Tolong Bantu Saya | ILMU

supervision, right, arzmoha, arzmohdhaniffa photography, gambar cantik
Right Supervision
Salam. Selamat Berhujung Minggu.
Hari ini saya nak mintak tolong semua blogger ajarkan saya bagaimana nak tengok "pengomen tegar di blog?

Ada sesiapa sudi ajarkan?
Jutaan terima kasih saya dahulukan
#bantulah saya
#needhelp

{ 14 comments.. read them below or add one }

Anizz Annisa Anizz Annisa 18 May 2014, 20:42:00
pengomen tegar ?? yg mcm mne tu.. anis xpaham.. cube explain..if anis tau, anis buat tuto nanti.. :) balas kat shoutbox anis ye..
Anizz Annisa Anizz Annisa 19 May 2014, 15:39:00
salam.. nie anis bg link tuto pasal yang kamu nak tu.. ikut betul2 tuto dye ye.. kalau ade masalah boleh tanye anis atau yang buat tuto nie ye.. selamat mencuba..nanti bgtau result dye cemane k.. :)
nie link dye : http://www.ohdunia.my/2013/04/tutorial-widget-komen-terbanyak-untuk.html
Eshamz Halim Eshamz Halim 19 May 2014, 16:25:00
Alamak!!.. tak dapat nak nolong bro...aku nyer blog pun takde widget pengomen tegar ni... gud luck bro.. :D
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 21 May 2014, 00:15:00
tengok dah ade kat sebelah tue..good! chiayok! :)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 24 May 2014, 11:35:00
Wahhh Aniss tutonyerr hehehehe ..Glamer cik anis kita kejap hahahha ..
Semoga mendapat ilmu yg bermanfaat ya Arz..
aRz MoHa aRz MoHa 24 May 2014, 15:21:00
semangat cik anis no 1 tu
Sobri Yaacob Sobri Yaacob 27 May 2014, 23:43:00
owh cuba google toturial kat blog lain..
byak diorg tunjuk.. tapi aku sendiri pun xpnah try
Jari Manis Jari Manis 20 Jul 2014, 22:41:00
Harap2 akak Jm boleh jd pengkomen tegar :-)
aRz MoHa aRz MoHa 21 Jul 2014, 06:28:00
hehe sekarang pun akak JM dah jadi pengomen tegar di blog saya :)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih