Mesti Cuba Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam

Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam Yang Mesti Dicuba

Kalau bercerita mengenai Maggi semua peringkat umur mesti tahu. Sehinggakan semua mi segera dipanggil 'Maggi'. Ianya juga antara menu popular dikalangan pelajar IPTA dan IPTS. Baru-baru ini berpeluang mencuba sendiri Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam yang sedap dan ingin berkongsi bersama pembaca arzmoha.com. Pernah cuba?

maggi hot mealz kari laksa ayam, maggi kari laksa ayam hot mealz sedap dan menarik, apa itu maggi hot mealz kari laksa ayam, promosi produk nestle di lazada, promosi maggi di lazada,
Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam | Kebahagiaan bermula di sini :)

Buat mereka yang belum mencuba Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam ini bersaiz 15cm x 8.7cm secara tidak langsung lebih besar berbanding maggi hot cup yang sebelum ini. Macam biasa di datangkan bersama dengan garpu (fork).

Ianya juga sama seperti mi segera sebelum ini cuma di datangkan dengan perisa kari laksa ayam. Dengan keunikan 12 jenis rempah yang dikisar supaya mendapat rasa yang sangat menarik. 

Selain dari itu, mi kenyal diperbuat daripada sumber bijirin gandum Australia. Memang "hidangan besar penuh dengan kelazatan.

maggi hot mealz kari laksa ayam, maggi kari laksa ayam hot mealz sedap dan menarik, apa itu maggi hot mealz kari laksa ayam, promosi produk nestle di lazada, promosi maggi di lazada, review maggi hot mealz kari laksa ayam,
Maggi Hot Melaz Kari Laksa Ayam

Kalau setakat bercerita pasal ramuan ciri-cirinya saja memang tak cukup. Kena rasa sendiri. Kebetulan beberapa malam yang lepas, sambil menonton filem Korea "Tunnel", aRz mencuba sendiri Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam. Dengar saja orang kata sedap macam tak percaya, akhirnya tuangkan 450ml air panas tunggu sehingga 3 minit dan masukkan perisa Kari Laksa Ayam.... SIAP !!!!!

maggi hot mealz kari laksa ayam, maggi kari laksa ayam hot mealz sedap dan menarik, apa itu maggi hot mealz kari laksa ayam, promosi produk nestle di lazada, promosi maggi di lazada, review maggi hot mealz kari laksa ayam,
Di dalam Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam

maggi hot mealz kari laksa ayam, maggi kari laksa ayam hot mealz sedap dan menarik, apa itu maggi hot mealz kari laksa ayam, promosi produk nestle di lazada, promosi maggi di lazada, review maggi hot mealz kari laksa ayam,
Tambah Telur Goreng

Sedap Tak Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam?

Pengalaman adalah guru yang terbaik dalam kehidupan kita. Memang betul. Sebab itu aRz mencuba sendiri Hot Mealz Kari Laksa Ayam ini rasanya seakan Mee Kari. Biasa makan mee kari? Rasa seakan sama. Teringat pula zaman belajar dulu memang nikmat walaupun makan maggi. 

Bagi mereka yang biasa makan tidak terlalu banyak hidangan Hot Mealz Kari Laksa Ayam sudah mencukupi untuk mengisi perut di waktu tengah malam, di dalam perjalanan ke suatu tempat, bercuti ke negara yang susah untuk mendapat makanan halal dan sebagainya.

maggi hot mealz kari laksa ayam, maggi kari laksa ayam hot mealz sedap dan menarik, apa itu maggi hot mealz kari laksa ayam, promosi produk nestle di lazada, promosi maggi di lazada, review maggi hot mealz kari laksa ayam,
Mi Kenyal dari sumber bijirin gandum Australia

Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam juga mendapat pensijilan Halal Jakim. Selain daripada perisa Kari Laksa Ayam ada juga perisa lain iaitu Maggi Hot Mealz Kari Kari Kaw....

 Nestle Wellness Deals Free Shipping

Bermula dari 1 April sehingga 30 April 2017 berlangsungnya Nestle Wellness Together-Gather di Lazada Malaysia dengan penghantaran percuma dengan belian melebihi RM 50 hanya untuk Semenanjung Malaysia sahaja. Promosi ini untuk semua produk Nestle. Selain daripada itu terdapat tawaran diskaun 40% untuk produk Nestle tertentu serta terdapat juga bermacam promosi lain.

Nestle Wellness Together Gather

Disamping Nestle Wellness Together Gather ini adalah peluang terbaik juga untuk mendapatkan Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam dengan Harga RM 2.90 ( harga promosi dan mungkin berubah dari masa ke masa) Anda boleh dapatkan Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam DISINI

Jangan lepaskan peluang promosi Nestle Wellness Together Gather di Lazada Malaysia sebuah gedung membeli belah atas talian yang dipercayai. Terima kasih kerana sudi membaca Mesti Cuba Maggi Hot Mealz Kari Laksa Ayam

{ 10 comments.. read them below or add one }

CikLa Shahril CikLa Shahril 7 Apr 2017, 19:24:00
Hamboi...besaq nya. Mkn sorg mesti kenyang giler ni.. Nnti boleh try
umi alya umi alya 7 Apr 2017, 21:26:00
maggi lagi, cuba nak elak tapi tergoda sudah.. ~_^
Cik Itah Cik Itah 9 Apr 2017, 21:40:00
aduhh..sy tengok terus rasa nak makan maggie huhu
Eintan Nurfuzie Eintan Nurfuzie 10 Apr 2017, 22:57:00
huhu.. yg ni x makan lagi.. dah tergoda plk nk gi makan.. tp kena kuat.. diet2
raihanah raihanah 11 Apr 2017, 09:55:00
sesekali boleh makan maggi, takleh selalu
Dedaun Comel Dedaun Comel 12 Apr 2017, 23:29:00
Rasa macam nak cuba pula.. tapi sekarang tengah diet atkins ;(( ;((
raihanah raihanah 13 Apr 2017, 11:10:00
sedap gak makan sesekali kan
dear anies dear anies 14 Apr 2017, 10:45:00
sedapnya... tp laa ni sy kn stop mkn megi ;-(
Nik Khazami Nik aziz Nik Khazami Nik aziz 16 Apr 2017, 11:48:00
kalau bawak masa travel mesti syok

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih