Riana Little Cuties | Baju Kurung Kanak-Kanak Cantik dan Berkualiti

Baju Kurung Untuk Kanak-Kanak Cantik dan Berkualiti di RianaLittleCuties

Sudah semestinya ibubapa yang mempunyai anak perempuan pastinya akan mencari baju kurung untuk anak-anak. Samada menempah atau membeli secara online. Apa yang aRz ingin kongsikan adalah baju kurung 'Japanese Cotton' khas untuk kanak-kanak dari Riana Little Cuties yang cantik, selese dan berkualiti. Memandangkan raya tahun ini jatuh pada awal bulan Julai jadi persediaan awal sangat baik. Kepada ibubapa yang suka membuat persediaan awal seperti aRz boleh melihat atau cuci mata di Riana Little Cuties melihat koleksi baju kurung yang ada

cik puteri, baju kurung online, baju kurung kanak-kanak, model kanak-kanak, baju kurung kanak-kanak selesa dan murah, baju kurung rianalittlecuties,
Cik Puteri | Bergaya dengan Baju Kurung Japanese cotton dari RianaLittleCuties

Baju Kurung Kanak-Kanak Selesa, Cantik Dan Berkualiti

Kanak-kanak biasanya kulit mereka agak sensitif, cepat berpeluh berbanding kita yang dewasa. Seperti Cik Puteri sendiri, dalam keadaan suhu biasa dia dah berpeluh-peluh. Jadi jika pakaian yang dipakai tidak mampu menyerap peluh pastinya menimbulkan rasa gatal-gatal. Alhamdulillah bila ke majlis kenduri tengok Cik Puteri selesa dengan Japanese cotton dari RianaLittleCuties

bergaya dengna baju kurung kanak-kanak RianaLittleCuties, baju kurung kanak-kanak online, baju kurung japanese cotton kanak-kanak, baju kurung selesam baju kurung murah,
Cik Puteri | Bergaya dengan baju kurung RianaLittleCuties
baju kurung kanak-kanak siap, rianalittlecuties baju kurung kanak-kanak murah dan selesa, baju kurung kanak-kanak di hari raya,
Cik Puteri | Macam-macam gaya

Harga Baju Kurung di RianaLittleCuties

Dengan kualiti kain yang baik, cantik dan selesa sesuatu yang sudah pasti. Bagaimana dengan harga baju kurung kanak-kanak ini? Boleh rujuk jadual dibawah. Bagi aRz harga sangat berpatutan. Servis juga sangat cepat kerana stok sentiasa ada.

Riana Little Cuties Baju kurung online kanak-kanak, baju kurung selesa murah berkualiti, pemilihan baju kurung kanak-kanak, baju kurung cotton cantik untuk kanak-kanak,
Saiz dan harga Baju Kurung Kanak-Kanak

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan. Anda boleh terus rujuk Blog Rasmi >>RianaLittleCuties
kerana terdapat contoh dan pilihan yang lebih banyak untuk anda. Keselesaan anak anda sudah pasti menggembirakan hati anda juga.

Semoga artikel ini membantu anda membuat pilihan terbaik untuk anak anda bergaya dengan baju kurung kanak-kanak RianaLittleCuties yang cantik, selesa dan berkualiti.

Jumpa Lagi.
Previous
Next Post »

36 comments

Click here for comments
4 Feb 2016, 10:18:00 ×

Comey aje model adik cilik tu. ^_^

Reply
avatar
4 Feb 2016, 10:18:00 ×

Comey aje model adik cilik tu. ^_^

Reply
avatar
Cik Itah
admin
4 Feb 2016, 10:55:00 ×

bole tahan lawa :)

Reply
avatar
anajingga
admin
4 Feb 2016, 10:58:00 ×

comel sangat model pujaan hati kak ana niii... benar, pilihan kain yang sesuai perlu untuk keselesaan anak-anak memakainya...cotton adalah pilihan yang bijak..cantik corak2nya juga :)

Reply
avatar
4 Feb 2016, 11:13:00 ×

Comelnya dan sangat padan..:)

Reply
avatar
4 Feb 2016, 11:28:00 ×

Terima kasih aRz Moha dan si kecik tu sangat2 comel dan ayu berbaju kurung....Alhamdulillah.. ;-)

Reply
avatar
Bahrain
admin
4 Feb 2016, 11:28:00 ×

Dah besar nanti tu boleh jadi model muslimah tu, hehe

Reply
avatar
4 Feb 2016, 12:02:00 ×

Fesyen baju yg tak akan ditelan zaman inilah dia.
Anak-anak comel macam Cik Puteri lagilah bila berbaju kurung bertambah comelnya.

Kakak kalau baju kurung lebih suka jahit sendiri. Boleh pilih kain dan ikut corak yg kita suka. Cepat siap pun juga:)

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
4 Feb 2016, 12:31:00 ×

betul kak zakir...baju yang tak ditelan zaman. comel saja semua memakainya...

kak zakie pandai jahit baju...untunglah anak-anak....

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
4 Feb 2016, 12:32:00 ×

hai wardah aneesa

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
4 Feb 2016, 12:33:00 ×

cik puteri memang kena pakai cotton dan serap peluh kalau tak memang menggaru saja... cantik corak yang ada...

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
4 Feb 2016, 12:33:00 ×

terima kasih SP....

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
4 Feb 2016, 12:34:00 ×

Terima kasih juga buat Riana Little Cuties diatas baju yang cantik selesa dan berkualiti

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
4 Feb 2016, 12:35:00 ×

insyaallah mudah-mudahan jadi muslimah sejati pun dah cukup :)

Reply
avatar
4 Feb 2016, 14:52:00 ×

alahai comelnya model nie :)

Reply
avatar
umi alya
admin
4 Feb 2016, 16:45:00 ×

Masalahnya aRz, jika akak membeli pakaian untuk raya awal, urmmmmmmmmm sudah semestinya bila raya, dah buruk.

maklum le anak akak sorang ni suka melaram dengan baju baru

Reply
avatar
4 Feb 2016, 16:54:00 ×

Jarang budak2 suka baju kurung... Mesti panas xselesa...tp kain japanese cotton ni mungkin selesa kan..

Reply
avatar
4 Feb 2016, 17:14:00 ×

aloo comelnya cik puteri.....


Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

Reply
avatar
4 Feb 2016, 17:48:00 ×

Alo lo lo.. Tomeinya dia... Tapi background keta tu menjadikan baju tu nampak exclusive... he he he...

Reply
avatar
4 Feb 2016, 23:02:00 ×

keta sapa le kat belakang tu ... heheheee

Reply
avatar
5 Feb 2016, 04:16:00 ×

comeynya dia...
kain ni mmg sedap pakai..

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
5 Feb 2016, 09:30:00 ×

sekarang ni agak susah nak ambil gambar cik puteri

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
5 Feb 2016, 09:31:00 ×

kena sembunyi kak...hehe sama juga macam cik puteri ni

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
5 Feb 2016, 09:31:00 ×

kereta pinjam hehe

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
5 Feb 2016, 09:34:00 ×

SS nak pinjam kereta tak hehe...kebetulan ada kereta belakang tu... :p

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
5 Feb 2016, 09:34:00 ×

semoga berjaya acik

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
5 Feb 2016, 09:35:00 ×

kain cotton biasanya selesa

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
5 Feb 2016, 10:48:00 ×

kebanyakan kanak-kanak suka berlari...pakai baju kurung susah sikit nak bermain...lagi satu kalau kain tak selesa juga membuatkan kanak-kanak tak mahu pakai

Reply
avatar
5 Feb 2016, 14:04:00 ×

betul...! nak cari yang selesa dan tak mudah rasa gatal-gatal tu yg penting. Budak-budak kan kadang meragam skit kan kalau tak selesa..

okey, akan suggest kat adik.. mesti dia suka kalau beli online tak payah nak berpeluh2 cari baju anak dia kat jalan TAR masa bulan puasa nanti... hahahahaha.. :)

Reply
avatar
Zie Has
admin
5 Feb 2016, 19:42:00 ×

sweetnya puteri berbaju kurung :)

Reply
avatar
Nora Karim
admin
13 Feb 2016, 16:03:00 ×

Alololo comeinya cik puteri tu...

Reply
avatar
Mummy Julia
admin
3 Mar 2016, 09:47:00 ×

sib baik mummy xde gegurl.. kalo tak botaklah jawabnya..hehehee :p

Reply
avatar
Zie Has
admin
8 Mar 2016, 22:20:00 ×

lepas ni boleh lah ushar baju kurung ni untuk raya nanti

Reply
avatar

Tinggalkan Komen dan Pendapat serta kritikan anda. Terima Kasih ConversionConversion EmoticonEmoticon