3 Jenama Wajib Beli Sempena Lazada 5th Birthday Sale

3 Jenama Wajib Beli Sempena Lazada 5th Birthday Sale

Jenama Wajib Beli Sempena Lazada 5th Birthday Sale | Kalau ada baca entri sebelum ini aRz kongsi mengenai Surprise Box yang dibuat oleh Lazada. Berdasarkan dari surprise yang dibuat aRz cadangkan 3 jenama wajib beli sempena Lazada 5th Birthday Sale yang berlangsung dari 22-24 Mac 2017.

Philips Official Store

Sempena berlangsungnya Lazada 5th Birthday, pelbagai surprise yang dibuat oleh Lazada Malaysia. Antaranya diskaun menarik. Sudah tentu ramai yang dah war-warkan mengenai Lazada Birthday Sale sehingga taktahu apa yang hendak di pilih. Jadi boleh singgah Philips Official Store. Ada bermacam pilihan menarik dan harga yang lebih murah.

Antara produk yang ada di dalam di dalam Philips Official Store ini seperti airfryer, slow juicer, rice cooker Dan macam-macam lagi

Korang juga boleh klik disini Philips Official Store



Philips Lighting Official


Kedua antara barangan surprise dari lazada yang aRz terima adalah produk dari Philips Lighting Store. Korang juga boleh mendapat bermacam pilihan lampu yang ada disini dari lampu meja, lampu dinding, serta bulb pun ada. Terdapat juga bermacam pilihan.

Cuba perhatikan lampu di rumah ada yang rosak tak? Kalau ada ini masa yang sesuai untuk bertukar Dan hiasi semula rumah.




Photobook Malaysia

Ketiga dari Photobook Malaysia. Ramai dah pun mencuba photobook Malaysia dan abadikan segala gambar yang ada samada melancong dan juga gambar keluarga. 

Gambar yang disimpan di dalam telefon pintar, hard disk atsupun pendrive mudah hilang. Jadi sebaiknya manfaatkan peluang yang ada ini untuk abadikan dalam album.

Jom rebut peluang yang ada di Photobook Malaysia



Jangan lupa Lazada 5th Birthday Sale INI hanya berlangsung dari 22hb - 24hb Mac 2017 sahaja. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan barangan yang diidamkan. Selepas INI mungkin harga kembali seperti biasa.

Memang surprise Lazada Malaysia kali ini. Jom kita.

{ 12 comments.. read them below or add one }

Mrs. A Mrs. A 23 Mar 2017, 11:42:00
Sesiapa yang belum ada steam iron ataupun tengah survey nak beli steam iron. Mrs. A cadangkan beli aje steam iron philips tu memang berbaloi-baloi tu. Time Mrs. A beli harga ribu-riban tapi takpelah memang puashati terbaik!!!
PeRdU cINta PeRdU cINta 23 Mar 2017, 16:16:00
Banyak juga alat elektrik philips yang PC berkenan :)
anajingga anajingga 23 Mar 2017, 22:02:00
LAZADA memang terbaik laa :)
raihanah raihanah 24 Mar 2017, 08:24:00
banyak benda boleh beli sempena birthday celeb ni
aRzMoHa aRzMoHa 26 Mar 2017, 23:49:00
betul kak ana...terbaik dari segi produk, pilihan, harga dan kualiti
aRzMoHa aRzMoHa 26 Mar 2017, 23:51:00
betul...arz pun dah terbeli 3 barang
aRzMoHa aRzMoHa 26 Mar 2017, 23:52:00
arz pun dah banayk barangan philips ni kPC
aRzMoHa aRzMoHa 26 Mar 2017, 23:54:00
perkongsian yang baik MRs A...nak gi tengok juga steam iron di LAZADA
aRzMoHa aRzMoHa 27 Mar 2017, 00:01:00
betul memang tengah sale....kena grab cepat-cepat
Cik Tie Cik Tie 27 Mar 2017, 19:07:00
Banyak benda yang ditawarkan tapi sayangnya dah terlepas la pula
dear anies dear anies 30 Mar 2017, 16:15:00
kalau produk phillip ni sy suka dia punya hair dryer ;-)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih