FUYOOO !!! GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH


Giveaway by Mama Darwish

Jom sertai giveaway yang masih berlangsung dari Mama Darwiish

giveaway mama darwiish
klik banner untuk join
FUYOOO !!! GIVEAWAY 
by Mama Darwiish
Hadiah  :
1x Leonovo A560 + 8Gb SD Card 
1x Cartoon Power Bank 8800 mAh 
1x Mini MP3
1x Neesya Serum
1x Cash RM50
Tempoh :
28 Sept 2015 - 28 Okt 2015
Pengumuman Pemenang 31 Okt 2015

Syarat-syarat :
1. Blogger yang beralamat di malaysia
2. Wajib mempunyai akaun instagram
3. Follow, Add, Like semua blog, fanpage, G+, instagram penaja
4. Copy Code yang disediakan dan paste di ruang html blog anda
5. Tag minimum 3 rakan  anda yang lain dan pastikan mereka tahu
6. Tinggalkan link penyertaan & emel di kotak komen entri ini
Pemilihan pemenang :

1. Kesemua pemenang akan dipilih menggunakan random
2. Penyertaan akan terbatal jika gagal ikut syarat terutama No.2
3. Pemenang akan dihubungi melalui email

Follow Blog  : http://mamadarwiish.blogspot.my/ http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/ http://unclezuan.com/ http://mrspuex.blogspot.my/ http://mekzumbie.blogspot.my/ http://www.hafizhafizol.my/ http://aderakukeysah.blogspot.my/

Follow G+ :  : Khalid Kyle Blurrydino

Like Page Penaja :
Mama Darwiish
SuperMom With SuperKids
Blog Uncle Zuan
MrsPuexDotBlogspotDotCom
Gloxina17
Acacia Beauty Care HQ
Qyra Beauty Care

Follow Instagram :

{ 16 comments.. read them below or add one }

Siti Nurzafirah Siti Nurzafirah 16 Oct 2015, 19:06:00
Menarik hadiah !

Good luck Arz !
Farrah MF Farrah MF 18 Oct 2015, 23:02:00
Best of luck, Arz. Moga ada rezeki utk GA ni :)
nona senyum2 nona senyum2 20 Oct 2015, 12:29:00
Wow, memang best kan hadiah tuu, all the best okehhh~kalau rajin, mehla singgah minum kopi kat GA yg nona sponsor nihh

http://nonasani.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

nak wish me luck kat sini je pun xper :)
http://nonasani.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html
Cik Adda Cik Adda 27 Oct 2015, 20:01:00
Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

AinAthirah Anuar AinAthirah Anuar 27 Oct 2015, 22:38:00
Semoga ada rezeki , bw dari GA yang sama :)

http://theathra.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html
Ms. Kejupenyet Ms. Kejupenyet 30 Oct 2015, 18:45:00
Good luck
Singgah bw kat sini (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html
Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli 5 Nov 2015, 12:57:00
Joint juga.. x sabar tgu keputusan nie.. hehehe
Mama Darwiish Mama Darwiish 6 Nov 2015, 00:56:00
Assalamualaikum :-)
Terima kasih kerana sudi memeriahkan giveaway ini. Senarai peserta & pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat. I wish you all the best !!!
Stay keep in touch :-)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih