Wordless Wednesday | Pasti Ramai Sukakan Bil Elektrik Seperti Ini

Bil Elektrik Negatif Pasti Disukai

Wordless Wednesday | Bil elektrik TNB yang pasti disukai dan membuatkan suami-suami tersenyum. :) 

Bil elektrik TNB, bil elektrik TNB negatif, bil elektrik disukai ramai, arzmoha,
Bil elektrik TNB

Previous
Next Post »

22 comments

Click here for comments
9 Mar 2016, 22:11:00 ×

mmg suka la...hehehe

Reply
avatar
9 Mar 2016, 23:47:00 ×

alamak.. macam mana nak jadi amcam tu? Nice.

Reply
avatar
10 Mar 2016, 00:01:00 ×

semua orang suka ni..hee

Reply
avatar
Fendi Rocka
admin
10 Mar 2016, 08:13:00 ×

kena bayar lebih lah baru dapat gini

Reply
avatar
Husna Rahman
admin
10 Mar 2016, 12:40:00 ×

haha..sape xsuka tu hebat aiihh..

Reply
avatar
anajingga
admin
10 Mar 2016, 19:23:00 ×

huhu best ni, tapi dia rebat je kan, tak bagi duit balik :(

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
11 Mar 2016, 19:54:00 ×

betul tu kak ana....terlebih bayar

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
11 Mar 2016, 19:54:00 ×

semua mesti suka kan?

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
11 Mar 2016, 19:56:00 ×

meter rosak....tetapi still bayar ikut amaun sebelum ini...sampai terlebih bayar

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
11 Mar 2016, 19:57:00 ×

betul fendi rocka....tapi susah nak dapat bil gini selalu :p

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
11 Mar 2016, 19:58:00 ×

suka bila negatif.....hehe

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
11 Mar 2016, 19:59:00 ×

tak selalu jadi macam ni

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
admin
11 Mar 2016, 21:49:00 ×

Suka laa takkan tak suka

Reply
avatar
14 Mar 2016, 09:20:00 ×

bhahaha.. macam mana nak dapat bill cenggini ?? any tips ?

Reply
avatar
Farrah MF
admin
24 Mar 2016, 17:25:00 ×

Teringin ka, SYM? Bulan ni punya bil, bayar ganda + lebihkan sikit. Bulan depan negatifla :)

Reply
avatar
Farrah MF
admin
24 Mar 2016, 17:27:00 ×

Akak dulu menyewa, bila masuk rumah tuan rumah dah bayar lebih. So bil memang negatif. Bulan2 bil akak tak lebih 20 hengget. Tak payah bayar. Jadi sampai keluar rumah, berjaya kekalkan bil negatif hahahaha

Reply
avatar
Dunia Zumal
admin
29 Mar 2016, 06:37:00 ×

Zumal selalu gak dapat yang negatif...

Reply
avatar
Dr. Macho
admin
30 Mar 2016, 16:35:00 ×

Terbaik blog anda.. Saya dapat belajar serba sedikit di blog ini.. anda boleh follow blog saya juga (http://megawealthvet.blogspot.my/)

Reply
avatar
MG schmidt
admin
1 Apr 2016, 08:53:00 ×

gst dikecualikan tu ..hehhee

Reply
avatar
dear anies
admin
10 Jun 2016, 16:26:00 ×

sapa xsuka sila ddk kt zimbabwe ;-)

Reply
avatar

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih ConversionConversion EmoticonEmoticon