Wordless Wednesday | Pasti Ramai Sukakan Bil Elektrik Seperti Ini

Bil Elektrik Negatif Pasti Disukai

Wordless Wednesday | Bil elektrik TNB yang pasti disukai dan membuatkan suami-suami tersenyum. :) 

Bil elektrik TNB, bil elektrik TNB negatif, bil elektrik disukai ramai, arzmoha,
Bil elektrik TNB

{ 22 comments.. read them below or add one }

Khamsi Abdullah Khamsi Abdullah 9 Mar 2016, 23:47:00
alamak.. macam mana nak jadi amcam tu? Nice.
Fendi Rocka Fendi Rocka 10 Mar 2016, 08:13:00
kena bayar lebih lah baru dapat gini
Husna Rahman Husna Rahman 10 Mar 2016, 12:40:00
haha..sape xsuka tu hebat aiihh..
anajingga anajingga 10 Mar 2016, 19:23:00
huhu best ni, tapi dia rebat je kan, tak bagi duit balik :(
aRz MoHa aRz MoHa 11 Mar 2016, 19:54:00
betul tu kak ana....terlebih bayar
aRz MoHa aRz MoHa 11 Mar 2016, 19:56:00
meter rosak....tetapi still bayar ikut amaun sebelum ini...sampai terlebih bayar
aRz MoHa aRz MoHa 11 Mar 2016, 19:57:00
betul fendi rocka....tapi susah nak dapat bil gini selalu :p
aRz MoHa aRz MoHa 11 Mar 2016, 19:58:00
suka bila negatif.....hehe
Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 14 Mar 2016, 09:20:00
bhahaha.. macam mana nak dapat bill cenggini ?? any tips ?
Farrah MF Farrah MF 24 Mar 2016, 17:25:00
Teringin ka, SYM? Bulan ni punya bil, bayar ganda + lebihkan sikit. Bulan depan negatifla :)
Farrah MF Farrah MF 24 Mar 2016, 17:27:00
Akak dulu menyewa, bila masuk rumah tuan rumah dah bayar lebih. So bil memang negatif. Bulan2 bil akak tak lebih 20 hengget. Tak payah bayar. Jadi sampai keluar rumah, berjaya kekalkan bil negatif hahahaha
Dunia Zumal Dunia Zumal 29 Mar 2016, 06:37:00
Zumal selalu gak dapat yang negatif...
Dr. Macho Dr. Macho 30 Mar 2016, 16:35:00
Terbaik blog anda.. Saya dapat belajar serba sedikit di blog ini.. anda boleh follow blog saya juga (http://megawealthvet.blogspot.my/)
MG schmidt MG schmidt 1 Apr 2016, 08:53:00
gst dikecualikan tu ..hehhee
dear anies dear anies 10 Jun 2016, 16:26:00
sapa xsuka sila ddk kt zimbabwe ;-)

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih