Sudah Bertukar

CP, Cikpinz,cikpin, cikpinz.com, berwajah baru, blogger cerita orang bujang

Salam. Pertama sekali diucapkan tahniah. Berwajah baru.
Ucapan tahniah diucapkan buat pemilik realiticikpin.blogspot.com. Blog yang dinamakan Cerita Orang Bujang sudah pun berubah ke Meneroka Rentak Kehidupan. Cikpin sebelum bercuti sempat memberitahu bahawa akan bertukar url blog. Hari ini dimaklumkan sudah bertukar ke :


Semoga lebih berjaya dan lebih bersemangat selepas ini CIKPINZ
Jom kita berkunjung ke blog CP dan mengubah url blog di bloglist kita untuk mendapat update terbaru daripada CP.

Tahniah diucapkan sekali lagi.

Jumpa Lagi.

{ 27 comments.. read them below or add one }

mama 3farhanah mama 3farhanah 12 Nov 2014, 14:52:00
wahhh, semakin gah nama blog tu.
tahniah CP
kerusiburok kerusiburok 12 Nov 2014, 15:07:00
hebatnya sampai ada domain sendiri. tapi satu yang kurang mahir bila lawat website .com ni, kebanyakkannya da xde follow section. so xtahu nak dapat update drpd website tu camane.
aRz MoHa aRz MoHa 12 Nov 2014, 16:00:00
yang tak ada follow section tu biasanya mereka guna Wordpress
kalu macam saya yang still guna hosting blogspot masih ada.
aRz MoHa aRz MoHa 12 Nov 2014, 16:01:00
Nak dapatkan update kena buat bloglist
Vee Sandi Vee Sandi 12 Nov 2014, 16:53:00
tahniah CP . semoga lebih sukses ...
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 12 Nov 2014, 17:00:00
tahniah CP. semoga terus maju jaya...
Anizz Annisa Anizz Annisa 12 Nov 2014, 17:04:00
wahh tahniah dh ade domain sendiri.. :)
anajingga anajingga 12 Nov 2014, 17:18:00
Tahniah CP,nampak lebih gah lagi :)
Jari Manis Jari Manis 12 Nov 2014, 17:44:00
alaa..belum bekenalan lagi dgn CP nih
Nao Mei Nao Mei 12 Nov 2014, 20:21:00
Cik akak je masih setia..insyaAllah tunggu berapa tahun lagi..hihi..tahniah buat cp
Etuza Etuza Etuza Etuza 12 Nov 2014, 23:31:00
asalam, nanti Etuza linkkan terus ya..tq info..
Scha Nazri Scha Nazri 13 Nov 2014, 01:22:00
mulakan rentak baru! ohh yeahh
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 13 Nov 2014, 08:39:00
Terima kasih Arz. Terharu pulak CP sebab Arz buat entri khas untuk CP. Arz pulak orang pertama yang singgah blog CP. Buat semua terima kasih atas ucapan tahniah. Jemput datang ke rumah baharu CP. Maaf sebab tak ada button follow sebab menggunakan WP.
aRz MoHa aRz MoHa 13 Nov 2014, 10:48:00
Sama-sama CP. Semoga terus berjaya
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 13 Nov 2014, 13:14:00
Tahniah.
Ingatkan upin ipin tadi.
Ahaksss...jgn marah ye:)
Farrah MF Farrah MF 13 Nov 2014, 14:19:00
Insya Allah lepas ni akan cuba terjah dan intai2 CP :)
Mia Liana Mia Liana 14 Nov 2014, 08:02:00
semoga maju... langkah kehadapan...

- Mia Liana -
Eshamz Halim Eshamz Halim 14 Nov 2014, 08:24:00
Sudah berjaya menemui identiti yang lebih gempak.... Tahniah kepada cikpinz :D
Amy J Amy J 19 Nov 2014, 18:44:00
wah, bestnya dah bertukar! saya teringin nak tukar. tapi kena bayar pula. hmm
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 21 Nov 2014, 23:41:00
Wahh TERBAIK la ada domain sendiri ...

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih