Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com | Giveaway


Assalamualaikum




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

{ 53 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 13 May 2014, 12:50:00
salam perkenalan dari mama..
ye ker, button like tak berfungsi? ada hampir 80 penyertaan tetapi awak sorang kata tak berfungsi,.. hihihi.. ye ker? mama konfius ni.. cer cek betol2.. :)
arzmoha arzmoha 13 May 2014, 12:53:00
saya dah tekan like. memang ada kuar window facebook.
biasanya bila kita dah like satu-satu page atau gambar. di facebook kita mesti keluar di activity log. tapi nampak pulak. itu saya bertanya sebagai kepastian
arzmoha arzmoha 13 May 2014, 13:00:00
**tak nampak pulak di activity log
Unknown Unknown 13 May 2014, 13:44:00
ok sekejap ye, mama cek.. thanks tau, jika ada2 kemusykilan beritahu je
Unknown Unknown 13 May 2014, 13:51:00
ye ye, setelah diselidiki, salah satu huruf mama tertinggal.. hihihi.. di bahagian coding url tu, takpe.. :)
arzmoha arzmoha 13 May 2014, 14:06:00
ok. :) harap penyertaan saya diterima
Unknown Unknown 13 May 2014, 14:17:00
tentu sekali diterima... terima kasih tau sebab sedarkan mama tentang kesilapan "satu huruf" tu.. hihi
Lya Akif Imtiyaz Lya Akif Imtiyaz 13 May 2014, 14:43:00
Good Luck Arz ..
Wah dalam ramai2 yg join Arz sorg jer yg perasan benda nie ...
Tp kita punyerr ok jer masa LIKE ..
Ana Jingga Ana Jingga 13 May 2014, 14:46:00
Good luck dalam GA mamamiza..
arzmoha arzmoha 13 May 2014, 15:33:00
Saya pon tak pasti napa tak boleh like..tapi lepas cuba dan cuba boleh jugak akhirnya
Azhafizah MN Azhafizah MN 13 May 2014, 17:31:00
All the best! :)

Singgah dari Blog kak Mia..jemput singgah ke blog
http://www.azhafizah.com/
mselim3 mselim3 13 May 2014, 22:45:00
Assalammualaikum... arzmoha,

thanks kerana sudi join segmen nie.. moga arzmoha berjaya dalam segmen nie.. k

mselim3
zuhaira nasrin zuhaira nasrin 14 May 2014, 07:14:00
Good luck!

Blogwalking dari senarai segmen kakMia (:
arzmoha arzmoha 14 May 2014, 10:21:00
terima kasih Azhafizah Md Nor nanti saya singgah
arzmoha arzmoha 14 May 2014, 10:26:00
Wah Mselim3 jadi penaja ni.
arzmoha arzmoha 14 May 2014, 10:26:00
terima kasih Zuhaira Nasrin
arzmoha arzmoha 14 May 2014, 11:00:00
terima kasih Maria Firdz

garangnya gambar kucing tu
Abam Kie Abam Kie 14 May 2014, 12:10:00
as salam. semoga dpt hadiah yg mahal2 nanti. In sha Allah..
arzmoha arzmoha 14 May 2014, 12:25:00
terima kasih bro Zuki Din
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 14 May 2014, 14:06:00
Kunjung balas dari segmen Mia Liana. Done follow.
arzmoha arzmoha 14 May 2014, 14:12:00
terima kasih sudi kunjung
arzmoha arzmoha 14 May 2014, 14:12:00
terima kasih tetamu istimewa :)
Nadzirah Salahuddin Nadzirah Salahuddin 14 May 2014, 14:54:00
Kunjung balas dan follow dari komen yang saudara tinggalkan. Entri Nutella tu boleh je kalau nak komen. Tapi perlu tunggu Disqus tu habis reload dulu. =)
arzmoha arzmoha 14 May 2014, 15:25:00
terima kasih. sebenarnya semalam cari "comment" tak jumpa. tapi entry di bawah ada.
itu yang saya tanya. :)
arzmoha arzmoha 14 May 2014, 17:09:00
terima kasih Hafiza AizZawa
Unknown Unknown 15 May 2014, 12:20:00
salam..sy dri segmen yg sama..:) gudluck..

http://cikmiew.blogspot.com/2014/05/giveway-mega-1st-anniversary-mamanizacom.html#comment-form
arzmoha arzmoha 15 May 2014, 12:24:00
hai cik miew thanks. all the best
arzmoha arzmoha 15 May 2014, 17:03:00
Terima kasih Anizz Annisa
Dingdang Dingdang 15 May 2014, 20:01:00
good luck yea :)
done follow sini..
Unknown Unknown 15 May 2014, 22:53:00
salam mesra,

datang blogwalking dari giveaway yang sama.
semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/12/giveaway-mega-1st-anniversary-mamaniza-com/
Cik Itah Cik Itah 16 May 2014, 15:00:00
salam. dari GA yang sama..all the best!
arzmoha arzmoha 16 May 2014, 16:12:00
terima kasih Mimi Azirah
Fiza Aizzawa Fiza Aizzawa 20 May 2014, 11:10:00
gd luck yer.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html
Unknown Unknown 20 May 2014, 12:28:00
Salam, mama blogwalking peserta di sini. Senarai peserta giveaway mama telah diupdate, boleh semak di sini http://www.mamaniza.com/2014/05/senarai-peserta-giveway-mega-1st.html
F I E Q A F I E Q A 20 May 2014, 14:32:00
sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ ! http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html
Maria Firdz Maria Firdz 21 May 2014, 21:35:00
Salam ziarah dari segmen yang sama...
Semoga berjaya... (^_^)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html
Azwar Syuhada Azwar Syuhada 23 May 2014, 10:08:00
datang terjah dari segmen yang sama..

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih