100th | Follower

Follower, 100, seratus, gambar cantik, arzmoha
| arzmohdhaniffa photography | 100th 
Salam. Alhamdulillah. Jumaat Penghulu segala hari.
Hari ini melengkapkan follower yang ke 100. Terima Kasih kepada semua yang sudi singgah ke blog ini. Pastinya akansaya cuba memberikan yang terbaik buat pembaca blog ini. Moga menjadi rujukan semua. Kerana photography cabangnya terlalu besar.
Suriana Abdul Kadir adalah follower saya yang ke 100
TERIMA KASIH. 

{ 43 comments.. read them below or add one }

cahaya nur cahaya nur 23 May 2014, 11:42:00
wahhh dah 100 followers...thniah ^-^
aisyah ambris aisyah ambris 23 May 2014, 11:52:00
waa...tahnia kedua2 nya... hr tu aisyah nak buat mcm ni jugak, tp tenet tak ok..haha..
Eshamz Halim Eshamz Halim 23 May 2014, 12:08:00
Tahniah bro........ :D ... aku nyer follower sket jer.... ekekekeke...
Anizz Annisa Anizz Annisa 23 May 2014, 13:43:00
tahniah... :) semoga lebih bersemangat berblogging.. :)
aRz MoHa aRz MoHa 23 May 2014, 15:03:00
hahaha baru 100 orang lain dah beribu
aRz MoHa aRz MoHa 23 May 2014, 15:04:00
terima kasih aisyah yang sudi serbu blog saya
aRz MoHa aRz MoHa 23 May 2014, 15:15:00
amboi bro Eshamz jangan cakap cmtu.. kecik hati saya hahaha
saya masih blogger baru dan masih mentah dalam dunia blogger ini sob...sob...
aRz MoHa aRz MoHa 23 May 2014, 15:17:00
terima kasih Anizz Annisa yang terus sokong saya. Masih tetap no 1 pengomen setia saya. Tak adil blog Anizz semua dah komen banyak... teruk saya nak kejar no 1
aRz MoHa aRz MoHa 23 May 2014, 15:17:00
Cik misi leen terima kasih
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 24 May 2014, 11:29:00
Tahniah Arz...Berkat rajin BW la nie ..Banyak join GA Arz nanti lagi ramai yg FOLLOW ..
InsyaAllah ... Tinggalkan komen merata2 pasti ada yg terjah dan Follow sini
aRz MoHa aRz MoHa 24 May 2014, 11:53:00
Terima kasih akif imtiyaz. Saya cuba sedaya upaya. GA memang saya join cuma tak mahu terlalu banyak sehingga content blog saya tenggelam.
Eshamz Halim Eshamz Halim 24 May 2014, 11:58:00
ahahahahahaha......jgn kecik hati bro.... photographer mesti la kena banyak follower kan.... ekekekeke... :D
aRz MoHa aRz MoHa 24 May 2014, 15:18:00
hehe. 100 ni kalau dibandingkan dengan blog kak mia. bagai gunung dengan kereta kancil haha
Arol Mubin Arol Mubin 25 May 2014, 10:55:00
Tahniah! Arol datang sini dan jadi follower yang ke-102. Minat jugak dengan fotografi. Sekarang nie tengah study pasal kamera sikit demi sikit. :D
aRz MoHa aRz MoHa 25 May 2014, 12:18:00
Terima kasih arol. Selamat bekarya. Seni itu luas
Fhatin Amelia Fhatin Amelia 25 May 2014, 23:02:00
This comment has been removed by the author.
Fhatin Amelia Fhatin Amelia 25 May 2014, 23:05:00
congrats ! chaiyok2 :) usaha tangga kejayaan^^
anajingga anajingga 26 May 2014, 07:49:00
Alhamdulillah dan Tahniah..kak ana yg ke #104... keep blogging ..
msredcheesecake msredcheesecake 26 May 2014, 11:03:00
tahniah... semuga terus bertambah...
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 26 May 2014, 11:34:00
tahniah..tuan rumah pun rajin BW tu yang follower semakin bertambah
aRz MoHa aRz MoHa 26 May 2014, 12:03:00
terima kasih Fhatin Amelia
aRz MoHa aRz MoHa 26 May 2014, 12:03:00
terima kasih kak ana. sudi follow saya
aRz MoHa aRz MoHa 26 May 2014, 12:05:00
Terima kasih Msredcheesecake
aRz MoHa aRz MoHa 26 May 2014, 12:06:00
Terima kasih Empunya blog COB. taklah rajin mana. mana sempat saya BW ja
Cikna Cikna 26 May 2014, 12:33:00
Tahniah utk aRz MoHa & Suriana abdul kadir.......;-)
Sobri Yaacob Sobri Yaacob 27 May 2014, 23:28:00
tahniah bro...smoga followe trus bertambah..dan sukses berblogging!
Maria Firdz Maria Firdz 29 May 2014, 21:28:00
Tahniah... Keep blogging...
Mimi Azirah Mimi Azirah 31 May 2014, 07:59:00
Alhamdulillah tahniah....in shaa Allah akan bertambah follower tuh nanti
MissNadia MissNadia 4 Jun 2014, 08:27:00
Congrate.. semoga dapat diperkembangkan lagi cabang fotografi dan meluaskan minda pelawat melalu kaca lensa arz.. :D
aRz MoHa aRz MoHa 6 Aug 2014, 10:23:00
:) Bisnes semuanya masyuk. Cumanya Bisnes ni ada naik ada turun

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih