Kad Raya Pertama 2014 dari irrayyan.com

Kad Raya 2014, Hari Raya Aidilfitri, arzmoha.com, irrayyan.com
| arzmohdhaniffa photography | Kad Raya Pertama 2014 dari irrayyan.com

Salam. Sihat semuanya? Dah dapat Kad Raya?
Alhamdulillah ini adalah kad raya yang pertama saya terima untuk tahun 2014.
Daripada siapa? Sebenarnya kad raya ini dihantar oleh.....
Irrayyan.com melalui segmen yang dianjurkan SINI

Apa yang menarik semua yang join akan dapat Kad Raya. Bertuah kan?
Betul ka dari irrayyan.com ni?
Bukti ada dalam gambar di bawah.

Kad Raya, 2014, irrayyan.com, arzmoha.com
| arzmohdhaniffa photography | Kad Raya 2014 dari irrayyan.com

Macam mana dah percaya?
Terima kasih banyak-banyak. Insyaallah lepas raya saya balas. Tunggu ya.
Nak ucap selamat hari raya dalam entry ini macam awal lagi.
Tunggu Next Entry la ya.

Baik. Untuk pengetahuan pembaca/pelawat/rakan yang setia.
irrayyan.com ini adalah blog yang menceritakan tentang Lifestyle & Parenting blog.
Macam saya cerita sebelum ini. Blog ini mampu memberikan ilmu yang terbaik berasarkan pengalaman peribadi mengenai EKZEMA.
Dapatkan tips jika anak anda ada tanda-tanda EKZEMA untuk merawat, menghadapi dan ubat atau pemakanan yang boleh diambil ketika tempoh berkenaan.
Dalam blog irrayyan.com juga dipenuhi gambar anak-anaknya yang comel.

NANTI DULU!!!!!!.
irrayyan.com sedang menjalankan Giveaway Ramadhan, dengan syarat yang mudah beserta hadiah yang menarik. Jom sertai DISINI.
Semoga Berjaya.

Jumpa Lagi. 

{ 39 comments.. read them below or add one }

TunSha Ayunie TunSha Ayunie 20 Jul 2014, 03:14:00
untungnya dapat kad raya.... wuiiyooooo
Farrah MF Farrah MF 20 Jul 2014, 03:34:00
tarik nafas jap,...cantiknya gambar kad tu :)
Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid 20 Jul 2014, 05:16:00
Cantiklah... Hebat awak snap pic kad tu..
ZUKI DIN ZUKI DIN 20 Jul 2014, 05:30:00
mommy irra kata kad utk sy dlm perjalanan...sabar menunggu...
Norniwanie Nasarudin Norniwanie Nasarudin 20 Jul 2014, 05:47:00
Cantik kad tu...bestnya dapat kad raya dari blogger...
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 20 Jul 2014, 05:52:00
Nice Pic ..Kad Pon Cantik ...
Amy J Amy J 20 Jul 2014, 08:47:00
lawa gambar. nampak klasik. hhehe. saya pun tak tahulah dah dapat belum kad raya tu.
Nurul Says Nurul Says 20 Jul 2014, 09:12:00
dah siap persedian utk raya?
Anizz Annisa Anizz Annisa 20 Jul 2014, 09:19:00
wahh kreatifnye gambar nie.. nampak klasik.. :) anis dh dapat dh kad raya dari kak ira tapi belum sempat nak update entry.. hihihi..
nnur zakaria nnur zakaria 20 Jul 2014, 09:53:00
Klasik sangat masih dapat kad raya.. zaman sekarang mana ada nak pos kad raya mcm ni :)
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah 20 Jul 2014, 11:42:00
Bestkan dapat kad raya. Cantik pulak tu. CP pun terima satu dari rakan blogger juga.
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 13:08:00
hehe. TunSha pun dapat jugak kan?
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 13:08:00
Sebenarnya kad itu memang cantik :)
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 13:09:00
Insyaallah nanti sampai la tu Abe kie
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 13:13:00
Bqju raya dah siap. cuma kereta ja blum hehe
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 13:15:00
Betul tu. Nasib baik kad raya belum pupus
aRz MoHa aRz MoHa 20 Jul 2014, 13:16:00
Cepat-cepat update hehe.
Insyaallah lepas raya nampaknya baru boleh balas
irrayyan irrayyan 20 Jul 2014, 13:48:00
thanks arzmoha.com! thank you so much :)
jom join segmen giveaway..last penyertaan 23/7/2014 jam 11 malam.
Jari Manis Jari Manis 20 Jul 2014, 16:21:00
Akak kenal si irra ni tp Di alam maya je selalu gak terjah blog beliau mcm2 cerita d kongsi kekadang satu hari 2,3 entri beliau publish x sempat nk kejar

Pssst: klau nk kad raya dr akak Jm email me ur address please esok mau pos :-)
Amy J Amy J 20 Jul 2014, 16:36:00
belum. ada test selasa ni. sobs T___T
eimah siti eimah siti 21 Jul 2014, 01:38:00
wahhh..best la dah dapat kad raya...CS tak dapat pun lagi kad raya...nnt semua mesti dok pakat wish pakai whatsapp ja...huhu
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:40:00
ok kak saya email hehehe. Nak kad rayayayayaay
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:46:00
haha saya pun baru satu. kihkih. zaman canggih orang wish guna whatsapp ja
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 21 Jul 2014, 10:22:00
salam. tahniahh dapat kad raya heee
Cik N.A Cik N.A 22 Jul 2014, 19:44:00
wah, best dapat kad raya :D zaman sekarang kad raya jarang dah dgunakan sebab ada laman sosial & applikasi yg lain kan~
Mimi Azirah Mimi Azirah 24 Jul 2014, 21:32:00
sy pun dpt jugak...best dpt kad raya kan
aRz MoHa aRz MoHa 25 Jul 2014, 01:12:00
hehe lama dah tak dapat kad raya
Fendi Rocka Fendi Rocka 7 Jul 2015, 12:00:00
tahun ni hantarlah balik kad raya tu kat ira

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih