5 Cara Mengenalpasti Produk Tiruan Minyak Herba Asma Mujarab

5 Cara Mengenalpasti Produk Tiruan Minyak Herba Asma Mujarab


Minyak Herba Asma Mujarab | Tahukah anda cara mengenal produk tiruan Minyak Herba Asma Mujarab yang telahpun viral baru-baru ini? Ianya kerana minyak ini mendapat sambutan yang amat menggalakkan daripada pengguna bukan sahaja di Malaysia malah di Singapore, Brunei, Myammar, Indonesia, Bangladesh dan India sebagai salah satu ikhtiar kepada beberapa penyakit. Memang merisaukan bila terdapat produk tiruan di pasaran. Walaubagaimanapun anda tidak perlu risau lagi kerana ada cara untuk mengenalpasti produk tiruan Minyak Herba Asma Mujarab. Teruskan membaca.

cara mengenal produk tiruan Minyak Herba Asma Mujarab, Minyak Herba Asma Mujarab, 5 cara kenalpasti produk tiruan Minyak Herba Asma Mujarab, kelebihan minyak asma mujarab,
Pastikan Ori Baru Beli

Sudah tentu produk Minyak Asma Mujarab ini sebagai ikhtiar untuk membantu melegakan beberapa penyakit. Anda boleh membaca beberapa Testimoni disini :

Testimoni dan kelebihan Minyak Herba Asma Mujarab >>KLIK DISINI<<

5 Tanda Produk Tiruan Minyak Herba Asma Mujarab

Sudah pasti sekiranya anda membaca entri ini ingin mengetahui bagaimana mengenal atau tanda produk tiruan Minyak Herba Asma Mujarab. Arzmoha.com ingin membantu anda supaya tidak menjadi mangsa terbeli produk tiruan dimana anda memang menginginkan produk yang asli.

5 cara/tanda berikut adalah :

a) Lihat pada GAMBAR di botol. 

    Gambar bayi tersenyum - Original
    Gambar bayi pegang inhaler - Fake/tiruan

b) Lihat pada ejaan TEGELIAT

    Ejaan Tegeliat - original
    Ejaan Tergeliat - Fake/Tiruan

c) Tiada logo MHAM di bahagian atas sebelah kanan botol.

    
cara mengenal produk tiruan minyak herba asma muajarab, minyak herba asma mujarab original, awas produk tiruan minyak herba asma mujarab,
Produk tiruan MHAM

d) Ejaan "Lain-Lain"

    Ejaan original adalah "Lain-Lain"
    Ejaan Lain-lain - Fake/Tiruan



minyak herba asma mujarab orginal, cara kenal minyak herba asma mujarab tiruan, bahaya produk tiruan,
Awas produk tiruan


e) Pengesahan Melalui Hologram, QR Code dan No Siri  Di Belakang Botol


Pihak Minyak Herba Asma Mujarab ( MHAM ) telahpun mengambil langkah selamat untuk memastikan pengguna membeli produk yang original. Langkah yang paling selamat adalah dengan memastikan melalui 3 cara ini. 

Terdapat label Hologram iaitu melihat melalui visual (penglihatan), langkah kedua imbaskan kod QR (QR code) dan anda akan dibawa ke http://www.t-secire.net. Di sana akan akan tertera no Siri yang sama sekiranya produk yang anda scan tersebut adalah original. Terakhir sekali pengesahan melalui cahaya apabila label diletakkan dibawah cahaya lampu "S" akan bertukar saiz.
(rujuk gambar dibawah)

cara kenal pasti produk original minyak herba asma mujarab, produk asli minyak herba asma mujarab, label original minyak herba asma mujarab, penawar asma dan lelah, ikhtiar asma dan lelah,
Pengesahan Produk tiruan MHAM

5 cara diatas akan membantu anda untuk mendapatkan produk yang original/asli. Sememangnya sebagai pengguna kita inginkan produk yang asli begitu juga pembuat/pengeluar sendiri pun ingin memastikan pengguna mendapatkan produk yang betul untuk membantu seseorang mencapai tujuan atau ikhtiar yang sedang diusahakan.

Produk Tiruan sememangnya tidak memberi kesan dan berbau seperti asap rokok, berwarna cerah, cair dan kurang berangin. Sanggupkah anda menggunakan produk tiruan pada bayi atau kegunaan keluarga anda?

Ada juga pihak tidak bertanggungjawab cuba untuk mendapatkan keuntungan dengan membuat produk hampir sama. Ianya juga kerana produk MHAM telah terjual hampir 27k. Jadi sila gunakan Cara ke 5 diatas untuk memastikannya terlebih dahulu. Pihak MHAM juga tidak pernah menukar labeling, packaging mahupun warna label, melainkan diumumkan di page official milik mereka.

Inilah Minyak Herba Asma Mujarab yang original/asli yang diterima oleh pihak arzmoha.com

minyak herba asma mujarab original, minyak herba asma mujarab asli, minyak herba asma mujarab tiruan, minyak herba asmak mujarab, penawar lelah dan asma, cara merawat semput,
Minyak Herba Asma Mujarab yang Ori dengan Hologram, QR Code dan No Siri

penawar semput, minyak untuk semput, rawat semput, minyak herba asmak original, minyak herba asma original,
Pandangan hadapan botol Minyak Herba Asma Mujarab

Sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai produk Minyak Herba Asma Mujarab boleh mendapatkan maklumat lebih lanjut dengan beberapa cara iaitu melalui

  1. Laman Rasmi Minyak Herba Asma Mujarab (MHAM) 
  2. Facebook Minyak Asma Mujarab
  3. Testimoni Minyak Asma Mujarab 
Sekiranya anda berasa ragu-ragu takut terbeli produk tiruan boleh terus menghubungi Bahagian Pemasaran atau Produk Owner Puan Nurul seperti nombor di bawah :
  1. Bahagian Pemasaran HQ EN Hafiz - 013 4806787
  2. Produk Owner Puan Nurul - 017 6239935
Tonton video di bawah untuk membantu anda mengenal produk original Minyak Asma Herba Original



Jangan mudah terpedaya dengan produk tiruan tidak kira samada anda ingin mendapatkan Minyak Herba Asma Mujarab mahupun produk lain. Pastikan yang Ori baru beli

#minyakherbaasmaoriginal #herbaasma #herbaasmamujarab #minyakasma #minyakasmaoriginal #penawarasmamujarab


Semoga perkongsian ini membantu anda. Jangan lupa kongsikan pada rakan-rakan dan keluarga terdekat.

Jumpa Lagi.

{ 17 comments.. read them below or add one }

ayunie ramli ayunie ramli 4 Nov 2016, 09:19:00
Bguskan mnyk ni. Bnyk bace testimoni dia ok :)
dear anies dear anies 4 Nov 2016, 09:46:00
benda mcm ni pun ada yg nk tiru...x leh cari idea sendiri keee
Adam Adam 4 Nov 2016, 09:59:00
Terima kasih.
Tulisan kurang gelap.
aRz MoHa aRz MoHa 4 Nov 2016, 10:15:00
itulah macam-macam sepatunya kita bersaing secara sihat
aRz MoHa aRz MoHa 4 Nov 2016, 10:16:00
ya...semoga jadi satu ikhtiar untuk masalah kesihatan yang ada
idzwa kamaruddin idzwa kamaruddin 4 Nov 2016, 13:21:00
Minyak ni elok tau! Izwa dah pakai.
Reen Johari Reen Johari 4 Nov 2016, 14:47:00
Terbaik.. Reen pertama kali dengar tentang produk ni.
Irda Garmin Irda Garmin 4 Nov 2016, 21:51:00
tak pernha guna lagi minyak ni...tp terima kasih atas info..jadi kalau nak beli nanti boleh refer entry arz
Jari Manis Jari Manis 8 Nov 2016, 22:25:00
Tegeliat n teegeliat? Adeh lawak
Jari Manis Jari Manis 8 Nov 2016, 22:25:00
Tegeliat n tergeliat lebih kurang sama tapi berbeza
Jari Manis Jari Manis 8 Nov 2016, 22:27:00
Ish kalau jenis x tahu ni mmg main beli jek sbb nampak sama je
Jari Manis Jari Manis 8 Nov 2016, 22:29:00
Ramai betul yg jual product fake ni pastu kual dgn harga murah paling byk boleh cari kat pasar malam
Dr Singa Dr Singa 9 Nov 2016, 17:44:00
jahat betullah penipu-penipu ni..
kaut untung senang senang aje
Jie Susanos Jie Susanos 29 Nov 2016, 14:13:00
huhu..dah tahu macam mana nak tahu produk minyak herba asmak tiruan..
Adam Adam 29 Nov 2016, 16:51:00
Hari tu huruf2 dalam ni tak berapa jelas. Sekarang ok pulak.
Majik.
Adam Adam 29 Nov 2016, 16:51:00
Hari tu huruf2 dalam ni tak berapa jelas. Sekarang ok pulak.
Majik.

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih