Wajah Anak Jaguh Badminton China Lin Dan

Wajah Anak Jaguh Badminton China Lin Dan

Siapa tak kenal Lin Dan atau Super Dan. Kini sudah bergelar bapa. Wajah anak jaguh badminton china atau juga digelar Super Dan boleh dilihat Lin Dan sendiri memuatnaik di Media sosial miliknya di Sino Weibo akaun dan juga disiarkan di Instagram lindan.world milik peminatnya. Mungkin ramai peminatnya dari serata dunia ingin melihat wajah anaknya dan isteri Xie Xingfang. Di Malaysia sendiri tidak dinafikan ramai yang meminati corak permainannya dalam berhadapan dengan Dato Lim Chong Wei.

wajah anak lindan, kelahiran anak super dan, wajah anak super dan, anak lin dan dan xie xingfang, anak pertama lin dan, Lin dan atau Super Dan,
wajah anak Super Dan

Tahniah buat Lin Dan atau Super Dan dan isteri. Comel wajah anaknya. Walaubagaimanapun beliau belum mengumumkan jantina anaknya. Mungkin sedikit masa lagi. Inilah saat yang dinanti-nantikan bagi semua pasangan yang sudah berumahtangga. Anak yang dilahirkan akan menjadi penyeri dalam sesebuah perkahwinan. 

p/s : Anak adalah satu amanah yang berat. Sekiranya masih belum memilikinya perbanyakkan berdoa, usaha dan ikhtiar serta bersabar. Perancangan Allah itu lebih baik.

{ 42 comments.. read them below or add one }

umi alya umi alya 5 Nov 2016, 14:42:00
comelnya..

pstttttt: aRz x teringin ke ada bb kecik, lgpun Puteri dah besar akak tengok.. :)
aRz MoHa aRz MoHa 5 Nov 2016, 14:43:00
hahaha kak...susah nak jawab soalan tu...

memang teringin sebab best sangat cium bayi hehe
aRz MoHa aRz MoHa 5 Nov 2016, 14:44:00
ya Cik Puteri dah 4 tahun...semakin bijak berkata-kata
dear anies dear anies 5 Nov 2016, 15:17:00
Adakah si junior lin dan ni akn ikt jejak mak dan ayah dia?
Adam Adam 5 Nov 2016, 15:46:00
Tulisan kat sini tak terang.
S u sah sikit baca.
Atau hp saya tak elok
ayunie ramli ayunie ramli 5 Nov 2016, 17:05:00
Slmt mnjalani kehidupan seorang bapa lin dan :)
PeRdU cINta PeRdU cINta 5 Nov 2016, 19:28:00
Siapa tahu 1 masa kelak mengikut jejak ayahnya menjadi jaguh badminton..
lyana ishak lyana ishak 5 Nov 2016, 22:47:00
wahhh comelnya anak dia ♥♥
Wan Syahida Kahar Wan Syahida Kahar 6 Nov 2016, 01:36:00
Bakal ikut jejak langkah ayahnya ni...
Husna Rahman Husna Rahman 6 Nov 2016, 11:14:00
big congrats Super Dan! (h)
husna zahidi husna zahidi 6 Nov 2016, 14:42:00
tahniah Super Dan! seronoknyaa tgk baby.. :)
aRz MoHa aRz MoHa 6 Nov 2016, 18:29:00
saya pun tak pasti...tapi kalau guna pc dan smartphone saya masih jelas nampak tulisan....pada awal memang agak kabur sedikit
aRz MoHa aRz MoHa 6 Nov 2016, 19:28:00
kan...kalau turun ayah memang terbaik...wira badminton kita belum lagi anak-anak ikut
aRz MoHa aRz MoHa 6 Nov 2016, 19:29:00
semoga lin dan baca entri ini hehe
aRz MoHa aRz MoHa 6 Nov 2016, 19:31:00
kalau ikut jejak langkah harap anak chong wei lawannya
aRz MoHa aRz MoHa 6 Nov 2016, 19:31:00
tengok baby memang seronok...
Time Traveller Time Traveller 6 Nov 2016, 22:46:00
Lin Dan kn siapa kenal.. Moga anak dia dgn anak chong wei smbung tradisi la hahaha..
aRz MoHa aRz MoHa 7 Nov 2016, 00:32:00
semalam teringat pasal Time Traveller hari ni dah sampai ke blog....hebat....hehehe
raihanah raihanah 7 Nov 2016, 08:41:00
bakal pemain badminton juga ni
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim 7 Nov 2016, 20:21:00
Semoga deme membaca entri anda....
Jari Manis Jari Manis 8 Nov 2016, 22:20:00
Siapa x kenal Lin Dan okey lg jgn x kenal Lee Chong Wei mmg nk kena hantar pegi China ahahah
Jari Manis Jari Manis 8 Nov 2016, 22:21:00
Kalau x kenal DLCW mmg parah!
Jari Manis Jari Manis 8 Nov 2016, 22:23:00
Baby semua cute tp x cute bila dh dah besar besar remaja sbb org cakap hensem or cantik ��
Khir Khalid Khir Khalid 9 Nov 2016, 00:47:00
Lin Dan dah jadi bapa... tahniah buat beliau dan isteri.
Mimi Azirah Mimi Azirah 9 Nov 2016, 15:25:00
Alololo....comelnya anak Lin Dan
Dr Singa Dr Singa 9 Nov 2016, 17:41:00
mata mak dam pak besar besar.. rak sepat ..
eh..

Irda Garmin Irda Garmin 10 Nov 2016, 19:09:00
comelnya anak lin dan...hehe..samalah kita arz..nak.menambah satu lagi anak belum ada rezeki..menunggu ni...alya dah umur 8 tahun..huhu
zarul farhana zarul farhana 10 Nov 2016, 22:24:00
agak2 nnt anak dia ikut jejak dia x, bila besaq nnt
Adam Adam 16 Nov 2016, 21:38:00
Pada awal memang kabur tulisan tu.
Thanks.
aRz MoHa aRz MoHa 16 Nov 2016, 22:30:00
terima kasih atas feedback adam
aRz MoHa aRz MoHa 16 Nov 2016, 22:31:00
haaa kena ikut sis JM la kan alang-alang sis JM dah ke sana hehe

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih