Amaran Keras

kucing muka garang, arzmoha.com, gambar cantik, amaran keras
| arzmohdhaniffa photography | Kucing Muka Garang
Salam. Jumpa Lagi. Cuma kali ini dengan tajuk yang lebih keras.
Amaran : Ini adalah entri pendek untuk memberi Amaran Keras kepada sesiapa yang mengikuti atau menjadi follower atau juga pembaca setia di blog ini.
Pernah dengar "Kalau kail panjang sejengkal, lautan dalam jangan diduga"
"Kalau takut dilambung ombak jangan berumah di tepi pantai"

Pantun dua kerat diatas bermaksud. Kalau dah komen di blog ini tunggu saya di blog anda pula.

Amaran keras kepada sesiapa yang komen di blog ini. Anda akan dipantau dan blog anda akan diterjah habis-habisan.
Jangan lupa komen tinggalkan komen anda ya :)
Jumpa Lagi

{ 48 comments.. read them below or add one }

irrayyan irrayyan 17 Jul 2014, 06:39:00
Hahaha garang sungguh cat tu..sure rayyan lari...
Karya Mahirah Karya Mahirah 17 Jul 2014, 07:55:00
oooo suspen je.. ingatkan ada anon yg jd hates tadi... huhu... mari2 jemput dtg...
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 17 Jul 2014, 08:15:00
wah siap warning lagi. hehe.ok je CP tunggu.
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jul 2014, 10:33:00
hehe. rajin-rajin ke sini ya
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jul 2014, 10:51:00
haha. 1st time jugak tengok kucing buat muka garang camni
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jul 2014, 10:52:00
Blog CP dah ada dlm bloglist. konfem sampai
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jul 2014, 11:00:00
wsalam. hehe rajin-rajin singgah sini ya
Cik Asma BLuppy Cik Asma BLuppy 17 Jul 2014, 11:01:00
amboii scary benauuu warning tuh :D
anamizu anamizu 17 Jul 2014, 11:43:00
tudia kerasnya amaran. ingatkan nk warning pasai pa la tadi hehehe



Salam Ramadhan arzmoha :)
Jari Manis Jari Manis 17 Jul 2014, 11:47:00
Dpt tahu berkenaan blog ni dari blog irrayyan so try lah terjah nk tgk siapakah gerangan nya sekali masuk ada amaran keras terkejut eden :-)

Salam perkenalan dari akak Jm :-)
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jul 2014, 12:38:00
A haa. saya pon apat tahu blog JM dari irrayyan.com jugak. Tapi tak sempat nak serbu lagi. Khabarnya banyak gambar menarik dari luar negara.
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jul 2014, 12:40:00
Salam ramadhan. takla keras sangat. puasa kan?
Ishak Ismail Ishak Ismail 17 Jul 2014, 12:54:00
hahaha.. aku ingat amaran apa la tadi. bikin suspen jer...
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jul 2014, 13:06:00
Jangan marah Bro Ishak... :)
NurSabrina Sazali NurSabrina Sazali 17 Jul 2014, 14:08:00
Haha. Salam perkenalan dan salam ramadhan ye. Siap berpantun bagai..
Saya datang dr segmen kak mia, baru de mase blogwalking ni.
anajingga anajingga 17 Jul 2014, 14:12:00
Mak aii terperanjat akak, singgahlah aRz, cuma sepanjang Ramadan ni agak terbatas masa untuk blogwalking dan menyiapkan entri2... :)
Fadzi Razak Fadzi Razak 17 Jul 2014, 14:14:00
Garang sangat ni bro. hahahaahah
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jul 2014, 14:31:00
hehe terima kasih sudi singgah disini
aRz MoHa aRz MoHa 17 Jul 2014, 14:32:00
hehe kak jangan terperanjat. Bulan Ramadhan banyak perkara nak buat dan lebih penting.
cahaya nur cahaya nur 17 Jul 2014, 15:56:00
opocot..terkejut Cik Nur..hihihi...
Bahrain Bahrain 17 Jul 2014, 16:58:00
Menakutkan entri ni. hahaha
Eshamz Halim Eshamz Halim 17 Jul 2014, 21:41:00
ahahahahaha... garangnya.... ok2..warning noted.... :D
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 18 Jul 2014, 01:53:00
muka garang tapi aku rasa nak gelak... wahkahkahkahkah poyo punya kucen !
aRz MoHa aRz MoHa 18 Jul 2014, 02:08:00
silakan lalu. Rawlins nanti saya bw. Baru daftar disqus
aRz MoHa aRz MoHa 18 Jul 2014, 02:10:00
hehe Cik Nur jangan terkejut ya
aRz MoHa aRz MoHa 18 Jul 2014, 02:10:00
Macam abang long fadhil tak?
aRz MoHa aRz MoHa 18 Jul 2014, 02:17:00
ini bukan kucing sarkas ya. Ia bukan kucing terlatih hee
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 18 Jul 2014, 06:23:00
Titer takut la titer takut la hehehe ......TAKUTNYERR TITER ...
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 18 Jul 2014, 11:24:00
garangnya miaw ni..btw comel..hihih
Amy J Amy J 18 Jul 2014, 23:45:00
uish..ingatkan warning pasal apa tadi. takut dah ni.. hahaha.
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 19 Jul 2014, 23:48:00
TERBAIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 21 Jul 2014, 14:31:00
Assalammualaikum... arzmoha,

mselim3 ingatkan apa tadi .. amaran keras macam nak gaduh aje...hehhehe ok3.. terbaik. Nice2..

mselim3

pls: amaran terakhir last warning ... mselim3... terjah sini balik...
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 16:34:00
hehe saja ja msleim3
ok nanti akan diterjah

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih