 7 Nov 2014, 06:27:00
tahniah bro arz.... untunglaaaa.... hihi
Amy J Amy J 7 Nov 2014, 06:33:00
wah, tahniah abang Arz! hadiah dari Paris tuuuuuu..
Jari Manis Jari Manis 7 Nov 2014, 07:41:00
Tahniah arz..mmg bertuah kerana no terpilih..dalam beratus2 org yg join aRz terselit kat situ mmg LUCK lah...TAHNIAH
hidayu ayumie hidayu ayumie 7 Nov 2014, 09:26:00
Hehheh same laaa... menang GA ni jugak.. tp aisya blm ade respon.. takott tak dpt je email tuu
Anizz Annisa Anizz Annisa 7 Nov 2014, 09:53:00
ehh same la kite.. dapat keychain jugak..hihi... rezeki2.. tahniah :)
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 7 Nov 2014, 10:07:00
TAHNIAH! rezeki berblog, kira berbaloi lah tu..
Hamidi SP Hamidi SP 7 Nov 2014, 11:38:00
Tahniah. Hasil usaha dan kerja keras..:)
Etuza Etuza Etuza Etuza 7 Nov 2014, 14:56:00
asalam datang ucapkan tahnia lagi sekali ya
Meura Fiznie Airah Meura Fiznie Airah 7 Nov 2014, 15:15:00
Tahniahhh menang keychain . Meura pon menang juga , dpt poskad eiffel ^^, heheh tak sabar nak dpttt hdiah tuuu
aisyah ambris aisyah ambris 7 Nov 2014, 15:29:00
Tahniah arz...lama tak singgah blog arz, btq tq tinggalkan link d blog aisyah
Farrah MF Farrah MF 7 Nov 2014, 17:51:00
Congrats, aRz! Akak pun merasa dapat key-chain gak :)
aRz MoHa aRz MoHa 7 Nov 2014, 18:04:00
tahniah kak farrah kita geng
Hikayat Seorang Budak Hikayat Seorang Budak 9 Nov 2014, 01:56:00
tahniah bro arz :)
saya menang poskad. hehe
Siti Aisya Ibrahim Siti Aisya Ibrahim 9 Nov 2014, 07:09:00
wahhh tak sangka ade org tulis sini...tengkiu arzmoha tuliskan ni... tak kesah je kalau ambat tuntut pon dapat jugak hadiahnye, sebab dah memang rezeki korang...tahniah yer menang :D hadiah belum post, sebab ade lagi 2 orang belum kasi details...sorry yer kalau lambat sampai ke msia hadiah nya :D
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 9 Nov 2014, 23:04:00
Bertuah no.79 tu.
Hadiah nye nape tak tunjuk.
Ngeee..
aRz MoHa aRz MoHa 13 Nov 2014, 10:46:00
Terima kasih semua tak sempat nak ucap sama-sama satu per satu
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 13 Nov 2014, 13:16:00
Tak ape..
Tak ucap sama-sama xpe..
Tak larat nak taip satu persatu.
Ibu Fahim Ibu Fahim 13 Nov 2014, 16:17:00
Wah, Tahniah!!!
Alhamdulillah...:-)
Amanina Mads Amanina Mads 14 Nov 2014, 17:12:00
tahniah...murah rezeki dlam berblog :)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih