Rank Alexa Aug 2014

Kedudukan blog terkini, alexa.com,
Rank Alexa Aug 2014
Hai. Salam Ahad. Moga Sihat semuanya
hmmmm....

Yang belum pernah check rank boleh click di sini alexa.com atau di gambar

Ini padahnya bila mengelamun panjang.
Pernah cecah 1k sebelum Hari Raya. Cuba tengok apa terjadi bila banyak makan ketupat pulut dan lemang.
Awesome kan. Cepat sungguh naik.

Insyaallah akan kembali aktif selepas ini.
Jumpa Lagi

{ 56 comments.. read them below or add one }

Jari Manis Jari Manis 24 Aug 2014, 11:47:00
6179?...kalah akak tau...jauh ke belakang sob sob sob...minta tisu!!!
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 24 Aug 2014, 11:50:00
Usaha lagi usaha lagi ..Kak Lya punya rank masa raya jatuh merudum jugak hingga rank ke-3000 lebih sekarang dah naik semula ke 1000 lebih ok la...
Karya Mahirah Karya Mahirah 24 Aug 2014, 11:55:00
tak pa... KM pun mcm tu jugak hahaha...
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 24 Aug 2014, 13:45:00
Alamak belum terkejar lagi rank Arz tu..
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 24 Aug 2014, 18:37:00
sha punya maintain 3000 lebihhh.... taknak naik2... ish ish
aRz MoHa aRz MoHa 24 Aug 2014, 18:41:00
Kak Lya hari-hari update....waaa stressss
aRz MoHa aRz MoHa 24 Aug 2014, 18:41:00
sedih, angka menaik laju ja, menurun punya la lambat. Irrayyan.com pun dah potong saya
aRz MoHa aRz MoHa 24 Aug 2014, 18:42:00
tahniah atau takziah.....sob sob
aRz MoHa aRz MoHa 24 Aug 2014, 18:42:00
Tun Sha hari-hari update kan?
aRz MoHa aRz MoHa 24 Aug 2014, 18:43:00
ye ka CP. rasa mcm dah ketinggalan
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 24 Aug 2014, 22:16:00
Tahniah tuan blog. Bukan mudah nak rank tinggi alexa ni..
Jia Rizaira Jia Rizaira 25 Aug 2014, 04:10:00
Saya rank in Malaysia makin lama makin membesar jdnye..
aRz MoHa aRz MoHa 25 Aug 2014, 10:42:00
tahniah ka? mencanak naik ni
aRz MoHa aRz MoHa 25 Aug 2014, 10:44:00
wah lawa gambar profile Jia. mmm entah la jia...makin meninggi ni
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 25 Aug 2014, 12:45:00
Maksudnya semakin rendah angka tu semakin tinggi rank kita..hehe
anajingga anajingga 25 Aug 2014, 13:01:00
uiii... Tahniah yg dalam M'sia tu pun dah puas ati dah aRz...kak ana punya tak gerak2 pun huhu.. :(
Amy J Amy J 25 Aug 2014, 15:21:00
wah, kita punya ranking dah nak dekat2 la.. hehehe.. tahniah abang arz moha ^^,
irrayyan irrayyan 25 Aug 2014, 19:09:00
hahahahahaaaaa
nak gelak guling2..ooo ritu kata kat cek nooo.... irrayyan.com
Amy J Amy J 26 Aug 2014, 01:44:00
tahniah lah. bukan sennag nak dapat ranking bawah 10000. memang hebatlah kiranya. orang lain punya struggle nak dapat rendah (10000 ke bawah). ^^,
mama ka0ri mama ka0ri 26 Aug 2014, 16:22:00
Salam kenal...

Mama kaori dtg singgah dari blog mia liana...
Pondok Papan Pondok Papan 27 Aug 2014, 11:42:00
Huhu..dulu memang seronok bersama alexa..tapi bila dah lama tinggal blog, tengok alexa pun leh buat mood down..hehe
aRz MoHa aRz MoHa 27 Aug 2014, 21:26:00
yaka? senang-senang atau dah lama bersawang blog memang alexa paling saya risaukan
aRz MoHa aRz MoHa 27 Aug 2014, 21:27:00
owh. tapi sekarang makin menaik angka saya :(
aRz MoHa aRz MoHa 27 Aug 2014, 21:28:00
owh yaka kak Ana..tapi sedih sebab biar lama blog bersawang
Cik Mun Cik Mun 29 Aug 2014, 12:50:00
mun lagilah..dah lama xaktif..
CiK N.A CiK N.A 29 Aug 2014, 13:40:00
Anda ditag : http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/08/7-things-about-cik-na-versatile-blogger_29.html
Sentiasa Panas Sentiasa Panas 30 Aug 2014, 20:13:00
Kena rajin blogwalking je. Buat la 2-3 artikel auto-publish seminggu..:)
Azrin Rahim Azrin Rahim 30 Aug 2014, 21:34:00
hehe... terus aktif yer..
kalo ayie mmg jatuh lama dah pon.. wakaka
Adinda Baizura Mazlan Adinda Baizura Mazlan 2 Sep 2014, 14:20:00
Jangan lupa join segmen ABM ye
http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html
Hanim Hashim Hanim Hashim 4 Sep 2014, 09:56:00
lek luuuu hehe. Nanti dia naik la tu, Hanim punye lama dah tak check, tak kisah turun atau naik janji blog jalannnnn hehe :D
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah 4 Sep 2014, 11:21:00
Wah! Kena gigih lg ni..relax..slow2 ye
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 4 Sep 2014, 12:29:00
Usaha dan teruskan USAHA.Update jgn tak update ,..Kak Lya singgah menabung Mr Nuff
Arol Mubin Arol Mubin 4 Sep 2014, 14:19:00
Semoga bulan September nie akan lebih bersemangat untuk update blog dan dapatkan semula rank 1k tue! :D
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 21:52:00
yaka. Tapi bila makin menurun makin semangat tau
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 21:53:00
Insyaallah terima kasih Arol
aRz MoHa aRz MoHa 4 Sep 2014, 21:55:00
Ya Dr Shikin. Tapi 1+++ la
aswa leyla aswa leyla 5 Sep 2014, 21:55:00
wau, tinggi dah ranking dye . tahniah
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 10 Sep 2014, 13:55:00
salam. blog sy teruk kut..tak pernah cek..jarang hehhehe
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK 11 Sep 2014, 16:14:00
Saya sehari x update pun dapat teruk balik.
aRz MoHa aRz MoHa 11 Sep 2014, 20:02:00
yaka? nanti saya tolong cekkan hehe
aRz MoHa aRz MoHa 11 Sep 2014, 20:03:00
rasanya Dr Shikin lebih baik dari saya
Farrah MF Farrah MF 16 Sep 2014, 23:52:00
Syabasss, inspektor sabh!!! :)
Bunda a.k.a KN Bunda a.k.a KN 16 Dec 2014, 22:25:00
Kini dah aktif semula, semoga kekal aktif.

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih