LIRIK LAGU LUAR BIASA NYANYIAN ISMAIL IZZANI FEAT ALIF

LIRIK LAGU LUAR BIASA NYANYIAN ISMAIL IZZANI

Dah lama rasanya tak kongsikan lirik lagu di arzmoha.com. Sebelah sekian lama terasa nak kongsikan lirik lagu LUAR BIASA nyanyian ISMAIL IZZANI yang agak 'luar biasa' sambutannya di YouTube. Single terbaru miliknya yang dimuat naik di YouTube mendapat sambutan sehingga 700k pada khamis lepas.

Ismail izzani, luar biasa, lirik lagu luar biasa nyanyian Ismail izzani feat alif, single terbaru Ismail izzani luar biasa,
Luar biasa -ismail izzani


Dari awal kemunculannya saya sendiri pun agak layan dengan lagu-lagunya walaupun masih di katakan agak 'budak'. Seorang yang pemalu dan agak mahir menari seperti taeyang. Videoklip lagu Luar biasa ini juga dapat memperlihatkan tariannya dan menyebabkan mendapat perhatian di YouTube. Dah tengok ka? Cari di YouTube k

Lirik lagu Luar Biasa Nyanyian Ismail


Eh aku tahu
Ini lebih dari cinta
Apalah kami jika bukan luar biasa

Kau juga yakin
Ini lebih dari cinta
Dan jika kau sedia

Akan aku hadir
Hanya untukmu
Akan aku lawan
Hanya untukmu
Akan aku rindu
Hanya padamu

Tak usah kau bimbang
Dan tak usah tertanya

Apa erti sayang
Erti setia
Setiap hari sayang
Yang luar biasa 
(Repeat - 2X)

Yang luar biasa

We gonna go viral
Please say the same
Then will go home
The only way

You know that I will give you
What you want (what you want)
Just saw you know
You second tonight

Akan aku hadir
Hanya untukmu
Akan aku lawan
Hanya untukmu
Akan aku rindu
Hanya padamu

Tak usah kau bimbang
Dan tak usah tertanya

Apa erti sayang
Erti setia
Setiap hari sayang
Yang luar biasa 
(Repeat - 2X)

Bukan lebih tahu
Tapi jika kamu yakin
Jangan ragu ragu


Like a different feeling
Tak kau sangka 
Macam ke pop quiz
Terima sahaja apa adanya
Dan selalu ingat padanya
(Akan aku hadir)

You know what 
The life could bring
You don't want
The finer things
I can't event lie
Good vibes for the win

Aku doakan yang terbaik
Pada kami
Cinta yang luar biasa

Terima kasih sudi membaca lirik lagu Luar Biasa Ismail Izzani feat alif

{ 15 comments.. read them below or add one }

Mimin Adam Mimin Adam 21 Mar 2018, 20:11:00
erkkk, lagu nya rentak apa ni?
meintheswim meintheswim 21 Mar 2018, 23:24:00
Music nya sesuai untuk exercise.


irra yyan irra yyan 26 Mar 2018, 00:39:00
Boleh la.tuju kat husband lagu ni
AimNub Haris AimNub Haris 26 Mar 2018, 12:38:00
kak ain tak berapa boleh 'masuk' la dgn artis adik2 ni.. hahhahaa..!

tetap dgn taste Tall, Dark and Handsome juga sampai bila2.. hahahaha.. :p

...
aRzMoHa aRzMoHa 26 Mar 2018, 16:34:00
Ala kasi peluang la pada penyanyi Malaysia
aRzMoHa aRzMoHa 26 Mar 2018, 16:34:00
tapi lirik dia terbaik juga untuk orang tersayang... hehe
shalimar yusof shalimar yusof 27 Mar 2018, 16:16:00
kena dengar dulu nehh...kadg sha bukn tau lirik..tp dengor tu kenal la lagu ape..hihi..
Cikzacom Cikzacom 28 Mar 2018, 07:19:00
Kena dengar dulu ni, retis baru ke?
Fatin Diana Fatin Diana 29 Mar 2018, 23:21:00
adik FD minat betul dgn lagu laki ni
zarul farhana zarul farhana 5 Apr 2018, 21:57:00
Ok dh dgr tapi xbrapa best sgt la
atiehilmi dot com atiehilmi dot com 20 Apr 2018, 06:21:00
nih yang ost mr. grey tu kan ?
Cekgu Norazimah Cekgu Norazimah 30 Apr 2018, 18:33:00
Nak cari la lagu ni ;)

Jemput join giveaway CN >> http://www.cekgunorazimah.com/2018/04/giveaway-doudoumy-x-cekgunorazimah.html

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih