Giveaway Blogger Utara Bernilai RM 500

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM 500

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . 

giveaway blogger utara bernilai rm 500, logo Blogger Utara, Blogger aktif di utara, blogger penang, blogger kedah, blogger perak, blogger perlis, komuniti blogger di utara malaysia, blogger malaysia,

Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

{ 30 comments.. read them below or add one }

FIZA BUNYAMIN FAIZ FIZA BUNYAMIN FAIZ 1 Apr 2016, 13:36:00
Singgah dr giveaway yang sama

http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

aizamia3 aizamia3 1 Apr 2016, 14:40:00
masih banyak masa lagi ni untk join.. ;)
azira freesia azira freesia 1 Apr 2016, 17:03:00
Done follow. done join GA ni.. hehe

http://azirafreesia.blogspot.my/2016/03/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

selamat berkenalan :)

kindly follow me back :)
faimar sweet faimar sweet 1 Apr 2016, 18:34:00
dari segmen sama do follow me back :D http://faimarstory.blogspot.my/
sofieadie sofieadie 1 Apr 2016, 19:16:00
pergh wesome giler hadiah dia...ni yang rasa mcm nak join nih....
arzmoha arzmoha 2 Apr 2016, 20:18:00
terima kasih sudi turut serta.....
arzmoha arzmoha 2 Apr 2016, 20:18:00
terima kasih..jom la sertai
arzmoha arzmoha 2 Apr 2016, 20:18:00
jangan tunggu lama-lama ada hadiah top referral
arzmoha arzmoha 2 Apr 2016, 20:19:00
terima kasih sudi join GA Blogger Utara
arzmoha arzmoha 2 Apr 2016, 20:20:00
terima kasih mummy julia
arzmoha arzmoha 2 Apr 2016, 20:21:00
terima kasih nanti saya singgah
Unknown Unknown 3 Apr 2016, 19:51:00
Follow sini 537. Jemput singgah http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html
Unknown Unknown 3 Apr 2016, 22:23:00
goodluck abg long! husna nk join jgk.. hehehe..
spitoutblog spitoutblog 5 Apr 2016, 21:54:00
yuhuuu~ cheq join !
follower ke #545

http://spitoutkata.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html
Cik Rose Cik Rose 6 Apr 2016, 10:20:00
Ros join jugak giveaway ni :)
MasturaDin MasturaDin 9 Apr 2016, 04:30:00
done joined.. singgah sini.. :)
Yaya Mohd Yaya Mohd 14 Apr 2016, 15:09:00
salam..

yaya singgh n folw sini
da join GA tu jugak ^_^

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih