Lirik Lagu Surat Cinta Untuk Starla Nyanyian Virgoun

Lirik Lagu Surat Cinta Untuk Starla Nyanyian Virgoun

Sejak sehari dua lagu Surat Cinta Untuk Starla Nyanyian Virgoun asyik kerap dimainkan di radio. Walaupun lagu ini dah lama tetapi rasa nak kongsi juga di arzmoha.com. Apa yang menarik lagu ini ia seakan menulis surat buat cinta hatinya. Kalau dibaca dalam liriknya ia bermimpi tentang hari tua saat mana rambut tidak lagi hitam. Kalaulah anda juga dapat lirik seperti ini suka tak?

virgoun, lirik lagu surat cinta untuk starla, video surat cinta untuk starla, surat cinta untuk starla, lirik lagu, blog lirik lagu, penulis blog lirik lagu

Jom layan lirik Surat Cinta Untuk Starla Nyanyian Virgoun.

Lirik lagu Surat Cinta Untuk Starla Nyanyian Virgoun



Kutuliskan kenangan tentang
caraku menemukan dirimu
Tentang apa yang membuatku mudah
berikan hatiku padamu

Takkan habis sejuta lagu
untuk menceritakan cantikmu
Kan teramat panjang puisi
tuk menyuratkan cinta ini

Telah habis sudah 
Cinta ini
Tak lagi tersisa
Untuk dunia

Kerna telah kuhabiskan
sisa cintaku hanya untukmu

Aku pernah berpikir tentang 
hidupku tanpa ada dirimu
Dapatkah lebih indah dari
yang ku jalani sampai kini

Aku selalu bermimpi tentang
indah hari tua bersamamu
Tetap cantik rambut panjangmu
meskipun nanti tak hitam lagi

Bila habis sudah waktu ini
Tak lagi berpijak pada dunia
Telah aku habiskan 
sisa hidupku hanya untukmu

Dan telah habis sudah 
Cinta ini
Tak lagi tersisa
Untuk dunia

Kerna telah kuhabiskan
sisa cintaku hanya untukmu

hidup dan matiku

Bila musim berganti
sampai waktu terhenti
Walau dunia membenci
Ku kan tetap disini

Bila habis sudah waktu ini
Tak lagi berpijak pada dunia
Telah aku habiskan 
sisa hidupku hanya untukmu

Bila habis sudah cinta ini
Tak lagi tersisa tuk dunia
Telah aku habiskan 
sisa cintaku hanya untukmu




sweetkan lirik lagu ni....

{ 20 comments.. read them below or add one }

cik renex cik renex 11 Jan 2018, 19:06:00
lagu fav stiap kali layan youtube.hee
Noor Maizan Noor Maizan 13 Jan 2018, 21:38:00
Sweet tau lagu ni, hahaha, siap nyanyi kat smule tp private la sbb suara mcm katak, hahaha.
Nurul Syahirah Nurul Syahirah 13 Jan 2018, 22:39:00
Suka lagu niii.. Hehehe.. Relaks je rentak dia.. :D
meintheswim meintheswim 14 Jan 2018, 07:12:00
Ada lagu kita appreciate melodi nya ada lagu kita appreciate lirik nya. Lirik lagu ini puitis juga.
meintheswim meintheswim 14 Jan 2018, 08:09:00
Ada lagu kita suka akan melodi nya. Ada yang kita suka liriknya.
aRzMoHa aRzMoHa 16 Jan 2018, 11:05:00
setuju...ada kita suka lirik, ada kita suka melodi
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 19 Jan 2018, 13:42:00
nnt nak dgr dkt utube, bca komen smua kata best hihi
Jari Manis Jari Manis 25 Jan 2018, 23:32:00
nak cari kat youtube sbb x pernah dgr :-)
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 6 Feb 2018, 00:55:00
both lagu and penyanyi ceq first time dengar hewhew..
hidayu ayumie hidayu ayumie 21 Feb 2018, 10:23:00
dah dengar yang balasan dia ke...
best lagu ni suke bunyi typewriter dia

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih